כ קלאודיה שהרימה אותי מעל העננים - דף 6 - סקס אדיר

קלאודיה שהרימה אותי מעל העננים

51
[QUOTE=יוסי הבוחן]חברים יקרים,

היום חזרתי אליה, קלאודיה זאת אכן לילה, ווידאתי זאת מולה.

לכל בחורה עובדת יש כמה שמות בדויים כידוע לכולם, היא אכן עם שיער בלונד קצת מתולתל עם גוונים כהים יותר בראש.

השירות שלה אכן לא כמו בהתחלה אבל עדיין בין הטובים שנתקלתי בהם, אין מה לעשות זה ההבדל של כמות הלקוחות ביום והשעה שעושה את שלו.

מקווה שהבהרתי פה.

מי שיגיע אליה רק יהנה,

תזיינו ותהנו כל עוד היא כאן.[/QUOTE]

תודה יוסף.
האינטואיציה שלי שוב לא הטעתה אותי.
הכל התכנס לכדי זה ש"לילה" זו קלאודיה.

גם אני עצרתי בעיקרון את העברת השטרות אחרי ששאלתי לשמה..
והא ענתה לילה.. גם אני התקשרתי לפקידנו שאמר לי "זו אותה אחת בלאט".... והחזרתי לו ב"תודה נאחוי" (אני לא רוסי אבל זורם איתם)

העיקר שעשינו סוף לסאגה Clown

אגב... איך הברונטית?

54
[QUOTE=ron1976] גם אם מישהו לא רוצה לתת את המספר כי אין לו כוח לענות לכולם בהודעות פרטיות,מה הבעיה לפרסם באיזה אתר מצאת אותה?
מה העניין להתלונן שאין עליה דיווחים מצד אחד ומצד שני לפעול ככה שיהיו כמה שפחות מדווחים פוטנציאליים?
[/QUOTE]
אם עוד לא הבנת, הבחורה שחוקה מעודף עבודה. הדבר האחרון שצריך זה להגביר את הביקוש. לא מכבים מדורה עם בנזין.

55
קודם כל ברצוני להודות ליוסי הבוחן שמסר לי את הטלפון במיידי שנית אני רוצה לציין שחברי הטוב גם ביקר אותה היום הביא לי טיפ 50 שקל כמוני שום שירות לא היה מאוכזב מאוד כמו כן הבחורה לא מתקלחת לא לפני ולא אחרי וגם מי שיבקר שם יסבול מריח צחנה בחדר אין אנו באים להתווכח או לריב האחד עם השני אנו רק רוצים להיות לעזר האחד לשני אני חותם בכל מילה את דבריי

58
אהלן חברים אני חוזר כעת מביקור שני עם לילה המדהימה ( אין קלאודיה ולא תהיה והפעם זה חד משמעי לאחר בירור מעמיק בנושא)
אני לא אפרט שוב מראה כי הדבר נכתב למעלה, אני רק יאמר שאני פשוט לא יודע על מה החברים כאן מדברים, אבל רמת
השירות שלה רק השתבחה, הפגישה היום הייתה פשוט ברמה אחת מהפעם הראשונה, אין איבר בגופי שלילה לא ליקקה, כולל
החור היחיד שיש לי, ואחד בולט שמצצה אותו בלי הרף, נשיקות צרפתיות ברמה פשוט הזויה.
לגבי המקלחת שהחברים כאן אמרו אז לגבי מקלחת לפני, היא נכנסה איתי למקלחת רק תבקשו, ולגבי מקלחת אחרי, דיברתי איתה
והיא פשוט מחכה שהלקוח ילך והיא נכנסת להתקלח.
והיום עוד יותר מסמל את החיבור שהיה בנינו שפשוט נשארתי שעה ועשרים מרצונה החופשי עד שהיא אמרה לי שהבעל הבית
יהרוג אותה, אז קמתי והתלבשתי, וכל הדרך עד הדלת הייתה מלווה בנשיקות וחיבוקים.
דרך אגב המחיר הוא 600 ש"ח כרגיל ולא 700 ש"ח זה מה שאני שילמתי, לא יודע לגבי מחיר אחר.
נ.ב הבחורה עוזבת אותנו ביום חמישי הקרוב.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

59
מי שרוצה את המס' של לילה יוכל לפנות אלי בפרטי ואתן לו את המספר.
סתם דרך אגב, לכל אלא שמבקשים את המס', אחת הסיבות שאתם לא מקבלים, זה חוסר
פירגון, אנשים כאן שמעתי אומרים, אז מה גם אנחנו חברים כאן, הפורום הזה נועד לשתף, הכל
טוב ונכון, אבל, וזה האבל הכי גדול לפי דעתי, מה עם פירגון לאלא שכן מדווחים, כמו למשל:
דיווח יפה, דיווח מגרה, כל הכבוד על הדיווח, משהו בסיגנון, לא שאני מבקש צומי, אבל כיאה מחבר לחבר, אם אתם קוראים לזה ככה, זה לפרגן לחבר שלך.
בתקווה להבנה!!!!
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

60
[QUOTE=חולה חזה עומד]
מי שרוצה את המס' של לילה יוכל לפנות אלי בפרטי ואתן לו את המספר.
סתם דרך אגב, לכל אלא שמבקשים את המס', אחת הסיבות שאתם לא מקבלים, זה חוסר
פירגון, אנשים כאן שמעתי אומרים, אז מה גם אנחנו חברים כאן, הפורום הזה נועד לשתף, הכל
טוב ונכון, אבל, וזה האבל הכי גדול לפי דעתי, מה עם פירגון לאלא שכן מדווחים, כמו למשל:
דיווח יפה, דיווח מגרה, כל הכבוד על הדיווח, משהו בסיגנון, לא שאני מבקש צומי, אבל כיאה מחבר לחבר, אם אתם קוראים לזה ככה, זה לפרגן לחבר שלך.
בתקווה להבנה!!!!
[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה

אל תתרגש אחי
היו כאלה.. יש כאלה.. ויהיו כאלה..
לכן תחלוק עם אלה שבא לך ואל תתייחס
ל"רעשי הרקע"...
מדבר מניסיון..... כמובן

אותם "הם" אלופים בנאומים ובפלאברות
במבחן התוצאה הם לא חוזרים לא עם דיווחים
ולא עם חצאי דיווחים.... לכן איש איש יעשה
לביתו ול"בני ביתו" שאותם בחר............

שבוע טוב בשורות טובות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”