כ סקס,נשים,שקרים,זונות,מזונות,ואישה אחת אמיצה.... - דף 3 - סקס אדיר

סקס,נשים,שקרים,זונות,מזונות,ואישה אחת אמיצה....

21
שלום לכולם טוב גם אני בזכות רבנו רוני גולן קיבלתי את הטלפון של העלמה.
הבחורה חשדנית בצורה לא רגילה מאיפה יש לך את הטלפון מה פתאום אתה מתקשר אליי כמובן שניסתי גם דרך הוואטסאפ בכל מקרה עד שכמעט כבר התייאשתי נערכה הפגישה.
לינה ניראית באופן כללי טוב לא נפלתי דיי גבוהה אולי 1.75 בערך רזה חזה ריק מתוכן אבל סביר שיער שחור וזהו פה נגמרו הדברים הטובים.
הבחורה מרגע שעלתה לאוטו ועד שהורדתי אותה לא מפסיקה להתעסק עם הטלפון כל הדברים שקודמי רשם נכונים .שרות זה ממנה והלאה באה להעביר שעה וללכת מציצה סבירה לא נפלתי זיון מכני לחלוטין מפהקת כל רגע רציתי רק לזיין וללכת כנראה שלא הפנימה עדיין מה תפקידה אין מה לספר מעבר לזה הבחורה עובדת בלילה ובאה עייפה מחיר 400 + מלונית מבחינתי על הגבול הנפילה.

24
יופי של דיווח טיטן ממש מגרה האבת אותה בענק אחי שאפו גדול!!!
ואני רוצה להוסיף שהבחורה חשדנית בטירוף ואוכלת סרטים עם עצמה עד שבכלל היא נאותה לדבר עם מישהו
אולי משחקת אותה קשה להשגה אני לא יודע אבל אני לאחר אין ספור הודעות לעלמה עדיין לא הצלחתי להשיג אותה
והיא פשוט מבקשת כל מיני הוכחות שלא אפרט כאן ולאחר הדיווח שלך ידידי טיטן קצת ירד לי החשק ממנה ואולי טוב שכך
בשביל אנשים כמוך נועד הפורום הזה שבת שלום לכולם !!!!
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

25
[QUOTE=העכביש]שלום לכולם טוב גם אני בזכות רבנו רוני גולן קיבלתי את הטלפון של העלמה.
הבחורה חשדנית בצורה לא רגילה מאיפה יש לך את הטלפון מה פתאום אתה מתקשר אליי כמובן שניסתי גם דרך הוואטסאפ בכל מקרה עד שכמעט כבר התייאשתי נערכה הפגישה.
לינה ניראית באופן כללי טוב לא נפלתי דיי גבוהה אולי 1.75 בערך רזה חזה ריק מתוכן אבל סביר שיער שחור וזהו פה נגמרו הדברים הטובים.
הבחורה מרגע שעלתה לאוטו ועד שהורדתי אותה לא מפסיקה להתעסק עם הטלפון כל הדברים שקודמי רשם נכונים .שרות זה ממנה והלאה באה להעביר שעה וללכת מציצה סבירה לא נפלתי זיון מכני לחלוטין מפהקת כל רגע רציתי רק לזיין וללכת כנראה שלא הפנימה עדיין מה תפקידה אין מה לספר מעבר לזה הבחורה עובדת בלילה ובאה עייפה מחיר 400 + מלונית מבחינתי על הגבול הנפילה.
[/QUOTE]

תגיד עכביש....
נכון שקיבלת את הפרטים שלך מרוני, הוא מסר לך את הפרופיל שלה באתר הכתום?
ונכון שביקש ממך לתקשר איתה רק שם?
ונכון שבסוף גם רשם לך את מספר הטלפון שלה, ככה שיהיה לך? כי זהו רוני, איש נדיב שסומך על הבריות שיעשו את מה שביקש.
ונכון שלא היתה לך סבלנות לתקשר איתה שם ולהשיג את הנייד שלה בעצמך ישירות ממנה?
ונכון שכולם, כולל אני כתבו שהיא אישה נורמטיבית, לא זונה מקצועית, שיש לה חיים רגילים ועבודה רגילה?
אז מה אתה מתפלא שהיא חשדנית?
מה אתה היית עושה במקומה?
אה....בטח לא חשבת...

אז בדיוק בגלל אנשים כמוך ומה שכתבת, כתבתי את מה שכתבתי בדיווח שלי, שאני חושש לה.
"רק רציתי לזיין וללכת"
"לא הפנימה את תפקידה"

תגיד...אתה אמיתי?

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

26
מלח פלפל בוא נאכל אותך בלי מלח ובלי פלפל חחחח .
עכשיו ברצינות דבר ראשון זה נכון שרוני נתן לי את הלינק אבל הוא לא רשם לתקשר איתה אך ורק משם אלא נתן לי גם את הטלפון זה אחד.
דבר שני אם ההית יודע כמה פעמים ניסתי להירשם לאתר הדפוק הזה אז לא היהת מעלה את הטענה אז אין לי שם כרטיס בכלל זה שניים.
ודבר שלישי כנראה שלא ההית הרבה עם נשים רגילות אלא רק עם בחורות עובדות אז אתה לא יודע שגם בחורות נורמטיביות יודעות לתת מעצמן לפעמים יותר מבחורות עובדות .הגברת הנכבדה באה בלי מצב רוח בכלל .אפס התייחסות .התעסקות בלתי פוסקת עם הטלפון ולמרות זאת כיבדתי אותה ושילמתי לה את מלוא הסכום והתייחסתי אליה הכי טוב שבעולם .אבל כנראה יש לך משהו איתה (אני מדגיש כנראה כי אני בניגוד אלייך לא ממהר להסיק מסקנות)אחרת אני לא מצליח להבין את הטענות שלך זה החוויה שהיתה לי ממנה וזה מה שרשמתי מה לעשות אני תמיד רושם מה שאני מרגיש .

27
[QUOTE=העכביש]מלח פלפל בוא נאכל אותך בלי מלח ובלי פלפל חחחח .
עכשיו ברצינות דבר ראשון זה נכון שרוני נתן לי את הלינק אבל הוא לא רשם לתקשר איתה אך ורק משם אלא נתן לי גם את הטלפון זה אחד.
דבר שני אם ההית יודע כמה פעמים ניסתי להירשם לאתר הדפוק הזה אז לא היהת מעלה את הטענה אז אין לי שם כרטיס בכלל זה שניים.
ודבר שלישי כנראה שלא ההית הרבה עם נשים רגילות אלא רק עם בחורות עובדות אז אתה לא יודע שגם בחורות נורמטיביות יודעות לתת מעצמן לפעמים יותר מבחורות עובדות .הגברת הנכבדה באה בלי מצב רוח בכלל .אפס התייחסות .התעסקות בלתי פוסקת עם הטלפון ולמרות זאת כיבדתי אותה ושילמתי לה את מלוא הסכום והתייחסתי אליה הכי טוב שבעולם .אבל כנראה יש לך משהו איתה (אני מדגיש כנראה כי אני בניגוד אלייך לא ממהר להסיק מסקנות)אחרת אני לא מצליח להבין את הטענות שלך זה החוויה שהיתה לי ממנה וזה מה שרשמתי מה לעשות אני תמיד רושם מה שאני מרגיש .
[/QUOTE]

שמע ידידי,
אין לי רצון להתנצח איתך.
ואין לי ויכוח עם החויה שלך, צר לי שלא היה לך טוב.
לא בא עכשיו לבדוק למי יש יותר נשים ברקורד...אניח שלך יש יותר.
אומר רק הייתי עם המון נשים, רגילות ועובדות. היו לי נפילות והיו הצלחות. כמו כל אחד כאן כמעט.
אם לא היה לך טוב, או שלא אהבת את ההתעסקות שלה בטלפון - יכולת לקפל את העניינים או לבקש ממנה להניח את הטלפון בצד... זה עד כדי כך פשוט.
גם הרישום לאתר הכתום הוא פשוט.
כל מה שאני יודע זה מה שכתבת ואיך שכתבת...והדברים מדברים בעד עצמם.
אגב, גם התגובה שלך אלי.

ולא, אין לי איתה כלום.
כמו שכתבתי, הייתי ולא אחזור.

שבוע טוב,
מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

28

לכל בחורה נורמטיבית יש פנטזיה להיות ולו לפעם אחת
זונה !

כזאת שהולכת בלי לדעת עם מי, בלי לדעת לאן ומתמסרת עד עומק פי-הטבעת בלי חשבון.

נראה לי שיש לנו פה עסק עם אחת כזו

רק מה, בין לקוחותיה הראשונים נפל לה המזל והגיע האדמו"ר בכבודו ובעצמו להרביץ בה הלכות מכחול בשפורפרתחיוך גדול.
החסידה החסודה התלהבה ונתנה לו זיון של החייםמוחא כפייה (זה לא מובן מאליו להלהיב איש אשר לא נולדה זונה בעולם שלא בא עליהצחוק)

מפה חלה התדרדרות בכי

מ"פ קיבל סביר פלוסחיוך

עבדכם הנאמן קיבל סביר מבולבל(אחרי השקעה לגירוי הלבידו של הברונטית)

ולעכביש לא נותר אלא את פרורי אנושיותה של הקדשהOuch.

עד כאן ההסבר
ומכאן כל אחד יעשה את החשבון שלו.

אני, מצידי אנני יכול אלא שלא להמליץ (על-אף שזונות אנאליות, רזות, יחסית צעירות, נאות גיזרה ופנים - מאוד נדירות במחוזותינו)

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

30
אחרי שאיתרתי אותה באתר הכתום לקח לי כמה ימים של תחקיר כמו בשב"כ עד ההסכימה להפגש
מסכים עם כל עמיתי המלומדים, היא לא זונה ולא מקצועית
הרגיש כאילו אני משרת את החרמנות שלה, קור יותר מאשר החורף בחוץ
תכלס לא ממולץ בטח שלא משתלם בעלות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”