כ הירקון 206 - מיטל ושלי - סקס אדיר

הירקון 206 - מיטל ושלי

1
הייתי בסביבה וחודשים רבים שלא דגמתי שם (פעם אחרונה שקפצתי הייתה שם אלין מגבעון, שהתכערה בטירוף). תיאום זריז וחנייה בחניה הפרטית ואני שם. היו 2 בנות - "שלי" - פגשתי אותה גם במכון ביגור 24 תל אביב. ישראלית צעירה (כ25), בהירה ובלונידינית נמוכה. פנים ככה ככה (שפתי סיליקון מעניינות) אבל השמינה קצת והלוק שלה לא עשה לי את זה. ויתרתי. ההפתעה חיכתה בחדר השני...
"מיטל" - ישראלית צעירה (כ-25). שחומה עם שיער חום, לוק תימני כזה - מזכירה קצת את ליאור/לידור מהרצל. קטנה (1.60 גג) ורזה מאד... אבל עם חזה ענק שכמעט פוצץ לה את החולצה. השילוב של הגוף השווה והפנים הנסבלות עשה לי את זה, אבל היא נפלה בפרטים - ליברליות נמוכה ולא מתפשטת עד הסוף.
שלום ותודה... אבל למי שמחפש ישראליות שחומות עם גוף פצצות וחזה ענק - מומלץ לבקר שם.

צליל לא הייתה.

הירקון 206 - מיטל ושלי

4
כמעט בוודאות כן. כזה גודל על מסגרת גוף כזו זה לא טבעי. אבל לך תדע, יש פריקיות של הטבע שאצלן זה כן נטורל. אצלה לדעתי 90% שמדובר בעבודת מנתח, מה גם שזה עומד יפה ובגאון במחשוף הנדיב. קח בחשבון שהפנים לא איי איי איי, אבל נסבלות. שווה לנסות להביא אותה להסכים לערום מלא, בכל זאת מדובר על ישראלית אסלית צעירה וקוזינה, דבר די נדיר במחוזותינו...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”