כ התאגיד האשדודי - דף 2 - סקס אדיר

התאגיד האשדודי

12
התקשרתי הבוקר. הזקנה מסרה שיש בחורה חדשה. דיברה בצורה מתקתקה ולא אופיינית לה שמעידה שהעסקים לא משהו לאחרונה....
הגעתי ומצאתי את הבלונדינית המלאה מהפעם הקודמת. גם עליה ניכר שהעסקים לא משהו לאחרונה. הפעם ביקשה רק 250 ש"ח לחצי שעה. אם לאמר את האמת כבר ירד לי ממנה בגלל הפעם הקודמת ובלי קשר לא בטוח ששווה גם 250. זה אולי נשמע קטנוני אבל ב 200 יכול מאוד להיות שהייתי נכנס. כאמור לא נכנסתי. במקום נסעתי לי לבת ים לתאגיד ה 300. נאמר לי שיש חדשה בשם סוניה. נראה לי שכבר דיווחו עליה. היא מאוד נחמדה אבל עד להיום לא ידעתי מה הכמות המקסימלית שאפשר לנפח שפתיים. מישהו עשה אצלה עבודה ממש נוראית על השפתיים ונדמה לי שגם זהיתי מעט פיצעונים חשדוים כהרפס. אין מצב שהבובול שלי נכנס לתוך הבלאגן הזה... אמרתי שלום והלכתי לי. התקשרתי שוב לתאגיד ה 300 והופנתי אל נינה אם אני לא טועה. סביר שכבר דווחה. נראית כ 20-21. פנים נאות וגוף נחמד מאוד. ציצים גדולים מעט מעט נפולים. בסה"כ ילדה נחמדה מאוד אבל הדירה הזכירה לי נוראות מתקופת מעונות הסטודנטים... החדר היה מוזנח ומלוכלך. בבכל מקום ליכלוך וכלי גילוח לבנות. בחדר שרר ריח לא נעים שהגיע גם ממנה. למרות האמור נתתי לה בראש. היה סביר מינוס. בכל מקרה נראה לי שתוספת המחיר מצדיקה את עצמה ביחס למה שהתאגיד האשדודי מציע.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”