כ סקסית חדשה ... ויקרה - סקס אדיר

סקסית חדשה ... ויקרה

1
התמונות במודעה זו מצאו חן בעיניי: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20068

התקשרתי והבחורה עצמה ענתה לטלפון. דוברת אנגלית לא עברית. נשמעה מאוד מתוקה אך... מבקשת 700 ש״ח לשעה ו-500 לחצי שעה.

אז אם זה מעל התקציב שלכם חבל על הזמן להתקשר. ואם לא, אז תהנו. אישית, אף חוויה (מתוך 5-6 פעמים) בתווך של 600-700 היתה יותר שווה ממה שחוויתי המון פעמים ב-500 אז ויתרתי.

סקסית חדשה ... ויקרה

6
זה פשוט לא נתפס, מי בכלל משלם 700, מי????!
500 זה הגבול, וזה יותר מידי ולא שווה את זה, אומר לכם לא שווה את זה, הסיבה היחידה שאני הולך לבנות ב500, בגלל שאני יודע שזה לא מישהי ב200 שנכנסים אליה 50 ביום.

המחיר ממתן את הביקוש, מוריד סיכויים לאי אילו מחלות, והבחורה לא שחוקה כמו מישהי שנכנסים אליה כמו במכונת יריה.

ועדיין 500 זה חראם, לא שווה, לא שחסר לי כסף, אבל ראבק, לשלם למישהי בשביל לענג אותה ולגמור פעמיים שכר של יום יומיים עבודה לשעה, זה מגוחך, ובכל זאת אני המברבר נופל פעם בכמה חודשים.

400 לחצי שעה??!
זה רק אם אתה טחון ומסריח מכסף או שפשוט אתה לא שם זין וחרמן מת.

צוחקים עלינו, עלק 400 לחצי שעה.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

סקסית חדשה ... ויקרה

10
גם ירונרון וגם גוסט משלים את עצמם שמחיר מוריד סיכוי למחלות.

מחיר לא מוריד סיכונים רק הבחורה.

יכולה להיות בחורה שמקבלת 30 ביום אבל שומרת באדיקות על הגיינה (לפני ואחרי) נבדקת ומטופלת ולעומתה בחורה שמקבלת 8 ביום אבל שמה זיין על עצמה וחולה כל שני וחמישי (וממשיכה לעבוד כשהיא יודעת שהיא חולה)

מה שכן ההרגשה ש"אתה קונה משהו יקר - סימן שהוא טוב" שדאגו להחדיר לנו המפרסמים למינהם לא עוזבת אותנו גם בשוק הזנות.

זאת סתם הרגשה ואין בה שום דבר אמיתי.

יקר = יקר ולא שוו איכותי.

קבלתי בעבר (לפני הצונמי של מחירי היוקרה שעובר עלינו) זיונים מעולים ב200 מנשים סופר נקיות בדירות מצוחצחות.

אז....אל תתנו שיעבדו עליכם !!

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”