כ גלריה ספא - דף 4 - סקס אדיר

גלריה ספא

35
אכן מכיר את ליהיא כוסית בלונדינית חזה סיליקון קעקועים אמא לשניים יצא לי לצאת איתה לבית קפה ולארח אותי בביתי זה היה לפני בערך 3 שנים מה גם שנעדרתי מהארץ ניסיתי ליצור קשר בעזרת המספר שלה אך הוא מנותק דבר נוסף מסכים עם כל מילה של הכריש מה הקשר לותיק או לא ותיק אף אחד לא נולד עם ניסיון או ותק יום טוב

גלריה ספא

39
[QUOTE=11כריש]אני לא מבין מה הבעיה שלך אבל תשאר איתה .. אני מחפש את הנערה הזאת ומי שיכול לעזור לי שיעזור מי שלא שישב בשקט ובקשר לדיוחים אני חדש בפורום אז תיהיה רגוע דיוחים יהיו [/QUOTE]

חדש חדש, אבל בנתיים 31 הודעות ואף לא דיווח אחד. רק מתעסק בקקי עם שאלות (ותגובות לעצמך) על הליהיא הזאת.
אם אני הייתי אדמין הייתי מוחק לך את השרשורים. בכל מקרה, לפי חוסר ההענות של החברים אני תוהה מתי תבין את הרמז ותפסיק לבלבל לנו במוח על הקשקוש הזה ותתחיל לתרום קצת לקהילה.

גלריה ספא

40
[QUOTE=סליק ריק]
[QUOTE=11כריש]אני לא מבין מה הבעיה שלך אבל תשאר איתה .. אני מחפש את הנערה הזאת ומי שיכול לעזור לי שיעזור מי שלא שישב בשקט ובקשר לדיוחים אני חדש בפורום אז תיהיה רגוע דיוחים יהיו [/QUOTE]

חדש חדש, אבל בנתיים 31 הודעות ואף לא דיווח אחד. רק מתעסק בקקי עם שאלות (ותגובות לעצמך) על הליהיא הזאת.
אם אני הייתי אדמין הייתי מוחק לך את השרשורים. בכל מקרה, לפי חוסר ההענות של החברים אני תוהה מתי תבין את הרמז ותפסיק לבלבל לנו במוח על הקשקוש הזה ותתחיל לתרום קצת לקהילה.
[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”