כ מחפש בקרית חיים - סקס אדיר

מחפש בקרית חיים

1
היי..יש מקום בקרית חיים סטייל מכון שאפשר להגיע ויש יותר מבחורה אחת שאפשר לבחור וגם שלא צריך להתקשר מראש ולקבוע אלא פשוט להגיע ולהכנס?
שמעתי פעם על משהו בשדרות האיצטדיון ליד הפיצוציה תותית או משהו כזה. מכירים?
ויש את דגניה 30. זה מכון או דירה פרטית?
איזה זה בדיוק כי הייתי באזור וראיתי שם רק בתי עסק ובנק.
תודה

מחפש בקרית חיים

3
אז זהו...שאני לא יודע אם אפשר להגיע למקום ולהכנס (סטייל מכון) או להתקשר מראש ולקבוע. אני גם לא יודע איפה המקום נמצא בדיוק. אני רוצה למצוא מקום שאפשר פשוט להגיע ולהכנס ולא רוצה להתחיל טלפונים ולקבוע ולחכות שיענו וכל הכאב ראש הזה. את המכון בהסתדרות 38 כבר מיציתי מספיק פעמים. מחפש משהו בסגנון.

מחפש בקרית חיים

4
[QUOTE=סופר לה טיב]
זה שהיית באזור וראית רק בתי עסק ובנק זה מאד מתאים, ובחלק מהמקומות שמעניינים אותנו תוכל למצו במקום אחד את השילוב של בית עסק ושל בנקצחוק
[/QUOTE]
מה זה מתאים? הכרחי! בשביל למשוך מהכספומט (אלא אם כן התחילו לקבל באשראי, שוטף + 69 וכיו"ב)

מחפש בקרית חיים

7
אין בעיה לקבוע אבל זה לעיתים כאב ראש עד שהן עונות ומתפנות ואריך לחכות באוטו לעיתים לא מעט זמן. לא תמיד יש לי חשק או כוח או זמן. לעיתים יש לי חצי שעה חלון זמן ובא לי להכנס בלי תיאום לתפוס אחת הבנות ולתת בראש.

מחפש בקרית חיים

8
בדגניה 30 אי אפשר להכנס ככה חופשי, זאת דירה פרטית אבל אין שם כזה תור שצריך לחכות הרבה זמן באוטו.. רוב הפעמים שהלכתי הגעתי ונכנסתי ישר.. הם גם יחסית רציניים בטלפון.. לפחות לי ענו ישר כשהגעתי אם אני לא טועה.. זה תאגיד אם אינני טועה.. אחלה בחורות היו שם בכל ביקור שלי, עוד לא הייתי חבר פורום ולכן לא דיווחתי..

מחפש בקרית חיים

9
לפי מה שידוע לי לדירה בדגניה 30 צריך להתקשר.. ולמי הדיסקרטיות חשובה לו הדירה נמצאת בפינת רחוב ככה שאנשים יכולים לראות אותך יוצא ונכנס. קרה לי פעם שיצאתי וראיתי אישה מהרחוב ראתה אותי יוצא מהדירה והרגשתי שהיא ידעה למה באתי ואולי אחד הבחורים שנכנס אחריי קלט אותי גם יוצא משם.
באופן כללי מתחלפות שם בחורות רוב הזמן והדירה לא כך דיסקרטית אני אישית לא אהבתי ולא אחזור..
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”