כ אווה , עכשיו מהרצליה (איחוד) - דף 6 - סקס אדיר

אווה , עכשיו מהרצליה (איחוד)

51
חייבים להפריד בן שני האווהת אחת מנתניה מכה ואחת מהרצליה מלכה בנתניה אישה מרירה מחמיצה פרצופים ומתנשאת העיסוי ללא שום מניות לעומת זאת אווה מהרצליה מלכה אמיתית תודעת שירות מעולה יחס טוב ומפרגן יש להפריד בן שני המטפלות האלה לפחות בדיוח
00000000000

52
תודה ל kozmokr על הטלפון של אווה.
הבחורה באמת שרוטה אבל לא בצורה שמפריעה או פוגעת , אני לקחתי את זה בקלות וצחקתי מזה, סך הכל נחמדה, שרוטה אבל נחמדה.
המסאג׳ שלה ממש כואב, אפילו לא הייתי מגדיר את זה מסאג׳ , לעתים הרגשתי כאילו זו הדרך שלה להתנקם בנו הגברים על זה שהיא כל היום משפשפת בולבולים, אחר כך הבנתי שהיא לא יודעת אחרת, ניסתה חלש יותר, עדיין פירקה אותי.
האפייה מעולה, נותנת לגעת חופשי, שעה מלאה.
האם אחזור? לא. אם המסאג׳ שלה היה טוב יותר היא היתה פשוט מושלמת , לצערי 4 ימים אחרי שהייתי אצלה הסתובבתי עוד עם כאבים.

54
הייתי,,, הכאיבה לי ,,, קמתי והלכתי !!

אזהרה !

העיסוי החזק שלה פוגע ברקמות הרכות , השרירים , בצורה שלוקח הרבה זמן לשריר להשתקם.

אבל חמור יותר שזה פוגע ברקמות הסחוס של חוט השידרה והצלעות, שם זה נזק
בילתי הפיך.

אסור להגיע אליה,,,מסוכן

55
תודה לחבר פונזי ששלח לי את המספר שלה.
הבטחתי לדווח.
התאום מולה התבצע ב W.UP דייקתי מאוד בזמן שקבענו היות והבנתי שאהיה שרוף לעד אם לא אדייק.
אווה גבוה ורזה פנים סבירות. קיבלה את פני בטרנינג.
הציעה מים ושידלה אותי לטעום עוגה. סוג של לבביות קרה (זן רוסי..)
ביקשה ממני להתפשט ולשכב על המיטה. היא הורידה את הטרנינג ונשארה עם תחתון
יש לה גוף מדהים רק שלא יכולתי להנות ממנו היות ושכבתי על הבטן והפנים מופנים לצד או לכיוון דלפק השולחן.
אווה היא מעסה מקצועית. לא מוותרת על אף שריר ועושה זאת בנוקשות ואכן העיסוי כואב לפעמים.
היות ולא בשביל זה הגעתי חיכיתי שהעיסוי המקצועי יגמר כדי לעבור לחלק האומנותי אבל זה לא נגמר..
ממש לקראת סוף השעה היא בקשה שאסתובב, הורידה את התחתון, עלתה על המיטה עם הגב אלי ועשתה בודי
מגניב ליטפה אותי, איפשרה ללטף אותה אבל ללא החדרת אצבעות, ללא נשיקות - רק ליטופים.
כך 5 דקות עד שגמרתי.
נראה שאת החלק הזה היא עושה בלית ברירה היות ויודעת שללא זה לא יהיו לה לקוחות.
לי זה ממש חבל כי עם גוף כמו שלה הייתי בא אליה כל שבוע, אבל בנוהל הזה, לא בטוח שאחזור,
זה בעצם לשלם 300 שח עבור 5 דקות עם פעילות מוגבלת (ליטופים ושפשופים בלבד).

58
הייתי אצלה כמה פעמים. נכון שזה ממש מכאיב לפעמים ואפילו פעם אחת הרגשתי את הגב כמה ימים אבל נראה לי שאתם קצת מגזימים כי כשאמרתי לה שאני רוצה עדין הייא ממש עשתה כמו שצריך.
דווקא אני שלא אוהב מסאג 10 דק שבקושי עושה טובה שנוגעת לך בגב וגם גוף פצצה ונותנת לך את כל הטוסיק היפה להכניס את הפרצוף אליו ומשקיעה גם 20 דק בחלק הזה
אני אוהב ומידיי חודש, חודש וחצי מגיע אליה.
תהנו

59
אוהו... נראה שהחברה פה הייתה חוויה מוזרה...
אווה נותנת את הלב שלה ואת כולה בשביל לעשות עיסוי מקצועי... יש לה תעודות מישראל ומתאילנד...
היא ברמה של מדריכה !

היא עושה עיסוי ברמה כזו שבהרבה מכונים מקצועיים היו רוצים אחת כזו...

אבל מה לעשות... נראה שחברה שבאים מהפורום הזה מגיעים בעיקר לשביל המשחק הסופי...

אפשר להגיד לה שסתם תמרח את השמן כמו כולן... לא תעשו שום עיסוי... שסתם תעשה נעים בגב... ובסוף תגמרו...

עיסוי אמיתי הוא עיסוי שמרגישים אותו טוב טוב אח"כ... ואם באים פעם בשבוע לפחות אז העיסוי ממש מטפל בבעיות הגב.... בדיוק כמו אצלי...

זה כמו לעשות ספורט אחרי שהרבה זמן לא עושים... השרירים כואבים מאוד כמה ימים אחרי הספורט.... בדיוק במו מסז, מקצועי...

אז אם אתם רוצים סתם לגמור... לכו לאחרות... תשלמו אפילו פחות.... אולי אפילו תזיינו....ותגמרו....

אבל אם אתם רוצים עיסוי אמיתי !!! מקצועי !!! זו היא... ובגלל זה המחיר הגבוה...

הרי לא משלמים 300 ₪ בשביל שיאוננו לנו... אנחנו באים אילה בשביל טיפול מקצועי ובשביל מתנה קצרה בסוף...

אני לא מבין פה את החברים.... סורי על הביקורת...
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

60
לדעתי בעיסוי מוצלח (מהסוג שהפורום הנ"ל קיים כדי לדווח עליו) צריך להיות איזון נכון
בין החלק המקצועי לבין החלק הארוטי.
לפעמים החלק הראשון הוא סוג של טיזינג לחלק השני מה שיכול להפוך עיסוי
למוצלח יותר מזיון פרופר.
כשאני הולך למעסה, זה מה שאני מחפש (חייב לציין שעוד לא מצאתי ..)

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”