כ האורגים 7 - יוליה - כוכב בשמי הנפילות האחרונות - סקס אדיר

האורגים 7 - יוליה - כוכב בשמי הנפילות האחרונות

1
טוב, אז אחרי שכבר קיבלתי תחושה אמיתית שהיעוד שלי בפורום זה רק לדווח על נפילות - אני שמח שמתאפשר לי לשנות את הקארמה.
חולון - תכננתי לקפוץ לאורגים 1. מתקשר אליהם בטלפון ומקבל פרטים על הבחורות שנמצאות. מגיע. מצלצל ולא פותחים. מצלצל שוב ולא פותחים. אף אחד לא אוהב את הקטע הזה בדלת. מתלבט. מצלצל שוב. לא פותחים. יורד חזרה ומתקשר. מסתבר שעברו לרחובות. WTF. מנסים למכור לי שזה סניף נוסף. מעניין לי את הביצה. קיצר תקוע.

אני תמיד אוהב להתקשר ולבדוק מי נמצאת ואז לבדוק מה כתוב בפורום. אז מבחינתי לקפוץ לשכנים - אורגים 7 בלי בדיקה היה הימור וודאי.
נכנס לאורגים 7 ומקדמת את פני גורילה. סתם נו. בחורה גדולה ולא יפה. האמת כבר חשבתי על הדיווח ואיך אני שוב צריך להעביר דיווח על נפילה. אבל אז הגיעה יוליה.
יוליה היא בת 29, בחורה יפה וכוסית על. אם היא היתה במועדון - לא הייתם מורידים את העיניים. בלונדינית עם שיער מושקע. פנים של בובה. גוף 85-60-80 (סתם מנחש נו). נראית מליון דולר. משהו בדיבור שלה גם לא משדר אינטיליגנציה.
פרטים בסיסיים ומתחילים. אני שואל אם משהו אסור. אמרה תשאל במפורש כי אין לי תפריט של מותר ואסור. אמרתי עזבי אני אזרום. אני חושב שזה תרם.
מתחילים במסג' די פשוט ונעים. מה שכן, נראה שהיה חשוב לה לעבור על כל הגוף - צוואר, שכמות, גב, רגליים. בסוף הרבה התעסקות עם התחת ורמיזות. מחרמן בטירוף.
תמיד מפריע לי המעבר המהיר בין המסג' למעבר. אצלה המעבר הוא עדין ומחרמן בטירוף. נגיעות מרומזות, עוד שמן, עוד נגישות מרומזות, ואז ממש חפינה מאחורה. כיף אמיתי.
מסתובבים. גוף של דוגמנית כבר אמרנו? חזה משופץ. בטח 400 בכל ציץ (שתלים עגולים) אבל נראה מעולה. אסור לגעת בפטמות כי רגישה אבל אומרת שבכיף אפשר מסביב. האמת נורא נעים למרות שמשופץ. בטן מהודקת וטוסיק סוף. האמת, אם היא הייתה עושה סקווטים אז בכלל יש לה פוטנציאל סופני. אבל עדיין - טוסיק מעולה ונעים.
לאחר שמסתובבים - יוליה משקיעה. היא לא פה בשביל עבודה מכנית. התחילה קודם כל להשכב עלי עם הגב כשכל המנוע לכיוון הפנים. ממש כמה סמ מהפנים. איזו שושנה מדהימה. הכל נראה מליון דולר והיא בתנועות של לקסור (אני לא טועה בהגדרה אני מקווה). מחרמן בטירוף.
עברה לשבת עלי עם עבודת יד, ואז התפהכה. שוב הטוסיק המעולה הזה מול הפנים שלי. לא התאפקתי וכאן הסתיים לצערי הסיפור.
האמת, התבאסתי שלא הצלחתי למשוך עוד. אני בדרך כלל בשליטה, אבל המראה שלה הפיל אותי. כנראה סבלתי מיותר מדי נפילות (כבר אמרתי נכון?)
במקלחת עוזרת להוריד את השמן. מתקלחת בעצמה (מראה כשלעצמו). נותן חיבוק לשלום וגונב עוד נגיעה בטוסיק המעולה. מחייכת וצוחקת.
בקיצור המלצה גדולה. אמרה שעובדת שם שנה. יכול להיות שכבר מוכרת לכם וסתם קדחתי.

סיכום כרגיל:
מראה: 10
חזה: 9 (היה 10 אם היה טבעי)
טוסיק 9 (סקווטים. 20 בכל פעם, 3 סטים).
טיפול: 10

5
תודה רבה לפותח השרשור על התגלית. בהחלט מדובר במשהו לא רע בכלל.
לדעתי האישית השימוש בשם התואר "כוסית על" קצת מוגזם. מדובר על בחורה שלהערכתי מעל 35. אמנם יפה ושמורה היטב לגילה אך ניכרים בה סימני הזמן. אני הייתי משתמש בשם התואר "מילף".
מה שכן הגוף שלה חלק בצורה יוצאת דופן ומאד נעים למגע.
היא די עצורה ומופנמת. עובדת יותר כמו רובוט ופחות עם רגש. יודעת לגעת ומתמקמת בפוזות מגרות.
סה"כ חוויה נעימה ולא נפילה בכלל.
לא הייתי הופך את הביקור אצלה לקבוע אבל כן הייתי חוזר אליה אם אני באיזור.
להשלמת החוויה, מעבר לכביש קצת בהמשך יש את חומוס קלבוני. בתאבון.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

6
קראתי שוב את הדיווח וראיתי שכתבתי משום מה שהדיבור לא אינטילגנטי ואני לא יודע למה בטעות כתבתי לא. התכתבתי שדווקא כן מדברת לענין.
זה באמת שירות קצר יחסית. לא יודע אם לקרוא לזה תקתוק, אבל סך הכל הייתי שם 25 דק'. זה לא נגמר כי דחקו בי אלא כי הייתי מחורמן וגמרתי מהר. בתחושה שלי היא היתה ממשיכה באותו אופן גם 10 דקות נוספות.

9
לא רוצה לפתוח שרשור חדש אז כותב בשרשור הזה ,
הגעתי למקום , התחיל מצעד עגלות , סה"כ איזה 8-10 בנות ,מתוכן הייתה מישהי ברמה סבירה יותר ,
 בר השם שלה , בחורה נאה ,שזופה קצת , שיער חלק כהה  עד לכתפיים , בגוף היא לא מלאה וגם לא ממש רזה , 1.70+
עברית לא משהו ,לא נפלתי אבל הייתי מאוד רעב  אחרי שהייתי אותו יום בעזריאלי וראיתי אינספור דוגמניות צעירות ,חלקן הגדול במדים(על כאלה בחורות הייתי מוכן לשים שתי אלפיות , לא אחת ) איפה מה שראיתי בקריה/עזריאלי ואיפה מה שבאורגים , הבדל בל יתואר ...
לעניין, הבר הזו עשתה רושם של נחמדה , היא תטען שהיא בת 26 ואני חושב  ש עוד 6-7-8 שנים  קדימה,
 סה"כ היתה שרותית וסובלנית ,
הייתי שם  לדעתי קצת מעל 30 דקות כולל מקלחת אחת בהתחלה .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”