כ ניסנבאום 29 בת ים - ספא אחוזת ים - דף 2 - סקס אדיר

ניסנבאום 29 בת ים - ספא אחוזת ים

11
נותנת לנשק את הגוף כולל חזה, נגיעות (לפחות בהתחלה) גם בשושנה (ללא החדרה), וגם עושה לעצמה ביד בזמן ההגמרה... אבל חותרת להרפיה מהירה מאד (אין אלמנט "אירוטיות" בכלל), ובפעם השנייה פשוט התייאשה ולא היה לה כוח אחרי 10 דקות, וזאת על אף התשלום ועל אף שנותר זמן רב על השעון...
אני הייתי מאד מאוכזב אבל שחברים אחרים ידגמו ויחוו דיעה.

12
פקדתי את המקום אחרי שאנה מהדירה של ויקה עמוסה קשותת
עולה לקומה השניה בצד ימין בת מצווש מצד ימין ספא.. חחח
נכנס לספא עוברות הבחורות ואני מחכה לאמילי..
1.80 גובה רזה בת 23 מקייב
בארץ עד מאי..
250 לחבילת הבסיס
100 לאורלי
200 להכל כלול
וויתרתי והלכתי על חבילת הבסיס
חזה קטן בינוני פטמות זקורות
מתחילים בעיסוי חזק ואיכותי אחרי 10 דק ממבקשת להתהפך
מורידה את החוטיני הקטן שלה ונגלה כוס חלקלק וטוסיק מוש
עוד קצת עיסוי ועולה לבודי
נשיקות בלי לשון ( שיניים שעדיף לא להתסכל עליהם )
מתהפכת ל 69 והגמירה לא איחרה לבוא.
הייצי בטוח שאחרי 20 דק תגיד לי יאלה ביי אבל לא כך.
ניגבה את החומר הלבן ונשכבה לצידי לנגיעות ונשיקות , עד שלא נגמר הזמן והאור הבהב שנגמר הזמן לא קמה לרגע.
30 דק סך הכל.. לא הרגיש תיקתוק בכלל
לא יודע אם אחזור.. מעדיף בכל זאת פיינוק מלא ולא בספא
תהנו חברים..
דרך אגב יש מישהי בשם אנסטסיה נראה לי
בת 30 קצת פחות
חזה בינוני
שיער דבש גוונים
אותו תפריט ונראית לא רע בכלל..

14
גם אני ביקרתי שם שוב. הפעם היו 3 - אחת עסוקה שלא ראיתי. השנייה ויקי - רוסיה צעירה, 1.60 וקצת. שיער קצר שפיץ למעלה. גוף קומפקטי וחטוב, חזה קטן. כמה קעקועים אקראיים על היד. תכלס גוף טוב אבל לא התחברתי לפנים. הלכתי על השלישית, נסטיה.

"נסטיה" - רוסיה לא צעירה (30 עד 35). שיער שאטני דבש.
גוף: 7. כ-1.65 על 55 עד 60 קילו. לא רזה אבל ממש לא שמנה, גוף סבבה עם דובדבן בדמות חזה בינוני פלוס. טבעי.
עיסוי: 7. היא ביצועיסטית. לא מקצועית זה ברור, אבל משתדלת. עוברת על הגב, רגליים, מפעילה כוח ומשקיעה. הטכניקה לא משהו, אבל יש רצון ויכולת בסיסית. מאמין שתשתפר עם הזמן (או תשחק...).
חלק אירוטי: 7. תכלס אין לי תלונות - משקיעה וליבראלית פלוס, יודעת את המלאכה שלשמה התכנסנו, מפנקת את השמוליק וטובה בלענג (ולהתענג...) אבל יש לציין כי לא עשתה בודי כהלכתו. הבעיה שלי איתה זה שלא הסכימה ל2 הרפיות בשום אופן, ולכן הגמירה אותי די מהר...
עלות-תועלת סבירה - 250 לכ30 דקות ברוטו, הרפיה אחת.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 7. שווה דגימה, אבל אני לא אחזור בגלל שהרפיה אחת לא מספיק טוב לי...
הבחורה נראית טוב, לא דוגמנית אבל חמודה וסקסית. מעסה סביר וליבראלית (אפשר לזרום ליותר, אני בטוח אך לא ניסיתי).

15
הייתי בסביבה, נכנסתי ספונטנית. היחידה הפנויה הייתה נלי, הלכתי על זה.
"נלי"- רוסיה צעירה כבת 25 עד 30. 1.60 וקצת, שיער חום פנים עגלגלות רוסיה. די נאה האמת.
גוף:6.5. לא גבוהה במיוחד ולא רזה במיוחד. לא שמנה, אלא משהו בין ממוצעת למלאונת. יש מה לתפוס אבל לא בקטע נשפך... חזה בינוני יפה.
מסאג': 6.5. התחילה יפה (אפילו סמי מקצועי), אחרי 10 דקות התעייפה ועברה לליטופים. סהכ עיסתה רבע שעה עד להתהפכות.
חלק אירוטי: 6. מכיוון שהלכתי על הרפיה אחת (רצתה תוספת מחי ר על שתיים והייתי קצר במזומנים) היא חתרה מהר מאד למטרה ולא הייתה חושנית במיוחד. התחילה לשפשף במרץ. לא הייתה ליברלית במיוחד (אין נשיקות אין אצבעות, ניתן לגעת בחזה ובשבלול ללטף קלות). 10 דקות והגמירה. סהכ 250 שקל ל30 דקות ברוטו.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 6. חוויה סתמית, עלות תועלת ממוצעת מינוס בשוק. יש יותר כוסיות, יש מעסות יותר טובות ויש מעסות יותר משקיעות. אני אליה לא אחזור. גם המקום הרבה פחות נקי ממה שזכרתי, המקלחת הייתה די מגעילה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”