כ בגדתי בקבועה שלי - סקס אדיר

בגדתי בקבועה שלי

1
כמו שאתם מכירים, כמעט לכל אחד מאיתנו יש את הקבועה שלו.
זו שעליה אנחנו לא ממליצים ולא נותנים חוות דעת. אחת שכל אחד מאיתנו שומר לעצמו. וזה בסדר.
זו מישהי שאתה הולך אליה כבר הרבה זמן. מכיר אותה טוב והיא אותך. בד"כ היא גם תיתן לכם
כמה אקסטרות מעבר לתפריט 'הרישמי'.
(המצחיק הוא שפעם מישהו שלח לי בפרטי אם אני יכול להגיד לו מי זו הקבועה שלי...)

אז לפני כמה שבועות הלכתי לקבועה והיא לא היתה. אלא מה? זו שפתחה לי את הדלת נראתה הימור די טוב
(ומה לעשות, אחרי שנים בתחום אתה כבר מפתח חוש לנושא).
תכלס אם הייתי רואה אותה במכון אחר הייתי נכנס איתה, אז גם פה נכנסתי איתה.
בסופו של דבר ההימור היה נכון. אבל...
מה אני עושה עכשיו?
אם היא תפתח לי את הדלת? לבקש את הקבועה? להיכנס איתה (שהיא גם סבבה לגמרי)?
ואם הקבועה תראה אותי איתה? זה בכלל יזיז לה? לא ברור לי הנושא.
אפשר בכלל 'לבגוד' בקבועה?
ואם היא תדע שהקולגה שלה היא הקבועה שלי, היא תספר לה?

בקיצור - אני בבעיה.
הייתי רוצה לשמוע אתכם לפני שאני נכנס עם הראש בקיר ודופק שם על הדלת שוב לקראת הלא נודע (-:

גילגלד.

בגדתי בקבועה שלי

6
אני לגמרי מבין את הדילמה שלך, אם אתה קבוע הרבה זמן אצל אותה אחת היא עלולה להיעלב אם תראה אותך בא למכון ונכנס עם אחרת מול העיניים שלה.

אני מציע שתיקח טלפון של המקום ותתקשר לפני לברר מי מהן עובדת, להימנע מדו"צ

בגדתי בקבועה שלי

7
מזדהה עם ההרגשה שלך. היה לי לפני שנים סיפור דומה עם מעסה בדירה פרטית שלאחר כמה פגישות נהפכה לקבועה והייתה מקיימת איתי יחסים מלאים ואפילו לא לוקחת ממני את האתנן שלה אלא רק את החצי של בעל הבית. באיזה שהוא שלב היא נכנסה להריון (לא ממני חס וחלילה הכל היה עם קונדום כמובן) ופרשה לכמה חודשים. לא העזתי הרבה זמן להכנס לדירה אפילו בתקופת הפרישה שלה. יום אחד כמעט שברתי את הנדר. הגעתי לאזור הדירה ואת מי אני רואה בחוץ - את הקבועה עם בטן הריונית גדולה. באה לקחת משהו מהדירה וחיכתה בחוץ כי הבחורה שעבדה באותו זמן היתה עסוקה. שאלה מה אני עושה אז אמרתי שאני בדרך לאיזה חנות שנמצאת בסביבה. איזה מזל היה לי שלא תפסה אותי בפנים. אחרי הלידה חזרה לעבודה ואיתה חזרו יחסיינו הקרובים.

בגדתי בקבועה שלי

8
שמע, אומנם אתה משלם על מנת שלא תהיה חייב דין וחשבון, אבל אנחנו עוסקים בבני אדם ולא במוכונות. גם אם אין רגש (ודווקא יכול להיות שיש), הבחורות עדיין רכושניות על הלקוחות שלהן.

אני במקומך הייתי מתקשר ממספר לא מזוהה כדי לבדוק מי נמצאות.
פשוט תתקשר ותגיד "שלום! מי נמצאות היום?"
בביקור הבא תוודא שרק הקבועה נמצאת ולא השניה.
אחר כך תוכל להעלות את העניין בדרך אגב כזה.
כי הן משתפות מידע בוודאות והיא תדע מזה.
רק אל תגיד את זה כאילו שאתה מתוודה על משהו. פשוט תגיד בדרך אגב.

בגדתי בקבועה שלי

9
הבחורות באמת נפגעות מהעניין. אומנם זה כביכול קשר מסוג כסף -סחורה, אך אם יש רגש, העסק נהפך ליותר אישי. היה לי משהו דומה עם לינה מלוינסקי 134, וגם עם אחת מתחנה הישנה. למרות שאתה לא חייב להן כלום, לא נעים. עצה שלי- תדבר איתה שזה ייצא ממך ולא מהבחורה השניה. הן באמת משתפות מידע והקבועה שלך תדע מזה.

בגדתי בקבועה שלי

10
נשים תמיד מקנאות בגבר שאליו פתחו מערכת עמוקה . היה לי את זה עם אחת קבועה שאחרי כמה זמן נמאס לי ממנה וב-שתי אחת אחרת . היא אמרה לי כמה דקות לבנתיים נכנסה הקבועה התחילה לחרמן לי את הצורה חשוב פעם זיינתי אותה אבל זה היה אחד הטובים .
תנו לי את הסטייה הגדולה ביותר
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”