כ באר שבע - יאנה - סקס אדיר

באר שבע - יאנה

1
המדובר בבחורה העונה לשם יאנה המפרסמת ביד השנייה, ממוקמת ליד אורות שכחתי את שם הרחוב, טלפון מסתיים ב3446, נתונים חיצוניים: נראית כבת 45+ ,חצי כח רזה אבל ממש לא שמנה, חזה נפול תחת יחסית נפול.
את האמת שהייתי אצלה בעבר ופחות התלהבתי ממנה לא זוכר בדיוק למה זה היה לפני כשנתיים..
בכל מקרה לאחר שביקרתי בדירה של יבה ולא התלהבתי מהבנות שהיו שם והיה כבר 18 בערב והייתי חרמן נורא החלטתי לנסות שוב.
יאנה פתחה לי את הדלת ווואלה אמרתי נראית סביר יאללה נזרום, הגברת מתייחסת ממש יפה מרגע שנכנסים ובאמת עושה הכל שתרגיש סבבה ולא לחוץ. 200 שקל לפעם אחת שאלתי אם ארצה פעמיים אמרה תוסיף 50 אם תרצה, נתתי בינתיים 200 והתחלנו.
כמו שאמרתי לא מלחיצה אפילו שכבר רציתי להכניס לה אמרה לי עדין לא אני רוצה עוד משחק מקדים, ביקשתי מציצה בלי קונדום ונענתה בחיוב, לאחר קצת משחק מקדים התחלנו במלאכה, באמת שנראה שנהנית ואם לא אז היא פשוט מאוד שירותית ואכפת לה שתקבל תמורה עבור הכסף, עשינו את כל התנוחות משהו כמו 20 דקות גמרתי היה אש. הדבר היחיד שהפריע היה כשנתתי לה פליקים בטוסיק באמצע הדוגי אז ביקשה יותר בשקט לעשות את זה לא הבנתי למה ואת האמת שראיתי שהיא נהנית למרות הבקשה אז עשיתי אחד עם רעש ופתאום השומר שלה(שלא ידעתי שנמצא בדירה) צעק יאנה את בסדר, כמובן שישר אמרה לו שכן, סיפרה שהוא שם כדי לבדוק שהיא חיה ושבעייתי לו לשמוע על הפליקים הוא ישר חושב שמרביצים לה למרות שהיא מסבירה לו שזה בסדר וחלק מהעניין. בכל מקרה למעט זה בהחלט חוויה טובה נהניתי איתה, אומנם מבחינה חיצונית נראית סביר מינוס אבל שירותית ואכפת לה שתקבל תמורה דבר נדיר בבאר שבע לפחות כאשר כל אחת רק מחכה לחפף אותך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”