כ סופי מילפית חמודה לעיסוי בבאר שבע - סקס אדיר

סופי מילפית חמודה לעיסוי בבאר שבע

1
היצע העיסויים האירוטיים בבאר שבע חלש ביותר בזמן האחרון ומאחר שחשקה נפשי בעיסוי בלי סקס הלכתי לדירה של יבה שמאז שהעלו בה את המחיר ל 250 אני ממעט לפקוד אותה. במקום היו שלוש בחורות. טלי שהייתה תפוסה כשהגעתי, לאה לחובבי הסבתות הרוסיות בעלות המראה הספורטיבי וסופי שגם היא מבוגרת, בעיקר בפנים, אבל מתחת לחולצתה הציצו זוג שדיים בינוני פלוס טבעיים ומחרמנים. נכנסנו לחדר וסופי התפשטה וגילתה גוף שמלבד הבטן הלא מחמיאה שמור לא רע באזורי התחת הרגליים וכמובן השדיים היפים. הפינוק שלה סבלני וטוב. התחילה במסאג רגיל שהיה לא רע בכלל. אחרי רבע שעה עברה לקטע המחרמן כשהיא עולה לאט לאט מכפות הרגליים לעבר הישבן תוך חירמונים איטיים . לאחר שהסתובבתי נעמדה מעל הראש שלי ונתנה עיסוי לאיבר שגדל ותפח תוך שהיא מאפשרת לי לינוק משדייה שרקדו מעלי הפנים שלי ונותנת לי ללטף את השפתיים החיצוניות של הכוס החמוד שלה אבל בלי להחדיר אצבעות. לאחר עשר דקות כשהרגשתי שאני הולך להתפוצץ ביקשתי שתעטוף את איברי בשדייה המקסימים ותיתן לי לשחרר מטען גדול שהצטבר. סהכ חוייה טובה . משיחה עם המזכירה הבנתי שמגיעה בחורה צעירה בשם ספיר ויתכן שזאת תהיה הדגיימה הבאה שלי.

סופי מילפית חמודה לעיסוי בבאר שבע

5
טלפון תמצא אם תחפש דיווחים ישנים על הדירה הזאת שהתפרסמו בפורום עוד בימים שאפשר היה לפרסם טלפונים. נמצאת בשכונה ג. הכניסה לא הכי דיסקרטית. מגיעים ממעין רחבה שנמצאת בין כמה בתים וכל מי שנמצא בחוץ יכול לראות לאן אתה הולך.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”