כ שרון תאגיד תל אביב - סקס אדיר

שרון תאגיד תל אביב

1
ממוקמת באמצע הרחוב על שמו של מחיה השפה העברית ,את הדירה תמצאו בקומה עם עוד 2 דירות אחרות של משפחות ,דירת יחיד יפה ומושקעת, הבחורה בערך כבת 35
הרגיש לי שהיא הייתה ללא חשק,
לבחורה יופי רגיל ונפוץ , חזה מסיליקון בינוני ,אין לה בעיה שנוגעים אך הוא מרגיש כקשה ופחות נעים, לא מוכנה להחדרת אצבעות כלל, כן מרטיבה אך ריח הכוס שלה מדיף ריחות לא נעימים, ברגלייה מרגישים קוצים, היא איננה מגלחת כמו שצריך , מתנשקת חופשי, מוצצת ללא,
לא אחזור, התמורה לא שווה את המחיר, במיוחד כאשר אני מנסה לחסוך כסף ואינני פוקד נערות עובדות כלל, בעיני לפחות כאשר 500 שקלים לשעה עם בחורה שכזאת, אך כל בחורה עם המחיר שלה ובסה״כ בו נזכור שאין מחיר למכירת הנפש שלך , והיא בת אדם לפני שהיא זונה, וגם לה יש חיים אישיים מלבד העבודה.
בסופה של השעה, לא גמרתי מבחירה , אגרתי את אנרגיית החיים שלי להמשך לדברים אחרים בחיי, ולא נתתי לאורגזמה להגיע כדי לשמור על עצמי במיטבי, בכלל אני לאחרונה לא חווה אורגזמה מבחירה ולטווח הארוך זה רק משפר אותי. מניסיון רב שנים , זונות לא טובות לנפש, אני מפסיק לבקר זונות, חבל על הכסף, חבל על ההרגשה לנפש, הפסקתי לתמוך בזונות בתשלום , ראיתי הכל מהכל, חוויתי , בדקתי , הכרתי , ריחמתי , עזרתי, ובזה נגמרה לה תקופה עם הסתכלות לעתיד, למען עתיד טוב יותר , הייה שלום עולם הזנות.
מצטער על כל שקל ששילמתי לה היום.

שרון תאגיד תל אביב

6
[QUOTE=EyalK]
אגרתי את אנרגיית החיים שלי להמשך לדברים אחרים בחיי, ולא נתתי לאורגזמה להגיע כדי לשמור על עצמי במיטבי,
[/QUOTE]
וואוו, דברים מרשימים ביותר!
איני מכיר אותך. וודאי לא בחיים האמיתיים שלך.
אני מקווה שיש בך הכוח הנפשי לעמוד ולהתמיד בהחלטותיך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”