כ אמלי, חוויה בלתי נשכחת - דף 4 - סקס אדיר

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

31
עשיתי גיחה היום לאמלי, והופתעתי לגלות מישהי מהעבר שביקרה פה (נלי).

תאמת ההפתעה הייתה לטובה, זה היה כמו לפגוש אקסית והזיון היה טוב.

בסך הכל לא השתנה הרבה, יודעת לתת תחושת GFE, קיבלה אותי בחלוק ורוד וגרביים חורפיות - כמו חברה.

הספקתי מספר אחד כי רוב הפגישה הייתה על סגירת פערים וסיפורים מהפעם האחרונה שנפגשנו

מציצה -8
גוף - 9 (אחלה גוף , חזה קטן, ויש כמה קעקועים)
זיון - 8
אנאלי - לא ניסיתי אך לא הייתה לא בעיה עם אצבע.

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

32
[QUOTE=פורטובלו]עשיתי גיחה היום לאמלי, והופתעתי לגלות מישהי מהעבר שביקרה פה (נלי).

תאמת ההפתעה הייתה לטובה, זה היה כמו לפגוש אקסית והזיון היה טוב.

בסך הכל לא השתנה הרבה, יודעת לתת תחושת GFE, קיבלה אותי בחלוק ורוד וגרביים חורפיות - כמו חברה.

הספקתי מספר אחד כי רוב הפגישה הייתה על סגירת פערים וסיפורים מהפעם האחרונה שנפגשנו

מציצה -8
גוף - 9 (אחלה גוף , חזה קטן, ויש כמה קעקועים)
זיון - 8
אנאלי - לא ניסיתי אך לא הייתה לא בעיה עם אצבע.

[/QUOTE]
לא הבנתי כלום ?Wacko
את מי ביקרת אמלי או נלי ?

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

35
שלום, ההיתי אצל אמלי בעקבות מה שקראתי בפורום עליה היו לי ציפיות רבות מהמפגש איתה אך לצערי אחרי המפגש יצאתי מאוכזב מעט ואפרט: אמלי בחורה נאה עם גוף טוב שירות גם טוב אם כי בעבר קיבלתי מבנות אחרות שירות יותר טוב. נשיקות עם אמילי היו בעיקר בשפתיים ללא חדירת לשון. נראה שאמילי מתנהגת יותר כמו ישראלית ולא כמו תיירת מרוסיה (היא לא פראיירית). אמילי לדבריה נמצאת פה כבר סיבוב שני ויודעת אף כמה מילים בעיברית.עובדת כ 4 ימים בשבוע ולא כמו בנות אחרות שעובדות 7 ימים ובאות לעשות כסף מהר ולהתחפף.אין ספק שאמילי לוקחת את המיקצוע בצורה שונה (אומרת שמבלה הרבה ומטיילת הרבה עם פרטנרים רבים בארצנו).לפעמים מרגישים בשירות את זה.לסיכום בחורה נחמדה , נאה אך לא נותנת את כלכולה חסר משהו.לא בטוח שאשוב.

אמלי, חוויה בלתי נשכחת

38
אולי הזונה הכי פיכחת וחכמה שיצא לי לזיין
בהחלט בחורה עם ראש על הכתפיים
אמרה לי שהיא הייתה צריכה לשלם לי מרוב שהייתי טוב בעיניה
זייפה אורגזמה אולי 6-7 פעמים במהלך השעה
רוכבת מדהים , אבל אני לא סובל אותה בסופו של יום, ואין לי רצון לפרט יותר ממה שרשמתי . זונה היא זונה והיא תישאר זונה וזה איך שצריך להתייחס אליה, כזונה בלבד.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”