כ קלאודיה שהרימה אותי מעל העננים - דף 4 - סקס אדיר

קלאודיה שהרימה אותי מעל העננים

31
גם ביקרתי את הגברת אכן דומה לתיאורים אכזבה עמוקה גם אנכי גבר נאה נקי מגולח הגברת פשוט נראה לי קרסה או חשבה תצטרך לענג גבר או שתיים ביום לא מבינה שהגיעה לבית חרושת ודרך אגב מה הסיפור עם ותיקים או לא ותיקים אף אחד לא נולד ותיק או עם ניסיון אנו בסך הכל צרכני מין בתשלום לא שחקני כדורגל או משוררים עם כל הכבוד והביקורת גם עלי יום טוב

33
[QUOTE=harison]גם ביקרתי את הגברת אכן דומה לתיאורים אכזבה עמוקה גם אנכי גבר נאה נקי מגולח הגברת פשוט נראה לי קרסה או חשבה תצטרך לענג גבר או שתיים ביום לא מבינה שהגיעה לבית חרושת ודרך אגב מה הסיפור עם ותיקים או לא ותיקים אף אחד לא נולד ותיק או עם ניסיון אנו בסך הכל צרכני מין בתשלום לא שחקני כדורגל או משוררים עם כל הכבוד והביקורת גם עלי יום טוב[/QUOTE]
אחי אתה באמת לא מבין או שאתה עושה את עצמך? אתה יודע כמה פעמים אני נותן מספרים לאנשים כאן ולא רואה דיווח אחד
ראוי לשמו? הלו אנשים כאן ניזונים מהפורום? הלכת זיינת נהנת סלמתאק, למה שלא תשתף את החברים שלך במה שהיה?
חברים וותיקים בדרך כלל מאוד אובייקטיבים, ואני תמיד רואה דיווח ביום שלמחרת לטוב או לרע, ומכאן באה הסלקציה הזאת
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

34
[QUOTE=UAH]קיבלתי את המספר וביקשתי את קלאודיה
הגעתי לדירה והגברת אכן עונה לתיאורים שלכם אבל אמרה ששמה ליליה.
אולי הייתה לי פחות כימיה איתה למרות שאני נראה טוב וקצת מנסה להצחיק.
בכל מקרה איתי היא לא נכנסה למקלחת ולא הפשיטה אותי כמו שתיארתם .
אכן מרטיבה ממש ובהתחלה התנשקה בהתלהבות ממש אבל זה לאט לאט דעך.
לא עפתי כמוכם ואולי בכלל נשלחתי לבחורה הלא נכונה.
יש מישהו שיכול לאשר ששמה הוא גם ליליה?

[/QUOTE]
בוא נשאל אותך משהו כזה ואז אני אדע עם עבדו עליך או שלא, כשנכנסת בדלת הראשית יש שם שתי דלתות, אחת ישר ואחת
שמאלה לאיזה מהם נכנסת?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”