אבל איך אומרים, "פעם אחת יותר מידי" בדיוק זה התאור המתאים
שעת לילה , משועמם, קצת חרמן, בעיקר משועמם , נשבר לי מסרטים של קוקס כוסיות מחו"ל,
מי בארצינו מוגדרת להיות קוקס כוסית, ושהיא גם מארחת??? ג'ולי!!!
יצרתי קשר עם העלמה , מפה לשם, הגעתי, חניה יש בחינם ליד מרכז קניות כמו סופר כזה, ומשם 5 דקות הליכה, לא משהו רציני
בניין חדש, די מפואר, פותחת מלמעלה את האנטרקום, כמובן שיחות רק מגלוי , והיא שולחת SMS עם הפרטים, טוב בסדר יש מספר מבצעי בשביל זה.

עולה, בחורה כוסית, באמת כוסית, שווה חבל על הזמן, אבל לא ממש מתלהבת, די קרירה, סביר כזה,משלם, רוצה להכניס באה ביציאה שאי אפשר לזיין אותה, ועמד לה חבל על הזמן,
עזבו שהיא שולחת את ההודעה הרגילה , "אקטיבית בלה בלה בלה פאסיבית בלה בלה בלה זין עומד בלה בלה 19 "
ואז עשיתי טעות קריטית

במקום לקום ולהגיד תודה שלום, ולקחת את הכסף ,
הצעתי לה למצוץ לי בלי מעיל, הסכימה תמורת 100, וגם את זה בקושי עשתה,זיינתי לה את הפה , וגמרתי לה בתוכו, אבל הנזק נעשה, ניגוב הזרנוק + אלכוג'ל שיש לי ברכב גם לא עזר,
דרך אגב זה שורף נעים כזה כשמורחים את האלכוג'ל על הזין,

בקיצור למחרת,

יומיים אחרי זה הייתי בתל אביב מטעמי עבודה, וישבתי ברכב, ולא הייתי רגוע, בדקתי באינטרנט את השעות פעילות של המוקד, מסתבר שעד חצות בלילה הם פתוחים, נסעתי למוקד חירום של קופת חולים, כבר התחלתי לאכול סרטים, עכשיו הפניות שיהיה לי לילה לבן במיון, הרופא החביב שמע את העניין, אמר תוריד מכנסיים, (חשבתי בלב רק זה חסר לי שגם הוא ימצוץ לי עכשיו....) מזל שהוא לא בקטע, רשם לי אנטיביוטיקה רצינית, ושלח אותי לדרכי,
התייבשתי חצי שעה בתור לסופר פארם , קניתי את התרופה, ואיזה פרוצדורה, ששאלתי , רק שאלתי את הרוקח אם יש לו את זה, הבאתי לו את המרשם, באמאש'ך רק תגיד , "יש, תחכה בתור" "אין ,תלך לבית מרקחת אחר" התחיל לפרפר שם ,שאל את זאת , את זה את ההוא, נכנס למחסן יצא ,
בקיצור מצא את זה באיזה מגירה , כזו שאף פעם לא פותחים, עד שבא סתום כמוני שעשה שטויות... נראה לי ראיתי עכבישים יוצאים מהמגירה שהוא פתח אותה... אז הוא אומר לי "טוב יש , תמתין בתור",
המתנתי שילמתי , והתחפפתי משם, הביא לי שני חבילות של התרופה, לא סתם תרופה
לתרופה קוראים צ י פ ר ו ד ק ס
שומר כספו, ואיברו, ירחקקקקק