כ דיווח-תיירות - סקס אדיר

דיווח-תיירות

1
StarStarשבוע טוב אנשים,
השבוע ביקרתי את:
(דיווחים מורחבים על שתי הבנות כתבתי בעבר(זו לא פעם ראשונה שלהם) ולכן לא ארחיב יתר על המידה)
1. הצרפתייה מts dating אננה- בדיווק כמו בפעם הקודמת מקבל בדירה בתל אביב קרוב לים(שכחתי את שם הרחוב) יחס מצוין אבל היא מאוד גברית לדעתי עושה הכל (נשיקות,רימינג,מציצות בועלת מה שתרצו) זרמה על הכל מחיר סביר-400 שח לא אבקר אותה יותר הלכתי רק בגלל יצר החרמנות. האם אני ממליץ? אם חשוב לכם היחס ומתפשרים על מראה-כן אם חשוב לכם המראה-תוותרו. (התמונות מחמיאות לה)
2. יוליה הרוסיה (מפרסת באתר) רצתה 600 כשהגעתי ירדה ל500 ניראה בהחלט לא רע -אבל לא הטעם שלי זה היה יום שישי צהריים הביקור היה בלחץ 25 דק' - הרבה בגלל לחץ הזמן שלי האם אני ממליץ? ביחס לארץ חד משמעית כן יחסית פי עשר יותר טוב זורמת וידידותית ביחס לחו"ל? ממוצע ומטה.

נסיתי לתפוס את דיסרי אומרת שבאה מונצואלה לא ענתה מספר פעמים,האמת? כמו שהתמונות פנים שלה ניראות לא הפסדתי הרבה.
מעבר לזה אין חדש תחת השמש בארץ המיובשת שלנו
יש הרבה חדש בניקוסיה-שווה 80$ טיסה 45דק' ביומיים לדגום שמה 2-3 ולחזור לארץ ,בהחלט שוקל.
Star

דיווח-תיירות

4
[QUOTE=vhrueho]StarStarשבוע טוב אנשים,
השבוע ביקרתי את:
(דיווחים מורחבים על שתי הבנות כתבתי בעבר(זו לא פעם ראשונה שלהם) ולכן לא ארחיב יתר על המידה)
1. הצרפתייה מts dating אננה- בדיווק כמו בפעם הקודמת מקבל בדירה בתל אביב קרוב לים(שכחתי את שם הרחוב) יחס מצוין אבל היא מאוד גברית לדעתי עושה הכל (נשיקות,רימינג,מציצות בועלת מה שתרצו) זרמה על הכל מחיר סביר-400 שח לא אבקר אותה יותר הלכתי רק בגלל יצר החרמנות. האם אני ממליץ? אם חשוב לכם היחס ומתפשרים על מראה-כן אם חשוב לכם המראה-תוותרו. (התמונות מחמיאות לה)
2. יוליה הרוסיה (מפרסת באתר) רצתה 600 כשהגעתי ירדה ל500 ניראה בהחלט לא רע -אבל לא הטעם שלי זה היה יום שישי צהריים הביקור היה בלחץ 25 דק' - הרבה בגלל לחץ הזמן שלי האם אני ממליץ? ביחס לארץ חד משמעית כן יחסית פי עשר יותר טוב זורמת וידידותית ביחס לחו"ל? ממוצע ומטה.

נסיתי לתפוס את דיסרי אומרת שבאה מונצואלה לא ענתה מספר פעמים,האמת? כמו שהתמונות פנים שלה ניראות לא הפסדתי הרבה.
מעבר לזה אין חדש תחת השמש בארץ המיובשת שלנו
יש הרבה חדש בניקוסיה-שווה 80$ טיסה 45דק' ביומיים לדגום שמה 2-3 ולחזור לארץ ,בהחלט שוקל.
Star
[/QUOTE]

בועלת או בולעת?
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר

דיווח-תיירות

7
שמעו הסקס הכי טוב שהיה לי עם טרנסית בחיים. הגעתי אליה בלילה אחרי שהיה ממש קשה להשיג אותה 500 זוזים הונחו על השידה. התפשטנו נתגלה אליי איבר ענק ויפה עשינו 69 היא מוצצת מדהים באמת ואני נחנקתי מהגודל שלה. אחר היא זיינה אותי לקח לה קצת זמן כי יש לה ממש גדול אבל במיומנות ובסבלנות היא החדירה כשאנחנו במסיונרית וכאן הייתה לי חוויה שבחיים לא חוויתי תוך כדי שהיא מחדירה לי היא גם התחילה למצוץ לי אני מעריך אחרי דקה גמרתי לא לתוך הפה כמות גדולה של שפיך ממש. שכבתי איזה 10 דק כדיי להתאושש מהאירוע שעברתי וכל הזמן הזה רק עומד לי אני עדיין חרמן אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה וכך היה מקבלת ללא בעיה וחזק. בערך 15 דק פמפמתי אותה על לגמירה.
אז לסיכום של עיניין הייתי איתה 50 דק היה לי ממש מדהים היא כאן עד יום שלישי אמרה וממש בא לי ללכת אליה שוב נקווה שנצליח.
נ.ב אני רק עכשיו מבין על מה אתם מדברים בין שרות של בנות מחו"ל לארץ

דיווח-תיירות

10
[QUOTE=אריק26]שמעו הסקס הכי טוב שהיה לי עם טרנסית בחיים. הגעתי אליה בלילה אחרי שהיה ממש קשה להשיג אותה 500 זוזים הונחו על השידה. התפשטנו נתגלה אליי איבר ענק ויפה עשינו 69 היא מוצצת מדהים באמת ואני נחנקתי מהגודל שלה. אחר היא זיינה אותי לקח לה קצת זמן כי יש לה ממש גדול אבל במיומנות ובסבלנות היא החדירה כשאנחנו במסיונרית וכאן הייתה לי חוויה שבחיים לא חוויתי תוך כדי שהיא מחדירה לי היא גם התחילה למצוץ לי אני מעריך אחרי דקה גמרתי לא לתוך הפה כמות גדולה של שפיך ממש. שכבתי איזה 10 דק כדיי להתאושש מהאירוע שעברתי וכל הזמן הזה רק עומד לי אני עדיין חרמן אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה וכך היה מקבלת ללא בעיה וחזק. בערך 15 דק פמפמתי אותה על לגמירה.

אז לסיכום של עיניין הייתי איתה 50 דק היה לי ממש מדהים היא כאן עד יום שלישי אמרה וממש בא לי ללכת אליה שוב נקווה שנצליח.

נ.ב אני רק עכשיו מבין על מה אתם מדברים בין שרות של בנות מחו"ל לארץ [/QUOTE]

לא הבנתי במי מדובר?
על צי הדיווח?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”