שמח סופסוף להיות חבר רשום פורום אחרי תקופה ארוכה שהאפשרות לא הייתה קיימת.
הדיווח שלי יהיה יחסית קצר כיוון שפקדתי את ולרי לפני יותר מחודשיים אז הזיכרון לא הכי טרי... אנסה לחדש מה שלא הזכירו מעליי.
מראה החיצוני:
במבט ראשון נראית בסדר אבל לא הייתי מגדיר אותה כ-MILF.
נפגשנו בצהריי יום ראשון חם באוגוסט. ולרי לבשה חצאית ג'ינס קצרה, בזמן ההליכה לכיוון המלונית המפורסמת לא יכולתי שלא לשים לב לרגליים הטיפה מלאות ובעיקר לורידים הכחולים שיש לה באיזור הברכיים האחוריות. מה שכן, כאשר הורידה את הבגדים אז המצב השתפר; גוף טוב, בטן אין, חזה בינוני ויחסית עומד.
ביצועים:
כאמור היא קופצת עלייך לפני שעוד הספקת להתפשט אבל אני דווקא אהבתי את זה. מקלחת משותפת ולמיטה.
מציצה סבירה (ללא גומי) ואז רימינג - או יותר נכון ליקוקים עדינים בשילוב של איזשהו קרם לבן שמרחה לי שם באיזור שגרם לי להרגיש את הלשון שלה עוד פחות יותר מקודם. אחרי שהבנתי שרימינג אמיתי אני לא אקבל, חזרנו למציצה שהסתיימה עם גמירה בפה.
אקט שני התחיל עם מציצה, מסיונרית ואז שאלה מרצונה אם בא לי אנאלי. אומנם היא אמרה לי בטלפון שיש מצב לאנאלי אם הכלי לא גדול מדי אבל עדיין היה נחמד שזה הגיע מיוזמתה. אחרי דקה של אנאלי, לפתע הרגשתי ריח שלא היה מקודם, הוצאתי את חבריקו מהחור וביחד איתו יצאה חתיכה נכבדה של בראוניז שהייתה דבוקה לקונדום. פה אני אציין לחיוב את הטיפול המהיר והרגוע של ולרי בעניין, הורידה ממני את הגומי והלכה לשטוף את עצמה. החלפנו חיוכים ואמרתי לה שזה בסדר ושיכול לקרות לכולם...
משם המשכנו למסיונרית שבמהלכה פלטה ברוסית "אני כבר לא יכולה..." (לא אמרתי לה שאני יודע רוסית) ואז הוסיפה בעברית "אתה כבר לא תצליח לגמור פעם שנייה"...כנראה שזה עזר כי גמרתי אחרי 30 שניות. לזכותה ייאמר שהיא לא ניסתה לתקתק אלא באמת נראתה מוטשת.
הדבר שהכי הפריע לי היה בעניין של נשיקות. שאלתי אותה בפירוש בטלפון אם היא מתנשקת (הדגשתי נשיקות צרפתיות) וענתה בחיוב. בפועל לא נישקה עם לשון. אני יכול לחיות בלי זה אבל ההרגשה שרימו אותך נורא הרגיזה אותי. הרי לא תעזוב באמצע...
זהו, בסה"כ לא מצאתי סיבה אחת לחזור.
בהצלחה :)
משם המשכנו למסיונרית שבמהלכה פלטה ברוסית "אני כבר לא יכולה..." (לא אמרתי לה שאני יודע רוסית) ואז הוסיפה בעברית "אתה כבר לא תצליח לגמור פעם שנייה"...כנראה שזה עזר כי גמרתי אחרי 30 שניות. לזכותה ייאמר שהיא לא ניסתה לתקתק אלא באמת נראתה מוטשת.
הדבר שהכי הפריע לי היה בעניין של נשיקות. שאלתי אותה בפירוש בטלפון אם היא מתנשקת (הדגשתי נשיקות צרפתיות) וענתה בחיוב. בפועל לא נישקה עם לשון. אני יכול לחיות בלי זה אבל ההרגשה שרימו אותך נורא הרגיזה אותי. הרי לא תעזוב באמצע...
זהו, בסה"כ לא מצאתי סיבה אחת לחזור.
בהצלחה :)