וסליסה מעיר הפלאות, אגדה רעה לילדים מבוגרים...
12[QUOTE=Lonely-Darkness]
[QUOTE=dorrrr]רק רוצה להוסיף משהו, הייתי אצל הילדה החמודה הזו, הדיווח של רוני (כמו תמיד, כנראה) מדויק (ליקקה ביצים אצלי אבל זה היה חלש מאוד כמו המציצה עצמה) ולא מוכנה לגמירה על הפנים או בפה או אנאלי תמורת שום אקסטרה.
[/QUOTE]
אדון נחמדי או יחצני , אתה פאקינג רשום משנת 2012 עם 9 הודעות בלבד ומה אתה מצפה ???
שנאמין לך ??? יש על הדיווחים של רוני תגיד לי ??? הבנאדם זהב וסופר נחמד עם כל בחורה.
מה לעשות היא לא מתאימה לדברים האלה , ועדיף שתחזור הביתה שעה קודם.
לא ללכת אליה נקודה
[/QUOTE]
[QUOTE=dorrrr]רק רוצה להוסיף משהו, הייתי אצל הילדה החמודה הזו, הדיווח של רוני (כמו תמיד, כנראה) מדויק (ליקקה ביצים אצלי אבל זה היה חלש מאוד כמו המציצה עצמה) ולא מוכנה לגמירה על הפנים או בפה או אנאלי תמורת שום אקסטרה.
מה שכן, הייתה לי איתה כימיה מעולה (כנראה כי אני משתדל להיות סופר נחמד עם בחורות עובדות
) גרמתי לצחוק הרבה עד כדי שהיא כמעט ביקשה שאשאר איתה (הייתי לקוח אחרון ליום) או שאקפוץ איתה לסיבוב ברכב. מה שאני מנסה לומר- תהיו סופר נחמדים איתה אם בכל זאת אתם הולכים, וגם עם כל אחת אחרת, זה גם ישפר את היחס שלהן אליכם מן הסתם, וגם תרגישו טוב יותר שגרמתם לבחורה לחייך ולא לבכות.

לא מנסה לצאת אמא תרזה פה, סתם מציין את זה כי דיברתי איתה על גברים נחמדים יותר ופחות שבאים אליה ועיצבן אותי לשמוע על אלה שפחות. מה הקטע? תהיו נחמדים בכל מצב.
אדון נחמדי או יחצני , אתה פאקינג רשום משנת 2012 עם 9 הודעות בלבד ומה אתה מצפה ???
שנאמין לך ??? יש על הדיווחים של רוני תגיד לי ??? הבנאדם זהב וסופר נחמד עם כל בחורה.
מה לעשות היא לא מתאימה לדברים האלה , ועדיף שתחזור הביתה שעה קודם.
לא ללכת אליה נקודה
[/QUOTE]
שמע אתה טיפש עם קבלות. הבנת הנקרא ברמה שלך מעליבה את שרי החינוך לדורותיהם.
לרקורד, אמרתי שכל מה שרוני אמר זה מדויק (כלומר היא זיון גרוע).
והוספתי עם או בלי קשר שהיה לי כיף איתה ברמת האווירה ושצריך תמיד להיות נחמדים.
שים קונדום כפול להבא, שלא תתרבה בטעות.
וסליסה מעיר הפלאות, אגדה רעה לילדים מבוגרים...
13לידע הכלל אותו השם עם תמונה דומה מאוד מפורסם בנערות ליווי ...
היתכן כי הבחורה מקבלת בבת ים ביום ובלילה יוצאת לליווי ...
כשהזין עומד השכל בתחת !