כ אירין חתלתולה - סקס אדיר

אירין חתלתולה

1
אהלן אני די חדש בפורום ודי צעיר ברצוני לדווח לכם על אירין אז ככה אתמול אחרי חיפושים ארוכים באתרים המצחנים והיפים חיוך גדוללפתע אני רואה מודעה על מקום חדש בר"ג אינני יודע איזה מקום זה דיברתי אם מישהי רוסיה ומבטא רוסי התקשרתי אתמול בלילה אומרת לי תתקשר מחר יש מבחר בנות רק תבחר ותקח את מבוקשך פרץ החרמנות תקף יום למחרת אני מתקשר עונה לי גם בחורה רוסיה עם מבטא נעים ורךTongue פתאום אני מגלה שזה מישהי אחרת שניסתי גם להתקשר מאזור פתח תקווה אני נכנס קומת קרקע צריך להיכנס כמו מבוך כזה אני נכנס פותחת בחורה בסביבות גיל העמידה בחורה נאה בלודנית עם שיער אסוף טיפה שמננה אבל ציצים גדולים ויפיםצחוק אמרה להתפשט ללכת למיטת הטיפולים עושה לי מסאג כזה נעים הידיים שלה היו רכות ועדינות נורא אהבתי את המגע שלה Embarrassedאחרי כמה דק אומרת לי להתפך עושה לי קצת נעים בחלק התחתוןחיוך גדול שמה קונדום עליי רוכבת רוכבת והופ בום טראח נגמר פרקתי את המטען
לסיכום
מחיר:200 מחיר שווה נפש
גוף :נחמד ציצים די גדולים ורכים בלי סילקון מוחא כפייה טיפה שמנמונת
חוויה בציון:8.5 הכי גבוה שהיה לי בנתיים והייתי אצל כמה
תהנו . המספר יינתן לחברים אשר יביאו לי מספר בתמורה של מישהו מאזור המרכז וגוש דן
דם זורם בעורקי ושפיץ גדל במכנסיי

אירין חתלתולה

8
תיקון קטן הבנתי שיש בעיה קטנה עם עניין ההחלפות וכאשר פנו אליי כמה מחרי הפורום החלטתי לתת אותו לכל המבקש אם זה פגע בחלק מחברי הפורום אני מתנצל אתן אותו לכל המבקש אבל אגיד בפה מלא שכבר פניתי פרטית לכמה מחברי פורום שלא נתנו מענה ומשם נבעה ההחלטה על החלפה אשמח עם חברים צעירים כמוני יוכלו לקבל מענה שגם אנחנו נהנה Tongue
דם זורם בעורקי ושפיץ גדל במכנסיי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”