אולי מצאתי מציאה :)
בשיטוט ברשת מצאתי מודעה שהובילה לרחוב 1277 בתל אביב. סוג של מובלעת בין כל רבי הקומות והמשרדים של איזור המסגר ויצחק שדה. מדובר בבניין הרוס עם גג אסבסט ליד חניון. הדלת ממש מובילה לחניון. בטלפון הפקידה ציינה שמדובר בבחורה חדשה. לא מכיר את הישנות אז לא שינה לי.
תיאום קל ומהיר עם המתנה של עשר דקות. פותחת את הדלת בחורה סביב גיל 24, הכי בלונדינית שיש עם פנים ממש חמודות וגוף רזה אך לא שדוף. החדר נראה יותר אסתטי מבפנים והבחורה נראתה טוב ומטופחת (לק בידיים וברגליים) אז החלטתי להישאר.
הדיל הוא 210 לחצי שעה והגעתי חרמן אז 250 לפעמיים. אין סקס אבל זה לא הפריע לי וגם הבחורה היתה חייכנית ומזמינה.
ירדו הבגדים ונגלה לפני גוף חביב ביותר. לבנבנה עם פטמות קטנות וורודות (בולטות), שבלול לא חלק עם מעט שיער מעל אבל הבחורה מאד חלקה טבעית אז לא מדובר בבוש. שפתי כוס בולטות וורודות. נראה שהיא די חדשה בתחום כי שעמדתי מולה ערום היא חיכתה להנחיות. שיחקתי לה בשבלול ללא התנגדות ואת הסיום הראשון עשיתי שאני מתחכך על ישבנה כמנהג האדמור לקסר.
לאחר מיכן הפסקה קלה לסוג של עיסוי עדין עד שהבחורה הצביעה על הזין ואמרה שהיא עושה עיסוי פין משובח עם חיוך. מי אני שהתנגד...החלה לשחק איתו ואכן היא בעלת מגע משובח. הושבתי אותה לידי עם רגליים פסוקות והתחלתי לשחק לה בשבלול תוך כדי שהיא משפשפת ומענגת. שנגעתי בשבלול קלטתי שהבחורה רטובה בטירוף. חשבתי בהתחלה שזה שמן אבל זה היה היא...פשוט רטיבות מטורפת...זה חירמן אותי מאד ולא לקח הרבה זמן עד לסיומת השניה.
אני מאמין שאחזור אליה ומקווה שלא תתקלקל. בחורה יפה וצעירה עם יחס מצויין.
אסור לשים מספר אז אתן בפרטי בשמחה.