נפגשתי היום בלילה עם אנה ואם אוכל להגדיר זאת בשתי מילים אז הפגישה הייתה אם כל הנפילות שלי ( סליחה רוני ידידי היקר
אם אתה קורא את הדיווח שלי, אתה אדם יקר ללבי ).
לאחר תיאום עם הבחורה בוואצפ אספתי אותה מביתה לעבר בית המלון, כל הנסיעה עד לבית המלון הייתה כיפית במיוחד עד
שקיבלה את הכסף, אני אישית לא אוהב לשלם לבחורה את מה שהיא דורשת, אלא מוסיף לפני המפגש עוד טיפ קטן של 50 ש"ח,
כי אני מאמין שהשירות יהיה הרבה יותר טוב, אבל לא במקרה של אנה, ברגע שקבלה את הכסף התחילו הפוזות ובענק, כתבתי לה
בוואצפ לפני המפגש, שאני מחפש בחורה מתנשקת כי זה עושה לי את זה, אנה לא מתנשקת בכלל, לא עם לשון ולא בלי לשון, מציצה חלשה ביותר, אמנם חשופה אבל לא מכניסה את כולו, מצצה שתי דקות אולי ואני מגזים, אחר כך שמה הרבה רוק ופשוט ניסתה להביא לי ביד, אני מנסה לרדת לה, יורד שתי דקות, ואז אומרת לי מה אתה רוצה שאני אגמור? יאלה בוא כבר סקס, שמה קונדום ולאחר
זיון של שתי דקות גמרתי, ומרוב היחס המגעיל שקיבלתי, לא היה לי חשק להמשיך פשוט אמרתי לה שהולכים הבייתה.
בגלל שאני אדם מאוד אמיתי וכנה, כאב לי הלב לעזוב אותה ככה באמצע הרחוב, אפילו עם היחס המשפיל שחוויתי, פשוט לקחתי אותה
הבייתה בחזרה במקום לעזוב את המקום שתיקח מונית משם, פשוט כי אני לא כזה.
מבחינת מראה אז הבחורה רזה כמו מקל, חזה קטן שבקושי אפשר לתפוס משהו, וגם שאתה תופס אחרי שתי דקות אומרת לך כואב לי
טוסיק קטן בקיצר לא מראה מלבלב במיוחד.
לסיכום אני יכול לומר:
שירות 4
גוף 6 וגם זה בקושי
gfe לא בתפריט בכלל
לגבי השאלה האם אני יחזור אז יש פתגם שאומר "שומר נפשו ירחק ממנה" אני הולך לאמץ אותו בגדול