כ דיאנה - דף 2 - סקס אדיר

דיאנה

11
הייתי אצל דיאנה אחרי שעשתה פדיקור . משהו מוזר הורידה לי נעליים בקומת קרקע.
העלתה אותי למעלה אמרה לי להיכנס לאמבטיה ואז פתאום היא נכנסה , היא שמנה ברמה של סיוט.
אבל זרמתי איתה. קילחה אותי כולל חפיפה ושטיפת תחת.לקחה אותי למיטה והתחילה לצבוט פיטמות שלי ושלה.
נשכבתי על המיטה ופתאום אומרת לי - תרנגולת. מה ? הרימה לי רגליים והתחילה במציצה ואז רצתה לאכול תחת.
סובבה אותי לבטן עם כרית ואמרה לי דוגי , כופפתי רגליים והיא התחילה לשאוב את התחת ובאותו זמן עושה לי ביד ובןלעת בצים מאחור.
אמרה תסתובב ואז דהרה עלי פרה עם ראש בגודל מסך 50 אינץ . עצמתי עניים לא יכולתי לראות.גמרתי מהר והיא מצצה אותו עד הסוף.
נכנסתי למקלחת שוב להסיר את הסיוט. בדרך החוצה שאלה אם אני רוצה פדיקור. אמרתי תודה , יצאתי והקאתי על הגדר.
הסיוט של חיי והכל באשמתי.

דיאנה

12
תיאור ראלסטי לגמרי היא דומננטית מאוד ולא בקטע של סאדו היא מנהלת את הענין רק לפי דרכה לי היא גם נתנה נשיכות קטנות בגב לא ממש כואבות כאילו היא אוכלת אותי חי לפני שאיבת התחת טוב אבל זה היה כבר מזמן לפני שנתיים וחד פעמי. הקטע עים התרנגולת זו כנראה תרגולת חדשה של מחלקת הקראטיב שלה...כנראה היא לקחה את זה צעד אחד קדימה.

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

דיאנה

13
אהבתי:
שמנה
משקיעה
רימינג מעולה (אפילו יותר טוב מליאת המפורסמת)
מתקלחת מקלחת משותפת
מעשנת לפני (אפשר להצטרף)
יש חניה סבירה
עושה פדיקורפעולות קוסמטיקה עלייך ברגעים מתים...

לא אהבתי (אישית):
שיער קצוץ
מיני גיבנת

הערה: יש לה מצלמה בכניסה לבית לבדוק שאתם לא אריתראים אם משהו כזה...

דיאנה

15
קבעתי עם דיאנה לאור זמן לא מתוכנן שהייתי צריך להעביר בתל אביב באיזור דרום העיר.
היא מאוד מדוייקת.
הבית עצמו מאוד מסודר ונקי (הפתעה גדולה בהתחשב בשכונה).
היחס היה נעים מאוד.
הלכתי על מסלול 40 דקות ב200. מה שהיא קוראת "טיפול".
קיבלתי מציצה מעולה.
שווה מאוד בעיני למי שנמשך לנשים שמנות.

אגב היה דיון פעם על קוסמטיקאיות שגם נותנות הפי אנד ונראה לי שהיא מתפתחת בכיוון לפי הציוד שיש לה בבית....

דיאנה

16
[QUOTE=asaf]הייתי אצל דיאנה אחרי שעשתה פדיקור . משהו מוזר הורידה לי נעליים בקומת קרקע.
העלתה אותי למעלה אמרה לי להיכנס לאמבטיה ואז פתאום היא נכנסה , היא שמנה ברמה של סיוט.
אבל זרמתי איתה. קילחה אותי כולל חפיפה ושטיפת תחת.לקחה אותי למיטה והתחילה לצבוט פיטמות שלי ושלה.
נשכבתי על המיטה ופתאום אומרת לי - תרנגולת. מה ? הרימה לי רגליים והתחילה במציצה ואז רצתה לאכול תחת.
סובבה אותי לבטן עם כרית ואמרה לי דוגי , כופפתי רגליים והיא התחילה לשאוב את התחת ובאותו זמן עושה לי ביד ובןלעת בצים מאחור.
אמרה תסתובב ואז דהרה עלי פרה עם ראש בגודל מסך 50 אינץ . עצמתי עניים לא יכולתי לראות.גמרתי מהר והיא מצצה אותו עד הסוף.
נכנסתי למקלחת שוב להסיר את הסיוט. בדרך החוצה שאלה אם אני רוצה פדיקור. אמרתי תודה , יצאתי והקאתי על הגדר.
הסיוט של חיי והכל באשמתי.
[/QUOTE]

צחוקצחוק

הרגת אותי מצחוק...פיפי..
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”