כ ליה חזרה - דף 6 - סקס אדיר

ליה חזרה

52
חברים,
מישהו היה אצלה לאחרונה?
איך היא נראת?
מה בדיוק כולל השירות?
נותנת שירדו לה? יש מצב לסקס? מוצצת?
או רק עיסוי והרפיה?

ממליצים?
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

ליה חזרה

55
[QUOTE=69Asi69] חברים,
מישהו היה אצלה לאחרונה?
איך היא נראת?
מה בדיוק כולל השירות?
נותנת שירדו לה? יש מצב לסקס? מוצצת?
או רק עיסוי והרפיה?

ממליצים?[/QUOTE]

האמת אני לא יודע עם יש תוספות צריך לשאול אותה אבל לי נראה שלא
aj

ליה חזרה

56
טוב חברים בשעה טובה יצא לי להיות אצל ליה רוצה לומר למי שעוד לא היה. היה פשוט חוויה באמת מפנק מאוד מקבלת מכל הלב לשניה לא מרגישים שהיא על זמן איתך נותן לך להרגיש בנוח מקבל מאוד יפה שבאמת לא יצא לי להיות במקום כזה כפי מבחינת מסז׳ מאוד מרגיע נגיעות עדינות על הגוף בודי מעולה נהנתי מאוד והסיום נהדר פשוט מרגיע בטרוף מציע למי שעוד לא היה ממליץ עליה בחום רב באמת עם צריכים פרטים או משהו השמח להביא

ליה חזרה

57
שלום חברים קודם כל אני רוצה לומר לajs על המספר טלפון של ליה הייתי אצל הגיברת סוף סוף מאוד נהנתי מהשירות שלה מקבלת יפה האמת שהזמן שהייתי אצלה באמת מפנק מאוד לא מזרזת אותך מסז׳ אפשר להגיד נחמד לא יותר והאמת מי שהולך למקומות כאלה ידוע לנו שהמסז׳ נחמד ולא יותר אבל לבסוף באמת היה פינוק אמיתי חזה טוב גוף יפה מאוד אהבתי אישה יפה בקיצור גמירה לפניםםםם ממליץ אליה בחוב רב באמת הנאה רבה

ליה חזרה

58
שלום חברים קודם כל אני רוצה לומר לajs על המספר טלפון של ליה הייתי אצל הגיברת סוף סוף מאוד נהנתי מהשירות שלה מקבלת יפה האמת שהזמן שהייתי אצלה באמת מפנק מאוד לא מזרזת אותך מסז׳ אפשר להגיד נחמד לא יותר והאמת מי שהולך למקומות כאלה ידוע לנו שהמסז׳ נחמד ולא יותר אבל לבסוף באמת היה פינוק אמיתי חזה טוב גוף יפה מאוד אהבתי אישה יפה בקיצור גמירה לפניםםםם ממליץ אליה בחוב רב באמת הנאה רבה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”