כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 67 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

665
היי חברים פקדתי את איב במהלך השבוע הנוכחי בבת ים.
קודם כל אכזבה אחת גדולה, לאחר תיאום בוואצ אפ והתמונות אני נכנס לדירה היא לא דומה בכלל בתמונות היא רזה מאוד ונמוכה מאוד.
בנוסף כשאני נכנס ךדירה החתול והכלב הפתיעו אותי מאוד, אני לא אחד שמתנגד לבעלי חיים אבל הם עשו רעש. בנוסף הריח שהיה בדירה זה פשוט צחנת עולם החליפו הידיים 500 שקל ושולחת אותי להתקלח במקלחת שהמים עומדים הכל עובש יוצא מהמקלחת סותם את האף ונכנס לחדר שם איב מענגת את חברכם במציצה בלי חציצה טובה מאוד ורימינג עצבני לאחר מכן פשוט סקס מכני בדוגי עד לגמירה המיוחלת, לקחתי את הדברים שלי וברחתי פשוט!!
יצאתי מצך איב באכזבה שלא נתקלתי והמצחיק שלא רחוק ממך מרגריטה היפייפיה במקום היפה שלה לוקחת 600 עבור 2 מספרים מדהימים.
לא ממליץ לאחרים להגיע

668
היי לכולם!אני לא יודעת כבר היתי מלאה -לא טוב! רזיתי גם לא טוב! אני לא דולר !!!!גובה שלי 160.. משקל נכון לעכשיו 57קג... לגביי דירה -זו לא וילה בקיסריה, אבל תמיד נקי!!! חיות שלי -בדרך כלל לא שומעים אותם בכלל! שרות - אני תמיד משתדלת!!! ואם למישו מהשו לא מתאים - תבטלו!אין אצלי דמי ביטול
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

669
אכן בחורה רזה, זה מצוין.
מי שאוהב מלאות, לא חסרות אופציות.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”