שמעו סיקרנתם עם הליה הזו.. מישהו יכול לתת פרטים עליה? איך אני משיג אותה ומהיכן? אפשר גם בפרטי ;)
תודה
ליה חזרה
56טוב חברים בשעה טובה יצא לי להיות אצל ליה רוצה לומר למי שעוד לא היה. היה פשוט חוויה באמת מפנק מאוד מקבלת מכל הלב לשניה לא מרגישים שהיא על זמן איתך נותן לך להרגיש בנוח מקבל מאוד יפה שבאמת לא יצא לי להיות במקום כזה כפי מבחינת מסז׳ מאוד מרגיע נגיעות עדינות על הגוף בודי מעולה נהנתי מאוד והסיום נהדר פשוט מרגיע בטרוף מציע למי שעוד לא היה ממליץ עליה בחום רב באמת עם צריכים פרטים או משהו השמח להביא
ליה חזרה
57שלום חברים קודם כל אני רוצה לומר לajs על המספר טלפון של ליה הייתי אצל הגיברת סוף סוף מאוד נהנתי מהשירות שלה מקבלת יפה האמת שהזמן שהייתי אצלה באמת מפנק מאוד לא מזרזת אותך מסז׳ אפשר להגיד נחמד לא יותר והאמת מי שהולך למקומות כאלה ידוע לנו שהמסז׳ נחמד ולא יותר אבל לבסוף באמת היה פינוק אמיתי חזה טוב גוף יפה מאוד אהבתי אישה יפה בקיצור גמירה לפניםםםם ממליץ אליה בחוב רב באמת הנאה רבה
ליה חזרה
58שלום חברים קודם כל אני רוצה לומר לajs על המספר טלפון של ליה הייתי אצל הגיברת סוף סוף מאוד נהנתי מהשירות שלה מקבלת יפה האמת שהזמן שהייתי אצלה באמת מפנק מאוד לא מזרזת אותך מסז׳ אפשר להגיד נחמד לא יותר והאמת מי שהולך למקומות כאלה ידוע לנו שהמסז׳ נחמד ולא יותר אבל לבסוף באמת היה פינוק אמיתי חזה טוב גוף יפה מאוד אהבתי אישה יפה בקיצור גמירה לפניםםםם ממליץ אליה בחוב רב באמת הנאה רבה