כ סקס,נשים,שקרים,זונות,מזונות,ואישה אחת אמיצה.... - דף 2 - סקס אדיר

סקס,נשים,שקרים,זונות,מזונות,ואישה אחת אמיצה....

11
השיר במקור נכתב ע"י אביהו, אחד המרגשים והעצובים בכי

[QUOTE=chico] [QUOTE=Colombo]

<b style="font-size: 13px; font-family: Arial, sans-serif; : rgb43, 43, 43;"><font size="3" color="#ff0000">”הולך אדם הולך והוא כנר דועך, ואין שואל ואין יודע למה זה ואיך, עצב בעיניו ועצובים שיריו"

<b style="font-size: 13px; font-family: Arial, sans-serif; : rgb43, 43, 43;"><font size="3" color="#ff0000">
שיריך וחמשיריך רק הולכים ומשתבחים
בחלוף הימים השבועות והחודשים...
שיריך וחמשיריך אינם עצובים אלא שמחים
משמחים מבדרים ומעלים חיוך על פני המון חברים...
רוני, שבת שלום
שבת המלכה למלך
תכתוב ותחרוז לנו יותר Star

[/QUOTE]

קולומבו אחי האשכנזי, זה שיר של זוהר ארגוב...[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

13
[QUOTE=chico] [QUOTE=Colombo]

<b style="font-size: 13px; font-family: Arial, sans-serif; : rgb43, 43, 43;"><font size="3" color="#ff0000">”הולך אדם הולך והוא כנר דועך, ואין שואל ואין יודע למה זה ואיך, עצב בעיניו ועצובים שיריו"

<b style="font-size: 13px; font-family: Arial, sans-serif; : rgb43, 43, 43;"><font size="3" color="#ff0000">
שיריך וחמשיריך רק הולכים ומשתבחים
בחלוף הימים השבועות והחודשים...
שיריך וחמשיריך אינם עצובים אלא שמחים
משמחים מבדרים ומעלים חיוך על פני המון חברים...
רוני, שבת שלום
שבת המלכה למלך
תכתוב ותחרוז לנו יותר Star

[/QUOTE]

קולומבו אחי האשכנזי, זה שיר של זוהר ארגוב...[/QUOTE]

הכוונה בחריזה של רוני לא לציטוט הספציפי (של מלך הזמר)
אלא לפיוטים המחרוזים של המשפטים בדיווחיו..... פרי מוחו... אחי
היקר והמזרח אירופאי צ'יקו קריצה

אין לי בעיה אגב עם אשכנזים ובטח לא אכניס
לפורום הקדוש קמצוץ של גזענות קטן כגדול כי המוצא
לא מעניין שכן אנחנו לא מעדת האשכנזים או הספרדים
אנו תלמידי חכמים מעדת הזיינים Clown

17
טוב,
הייתי עם הגברת.

ראשית תודה לרוני על החיבור - צריך למצוא אותה באתר הכתום וליצור את הקשר לבד. היא לא זונה מקצועית עם מערך יח"צ ופקידה. היא אישה רגילה לגמרי שיש לה עבודה רגילה והיא משלימה הכנסה, תרתי משמע. כי אין גבר בסביבה.
התאום לקח קצת זמן כי היא לא ממוקמת ואני לא חובב מלוניות.
מה גם שלאחרונה אני ממעט ללכת לנערות עובדות.

בכל זאת, זה קרה.
אני עוד קצת מתלבט לגבי הדיווח. ואסביר מדוע:
יש פה הרבה גברים שקוראים , רוצה להאמין שהרוב אנשים טובים.
עם זאת, נתקלתי לא פעם במהלך השיחות שלי עם בנות עובדות בזן רע של גברים שחושב שזונה היא לא בן אדם, אלא כלי למימוש הפנטזיות האלימות, המשפילות והכוחניות שלהם.
יש זונות שיודעות להישמר מגברים כאלו ויש כאלו שלא.
במקרה של לינה אני חושש.
אני התרשמתי שהיא לא זונה מקצועית עם 20 שנים בתחום שראתה כבר הכל ויודעת לאכול גברים בלי מלח.
אז אשתדל לנסח את עצמי בזהירות.

אז לינה אישה נחמדה, קצת חשדנית וסגורה בהתחלה אבל עבר לה אחרי שהתחלנו לדבר.
עלתה לארץ לפני כחודש עם ילדיה. הגרוש נשאר ברוסיה.
התקשורת אנגלית או רוסית בלבד בשלב זה.

בעיני היא לא יפה, אני לא התחברתי למראה כל כך ולמרות שהיא רזה, הגוף כבר לא מתוח וקפיצי כמו אצל ליזה או אנה למשל.
עם זאת, שיזוף טוב בחוף בת ים, קצת השקעה בתספורת וקצת ספורט והיא נכנסת יפה לקטגוריית milf
כפי שרוני כתב, יש לה עינים יפות וחיוך קטן עם שיניים יפות.
חזה שידע ימים טובים יותר וגם הבטן.
תחת יפה, כוס מעוצב טוב ומרעום נקי ומזמין.
נקיה ומריחה טוב.

הגברת יודעת מה זה סקס ויודעת מה עושים עם גבר במיטה. איפה נוגעים ומה צריך לעשות.
מציצה מושלמת, עמוקה ורטובה. גמירה בפה, עד הטיפה האחרונה.
מתגרה ומרטיבה בקלות. מסייעת לעצמה עם אצבעות ובכלל התחושה היתה שהיא צריכה את הזיון הזה יותר ממני.
כיון שהיא לא מקצועית, אל תסמכו על זה שיהיה לה מלאי קונדומים - תביאו מהבית. כנ"ל ג'ל למי שמעניין אותו הכניסה האחורית.
ובאמת בהקשר הזה - לאט לאט, אצבע אחרי אצבע, עיסוי רקטלי והחדרת אצבעות - היא מרפה את השריר ואז אפשר להחדיר את הזין פנימה בהחלקה. זאת מיומנות שלא לכל אישה יש. שאפו - אהבתי.
היא אחד הזיונים האנאלים הטובים שהיו לי לאחרונה.
תוך כדי הזיון בתחת - היא ממשיכה לאונן לעצמה - ו...מקבלת אורגזמה חזקה כשאני ממשיך לפמפם.
תענוג.

אסכם ואומר שהיא מתאימה לגברים שרוצים סקס מצוין מאישה נחמדה.
לא פרגית כוסית צעירה, אבל יודעת להזדיין מצוין.

400 ש"ח לשעה לגברת + מלונית.
תעשו את החשבון שלכם.
תתיחסו אליה יפה, קליטת עליה וזה...היא מותק.

היתה חוויה טובה, אך לא אחזור.

לילה טוב
מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

20
שברתי צום עם לינהחיוך גדול

לאחר ניסיון גמילה של כשלושה חודשים בו זיינתי רק את החוקית, המאהבת (שלא גובה כסף) ואת עצמי קראתי את הפוסט של רבנו ומשהו בי נדלקTongue.

אולי כי מדובר באחת שלא עושה סרט-נע של זיוניםמוחא כפייה.
אולי בגלל ה"נידיות" (need) שלה לקשר/כסף/אהבה.
אולי בגלל שהכל בתפריט כולל הכניסה הדרומיתמוחא כפייה.

אולי בגלל השילוב בין גיזרה נכונה, גיל נכון וטוטאליות במיןStar.

לא יודע....
אבל היצר גרר אותי לבקש מכבוד הרב את דרכי ההתקשרות עם היעד(אתר כתום)

דבר הוליד דבר ויומיים לאחר מכן אני מוצא את עצמי למרגלות הבניין בו היא גרה ואוסף אותה למלונית בעיר שטופת זימה וזרע.

היה זה בוקר חורפי ביותר. הגברת ייבשה אותי 15 דקות מעבר לזמן שנקבע (ואושר שנית שעה לפני יציאתי לכוון שלה). נכנסה מפוהקת לרכבכועס. התנצלה, אמרה שסיימה לעבוד אתמול ב23:00 ולא הצליחה לישון טוב בלילהSleepy.

ילדה יפה (היא ממש לא ילדה אבל זה מה שחשבתי ממרומי גילי באותו רגע), ברונתית, עניים מדהימות, תווי פנים שלוות, גוף דקיק (כך נראה מבעד לג'ינס ולסוודר).

בחדר היא נשכבת על המיטה בבגדיה, מפהקת, נראית הכי לא בעניין, בקושי מראה נכונות, לא מדברת, עונה בקצרצרהמבולבל.

בו נגיד שההורמונים לא התפרצו בחדר , לא התעופפו ולא הלכו לנשק את המזוזהShocked.

נשכבתי לידה רפרפתי נשיקה על שפתיה שנפערו ובלעו אותי בשקיקה.

התפשטנו
גוף טוב, רזה, לא צעירונת (מעריך 32+-), הכל במקום אבל לא חזק ומוצק. גוף של מישהיא שהייתה פצצה בשנות העשרים לחייה ולא השכילה לשמור על מישטר אימונים מינימאלי, חזה נחמד נכנע לגרביטציה, סה"כ בסדר גמור, לא מצויין, לא מעולה, בסדר גמור.

מציצה מעולה כולל גרון עמוק והרבה רוטבקריצה
אני במקביל, שלא כמנהגי, ירדתי לה. מנוע נחמד, לא ממש יפה כפי שגרסו קודמיי אבל בהחלט עובר מסך.
אחרי כעשר דקות בממלכת האוראלי קמתי והבאתי חליפה משובחת שנאלצתי להלביש לבדOuch.

משם דוגי מגניב.
מעסה לה בעדינות את המרעום ולאט לאט (עם שתרגישצחוק) מחדיר אצבע מורה כהכנה לכניסת אגודל. היא מזיזה לי את היד ומתחילה לעשות זאת לבד (דוחפת לעצמה אצבע בתחת) תוך כדי שאני מפמפם אות בדוגי. מגרה ביותרחיוך גדול.

בשלב זה החלטתי לבקר במרעומה של הגברת.

נכנסתי והתחלתי לתת עבודה.

אחרי כחמש, שש, שבע דקות הפכתי אותה על הגב, רגליים גבוה למעלה ושוב נכנס למרעום בעוד היפה מאוננת.
עבר זמן לא מבוטל של פימפום והזיין לא מראה סימני גמירה.בכי

שאלתי אם היא רוצה שאביא ג'ל לסיכוך החיכוך אמרה שלא אבל אחרי כ25-30 דק' נוספות התייאשה ממני, אמרה לי לשכב, הפשיטה את הקונדום והתחילה בעבודת מציצה טובה אבל לא מסודרת.
פעם מוצצת עמוק ולאט ואז רצה מהר עם היד והלשון ואז רק כיפה ושוב גרון עמוק עד חנק. בקיצור לא נותנת להתרכז בדבר אחדStern Smile.

אבל אני, כג'נטלמן אמיתי לא יכול לאכזב גברת שעובדת כל כך קשה ואחרי מאמץ אמיתי מצידי נתתי לה זרנוק ששבר חודשי צום מנשים עובדות, שבר כשבוע בלי גמירה בכלל ושבר לה את הלסת.

רצה עם המען החורג לאמבטיה להתרוקנות.

סיגריה (שלי), היא בטלפון שלה קוראת ווטסאפים ורואה סירטונים.

דוש (שלי), היא בטלפון....

וחזרה לחורף שבחוץ
סה"כ 50 דק (אבל נראה שאם היה לוקח יותר משעה זה לא היה דיל-ברייקר מבחינתה)

סיכום :
למרות חוויה טובה בסה"כ היה שם ריחוק גדול ומכניקה. השעה הייתה מלאת זימה אבל נטולת כל קסם.
בהרגשה שלי הבחורה לא הפנימה את היותה זונה וממש, אבל ממש לא אוהבת את זה שמקבלת תשלום בתמורה לסקס (שהיא כן אוהבת).
הקור והניכור פורץ ממנה לאלה ביננו שרגישים לניואנסים שבהתנהגות (ולאלה שאכפת להם).

נהנתי אך לא אחזור.

נא לא לפנות אלי בבקשה לטלפון של הגברת, היא מופיעה בכתום ואני מאמין שכבוד הרב ישמח לחלוק עם התורמים שבניכם את הלינק לכרטיסה.

ושוב תודה לרבנו שילק עימי את הגברת.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”