כ נטע ביאליק 57 רמת גן - סקס אדיר

נטע ביאליק 57 רמת גן

1
הרבה יובלות שלא כתבתי, לאחר שהקבועה לא היתה זמינה, בדקתי בדואר נכנס, היתה שם המלצה על נטע מרמת גן..לאחר ברור קצר לזמינות שמתי פעמי למקום...200 שקל לארבעים דק'ו אקסטרות יש.. פרטים היא נותנת במקום...בוא נגיד שהיא מאד ליברלית..הגעתי למקום פותחת לי את הדלת גברת בת 55-60 בלונדה, מלאה בטן עגלגלה, חזה גדול,לאוהבי המבוגרות זה מתאים.
לקחתי את הבסיס, העיסוי טוב,עיסוי ביצים משובח, כיבוס ותלייה..יש לה ידיים חזקות,מקלחת לפני ואחרי,לא מתקתקת,מעט חופרת, אבל מאד נחמדה..הרפיה בין השדיים או ביד, אפשר גם להוסיף לעוד הרפיות בתוספת...לא עושה רושם שנהנת אבל יודעת את העבודה..אותי היא לא משכה והיה לי קצת קשה לגמור, אבל בסך הכל בעולם התיקתוק חוויה סבירה..טלפון בפרטי

נטע ביאליק 57 רמת גן

3
ביקרתי שם לפני מספר חודשים - פתחה לי הנטע הזאת, זקנה בלונדינית נמוכה עם כרס משתפלת שהיא לא טורחת להסתיר. רק אמרה לי "שלום" וישר הסתובבתי ונסתי על נפשי. נשים כאלו לא צריכות להיות במקצוע, אני רוצה לראות את הגיבור שעומד לו ממנה ללא חיזוקים כימיקליים כלשהם.

נטע ביאליק 57 רמת גן

6
Rubi
שימו לב לא להתייחס להודעות פרטיות מהמשתמש הזה
תקבלו תמיד המלצה על נטע מרמת גן (זה כבר יוזר רביעי, כל השאר נחסמו על ידי ההנהלה).
הנהלה - נא לחסום את היוזר הזה.
מטעה אנשים ועולה להם בזמן וכסף מיותר.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

נטע ביאליק 57 רמת גן

7
[QUOTE=אשתי בדימוס]אנשים יקרים

מפאת כבודי לגברת וכיבוד כל אשה שמתעסקת במקצוע

השתדלתי לא לרשום בצורה פוגענית כלפיה.

בטח לא זקנה ו"כרס משתפלת"..

מספיק שאמרתי שאני לא נמשכתי והיה קשה לי לגמור..והמבין יבין[/QUOTE]

אני מניח שיש פה סוג של ביקורת (לא סמויה) על התגובה שלי. לא מוצא לנכון להצטדק אבל היה חשוב לי לתקן את הרושם שיצרת - באנדרסטייטמנט כביכול כדי לא לפגוע בה, אבל אני מאמין באמת לפנים ובשקיפות - היא אכן זקנה וכרסתנית. שום מכבסת מילים לא צריכה להלבין את המציאות, כי חברים פה מבזבזים זמן וכסף על הדברים הללו.

נטע ביאליק 57 רמת גן

9
הגברת מביאליק 57 קיבלה ביקור לפני כשבועיים נחמדה מאוד שירותית מאוד
ממש לא מתקתקת ורחוקה מלהיות יפהייפיה מבוגרת סטנדרטית לא אירופאית עם 2 מדהימים
מציעה מקלחת לפני ואחרי
לסיכום : פרטית איכותית בעלת תודעת שירות גבוהה דירה מאוד קטנה אך מסודרת ונעימה והכי חשוב נקיה
מראה:6
שירות:10
דיסקרטיות:12 !!
דגמת וסיפרת
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”