כ ולרי מילפית-בת ים - דף 3 - סקס אדיר

ולרי מילפית-בת ים

21
שלום לכולם.
שמח סופסוף להיות חבר רשום פורום אחרי תקופה ארוכה שהאפשרות לא הייתה קיימת.

הדיווח שלי יהיה יחסית קצר כיוון שפקדתי את ולרי לפני יותר מחודשיים אז הזיכרון לא הכי טרי... אנסה לחדש מה שלא הזכירו מעליי.

מראה החיצוני:
במבט ראשון נראית בסדר אבל לא הייתי מגדיר אותה כ-MILF.
נפגשנו בצהריי יום ראשון חם באוגוסט. ולרי לבשה חצאית ג'ינס קצרה, בזמן ההליכה לכיוון המלונית המפורסמת לא יכולתי שלא לשים לב לרגליים הטיפה מלאות ובעיקר לורידים הכחולים שיש לה באיזור הברכיים האחוריות. מה שכן, כאשר הורידה את הבגדים אז המצב השתפר; גוף טוב, בטן אין, חזה בינוני ויחסית עומד.

ביצועים:
כאמור היא קופצת עלייך לפני שעוד הספקת להתפשט אבל אני דווקא אהבתי את זה. מקלחת משותפת ולמיטה.
מציצה סבירה (ללא גומי) ואז רימינג - או יותר נכון ליקוקים עדינים בשילוב של איזשהו קרם לבן שמרחה לי שם באיזור שגרם לי להרגיש את הלשון שלה עוד פחות יותר מקודם. אחרי שהבנתי שרימינג אמיתי אני לא אקבל, חזרנו למציצה שהסתיימה עם גמירה בפה.

אקט שני התחיל עם מציצה, מסיונרית ואז שאלה מרצונה אם בא לי אנאלי. אומנם היא אמרה לי בטלפון שיש מצב לאנאלי אם הכלי לא גדול מדי אבל עדיין היה נחמד שזה הגיע מיוזמתה. אחרי דקה של אנאלי, לפתע הרגשתי ריח שלא היה מקודם, הוצאתי את חבריקו מהחור וביחד איתו יצאה חתיכה נכבדה של בראוניז שהייתה דבוקה לקונדום. פה אני אציין לחיוב את הטיפול המהיר והרגוע של ולרי בעניין, הורידה ממני את הגומי והלכה לשטוף את עצמה. החלפנו חיוכים ואמרתי לה שזה בסדר ושיכול לקרות לכולם...
משם המשכנו למסיונרית שבמהלכה פלטה ברוסית "אני כבר לא יכולה..." (לא אמרתי לה שאני יודע רוסית) ואז הוסיפה בעברית "אתה כבר לא תצליח לגמור פעם שנייה"...כנראה שזה עזר כי גמרתי אחרי 30 שניות. לזכותה ייאמר שהיא לא ניסתה לתקתק אלא באמת נראתה מוטשת.

הדבר שהכי הפריע לי היה בעניין של נשיקות. שאלתי אותה בפירוש בטלפון אם היא מתנשקת (הדגשתי נשיקות צרפתיות) וענתה בחיוב. בפועל לא נישקה עם לשון. אני יכול לחיות בלי זה אבל ההרגשה שרימו אותך נורא הרגיזה אותי. הרי לא תעזוב באמצע...

זהו, בסה"כ לא מצאתי סיבה אחת לחזור.

בהצלחה :)

ג'יימס דין2013-10-10 18:24:34

ולרי מילפית-בת ים

22
טוב אז גם אני ניסיתי את הבחורה

לי הייתה כימייה טובה כך שבסופו של דבר גמרתי פעמיים פעם במציצה טובה עמוק בפייה ופעם באנאלי משובח וארוך

המראה כפי שתיארו אותה. דווקא כוסית
האם אחזור? נראה לי שכן.

סורי על הדיווח הקצר.לא היה הרבה מה לחדש

ולרי מילפית-בת ים

24
שלום לכולם
החלטתי לבקר את ולרי ובעקבות כך להחיות את הפוסט הזה.
ראשית כל, ולרי עדיין נפגשת במלונית (אחרי שמכירים היא מוכנה גם לבוא לביתו של הלקוח). 400 שמתוכם ולרי משלמת 100 למלונית. היא בת 45.
בקיצור, כל מה שנכתב למעלה עדיין קיים. הזיון איתה כפי שנכתב למעלה באותה המתכונת. ליקוקים, גיפופים, מקלחת משותפת, רמינג בכל תנוחה אפשרית ובלתי אפשרית, זיון בכל תנוחה, כולל אנאלי.

אציין רק את מה שיש לי לחדש:
החסרונות:
1. כתבו כאן למעלה שהיא די כוסית. אמנם זה היה ב2013. לדעתי היא פשוט לא יפה. לא, היא לא מכוערת ודוחה, אבל היא רק לא יפה, וזהו.
2. צורת הגוף שלה בסדר, תחת גדול ועגול, שדיים די יפות, אך רואים את הגיל גם בגוף.
3. אני מבין שולרי מקבלת רק 300 מלקוח, כי משלמת על החדר, אבל עבור הלקוח, לדעתי, לשלם 400 זה יקר עבורה.
היתרונות:
1. היא אשה נעימה ומנומסת. יש לה קול יפה. כמובן דוברת עברית.
2. ולרי באה לעבוד! מאז שנכנסנו לחדר היא בפעולה - מנשקת, מלקקת, רמינג, זיון. הציעה אנאלי, אך לא רציתי. גמרתי לה בפה. אחרי ששטפה את עצמה ואני שטפתי את עצמי, לא נחה לרגע. עשתה לי עיסוי שהוא לא עיסוי אלא ליטופים וליקוקים. כל המפגש היא לא שוכבת רגוע, וכל שכן לא מדברת בטלפון או מתעסקת בעצמה - היא מטפלת בלקוח. מצצה וליקקה בלי הפסקה.

מסקנות:
היה נעים, אבל לא עמד לי עליה בפעם שניה. אולי בגלל שלא התלהבתי מהמראה. המחיר לדעתי יקר. לא אחזור.
מצד שני, אשה נעימה. ועוד, מי שרוצה שילקקו אותו בכל מקום האפשרי ובכל תנוחה האפשרית שילך אליה.

ולרי מילפית-בת ים

27
התקשרתי, ביקשה 500 כולל מלונית, טוענת שמלונית יותר טובה מרמבם, אבל 500 ??? די שתחזור ל 400, נגמר הכסףףףףף. נכון שזכותה לבקש 500 אבל קצת יקר. חומר למחשבה לחברה להציע לה 400 אולי תתעשת
GRANDE

ולרי מילפית-בת ים

29
אחרי שראיתי את התמונות שלה באתר, עשיתי 43+5 וקיבלתי גיל שהוא עדיין צריך להיות גיל יפה לאישה יפה. הלכתי לבדוק במה מדובר.
חברים, נתחיל מזה שהתמונות באתר:
1. לא שלה
2. צולמו לפני 15 שנה
היו לי בעבר נשים בגיל 45-50. אבל! כל אחת היית כנערת/אישה שהגיל המקסימלי שלה היה 40.
במצב של ולרי... הההההה
ברחתי!!! ברחתי כל כך מהר ורחוק, כך שהאוטו שלי לא היה מספיק אחרי.
אישה בגיל כ-50, ורואים שזה 50.
טיפה לפני הגדרת השמנה
רגליים... קטסטרופה אחת גדולה!
ועל כל זה היא רוצה 400 זוזים לפעם 1!!! כולל מקום.
אני אישית לא הייתי משלם לה 200 כולל המקום.
עכשיו תעשו חשבון וכל מי שחשב עליה, פשוט תשכחו ממנה!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”