כ הבלונדינית עם השיער הקצר - ביקורת? - דף 2 - סקס אדיר

הבלונדינית עם השיער הקצר - ביקורת?

12

לא חפרת, זיין פרות, אדרבא, סחטיין על הפואטיקה: "פינוק או תיקתוק".- אהבתי את זה! לכל הפחות זה אחלה סלוגן בחירות עבור מפלגת הזנאים Tongue .

אני בהחלט עוקב אחר קריאות השבר המוצדקות ביחס ליחס הבלתי שפוי בין עלות
/ תועלת. תוסיף לכך את הרחש-בחש הפוליטי... אילו היינו חיים בסרט או סדרה... אח,
מי יתנני ריי דונובן או החבר'ה הטובים של הסמויה; את רחובות בולטימור - חיפה - אל.איי הייתי
מנקה מכל האיגורים ועוזריהם (מקווה שלא כתבתי משהו שיזיק לבריאותי...)

בקשר לאריתמטיקה, קטונתי. אך בשורה תחתונה, אתה צודק. רוב הפורום אלה "סמויים"
שנהנים מדיווחים של המיעוט, ובקשר לזה באמת שאין לי רעיון מועיל.

הבלונדינית עם השיער הקצר - ביקורת?

15
וואלה אני לא יודע מה אתם קופצים, זה לא מוצר צריכה בסיסי ואף אחד לא מכריח אותכם לשלם.
הסחורה שיש כרגע בחיפה לא הייתי דופק גם בחינם מצד שני אף פעם לא הפריע לי לשלם בתמורה לסחורה טובה.
ליקה ב500 שקל נערות ליווי ב700 לשעה בזמנו באמת שהיו דוגמניות... הגיע להן כל שקל. תסלחו לי שאני אומר את זה אבל אתם פשוט קמצנים וחרמנים... לא אכפת לכם מה לזיין העיקר המחיר. אתם תדפקו את השיבוט של ציפי שביט אם המחיר יהיה מספיק זול.

מבחינתי הבעיה שאף אחת כאן לא שווה את הכסף ולא המחיר ה"יקר" (לא יודע מאיפה הבאתם את זה... המחירי זנות פה בסך הכל די נורמאליים ביחס למקומות בעלי הכנסה דומה. צרפת ספרד וכו'... אפילו באוקראינה אם תרצה נערה איכותית תגיע ל100$ לשעה בקלות) בקיצור 500 שקל לשעה בעיני אם הבחורה נותנת שירות טוב-שווה
700 שקל לשעה אם היא נותנת שירות ממש טוב כולל אקסטרות ונראית טוב לכל הדעות כנ"ל גם שווה...
לצפות לקבל משהו נורמאלי ב200 שקל בישראל 2018... אתם חיים בסרט
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”