הגרא
66[QUOTE=חזה ענק]
[QUOTE=דוגימן]אווה הכי חמודה שם. הקבועה שלי (כבת 40, נמוכה, חייכנית, חזה מלא אבל לא שמנה)[/QUOTE]
[QUOTE=דוגימן]אווה הכי חמודה שם. הקבועה שלי (כבת 40, נמוכה, חייכנית, חזה מלא אבל לא שמנה)[/QUOTE]
היי דוגימן
לא ניתקלתי באווה שם אפשר עוד פרטים מה בתפריט?
[/QUOTE]
ממוצא הונגרי. מראה מזרח אירופאי קלאסי. זורמת. נותנת להכניס ידיים, נותנת לרדת, מוצצת עם ובעיקר נותנת שירות טוב!
אני יכול ללכת רק בימי שישי ולצערי ימי שישי לסירוגין סגור
הגרא
67אחרי שסגרתי כמה פינות בעבודה במרכז,
נשאר לי מעט זמן לסגור פינה עם עם זונה,
שמתי בוויז הגר"א 12 ואחרי חישובי זמן לקחתי צ'אנס.
היה מוזר לחזור לזירה שלפני 15 שנה נהגתי לפקוד אותה וסצנת המכונים פרחה ברמה של זונות שעומדות בפתחים ומזמינות אותך פנימה. מוזר אבל כיף להיזכר.
חניתי ממש מול הדלת הלבנה, עוד עשיתי סיבוב התלבטות ולמידת תא השטח (לא דיסקרטי בכלל בצהריים).
ברגע הנכון דחפתי את הדלת ונשאבתי בפעם המי יודע כמה לתוך עוד דירה סליזית 

לא זוכר את שמן של שתי הראשונות שהציגו עצמן אבל השלישית הייתה אווה.
אווה היא מילפית בת 40 להערכתי בגובה 160 בהירת שיער ועיינים, נראית נעימה, בשלה, לא שמנה אך לא רזונת, כרס קטנה עם פנס עליה. גולות הכותרת זה השדיים המלאים והיפים שלה, החיוך התמידי שלה והשירות המעולה שלה

באתי לפריקה קצרה כך שהתאים לי שישר ניגשנו לתכלס (אחרי מקלחת שלה).
מה אני אגיד לכם, אווה נותנת הרגשה שהיא כל כולה שם בשבילך ובכיף

היה שם סקס בעמידה מול המראה שהיא יזמה
היו שם משחק עם הדגדגן והכוס הרטוב שלה
הייתה שם מסיונרית (שלא הפריעה לי)
הייתה שם רכיבה מקצועית עם קצבים משתנים ובדיקות עומקים
והיו שם נשיקות ומשחק רב עם שדייה הנהדרים.
נהנתי מאוד מאוד!!!
אווה מתוקה אמיתית וסקסית מאוד בזמן הזיון!!!
נפרדנו בנשיקה.
יש מצב שאחזור למרות שבד"כ לא חוזר (כי לא יוצא...)
פרטים טכנים:
150 חצי שעה (שווה שווה שווווווה)
הכל מקונדם (מניח שעם טיפ, למי שחשוב, אפשר גם מציצה חשופה).
המקום כמו שאמרתי סליזי ולא נקי.
לא דסקרטי בעליל
תהנו ותתיחסו יפה
קשה זה טוב
הגרא
69אז ככה בעקבות הפוסט leonardo החלטתי לשוב פעם נוספת להגר"א ולהבין מה פיספסתי,
מה אני אגיד לכם חברים אני כל כך שמח שחזרתי בהתחלה הייתי סקפטי אמרתי מקסימום אם לא טוב אני אלך,
אז ככה הרחוב קצת היה הומה אדם אבל עשיתי את זה באלגנט חח,
מצלצל בפעמון פותחת את הדלת מישהי רוסיה נראת טוב לא הייתי סגור על זה אם זאת אווה
ישר שאלה בפחד היית פה פעם אמרתי לה שכן, שאלה אם הגעתי לבחורה מסויימת? אמרתי לה לאווה,
אמרה שהיא אווה אמרתי לה אחלה נכנסתי לחדר ושאלה אז אתה מכיר את הפרטים אמרתי לה שכן 150 החליפו ידיים אמרה שהיא הולכת להתקלח ובאה בינתיים מתפשט בחדר ואומר לעצמי נראה לי שנפלתי כי היא הייתה תוקפנית מאוד ולא נחמדה,
עכשיו מתחילה ההצגה חבריי היקרים!!
אווה נכנסת עם מגבת חייכנית כולה היי מאמי ואני בראש אומר אולי טעיתי?
הורידה את המגבת יש לה גוף מילף חוץ מהפנס בבטן אבל זה ממש בקטנה איזה תחת יש לה ואוו חזה מדהים עיניים כחולות פרצוף נאה מאוד סקסית בטירוף
התחילה לנשק את הפיטמות בעדינות תוך כדי ריקוד על הזין שיעמוד תוך כדי אני דוחף לה אצבעות בעמידה ומדגג לה את השבלול
חליפה מולבשת ויורדת לי שאני בעמידה מציצה בסדר גמור תוך כדי המציצה הפסקתי אותה ועברתי למיטה ,
ישר סובבתי אותה על הגב היא לא הבינה מה אני עושה התחלתי לרדת לה איזה כוס ריחני לא התנגדה אפילו דחפה לי את הראש עם הידיים יורד לה כמה דקות תוך כדי שהיא אומרת לי בוא אלי אני רוצה להרגיש את הזין שלך לא התייחסתי אליה אמרתי אני רוצה שהיא תגמור לא אמרה כלום ואני ממשיך לאחר דקות ארוכות התחילה לרטוט ולצעוק שם לשחק במהירות עם הפיטמות של עצמה
ואז היא גמרה בהתלהבות רבה ובסקסיות רבה תכניס לי כבר את הזין שלך אני מתה פה הטיה של הגוף לצד ותקתוק מהיר בקצב מטורף שנייה לפני שאני גומר מוסבב אותה לצד מתחילים להתנשק בלהט ותוך כדי פימופים חזקים לאחר הגמירה אני בא להוציא אותו היא אומרת לי תשאיר אותו בפנים קצת השארתי אותו עוד איזה דקה היא אומרת לי עוד קצת מתנה לסופ"ש
לאחר מכן ניגבה לי את שמוליק עם מגבונים עטפה אותו יפה ואמרה לי לשכב על הבטן אמרתי יש בונוס?
הבחורה התחילה לעשות לי מסאג' משחרר בכייף אחרי כמה דקות אמרה לי תודה רבה לך נשמה שלי
התלבשתי וביציאה אמרה לי יש לך את הטלפון שלנו נכון תבוא לבקר אותי שוב נשמה נתנה לי שוב נשיקה ונפרדו דרכנו
מה אני אגיד לכם זה אחד הזיונים היותר טובים שהיו לי (והייתי בהרבה בלי להשוויץ או משהו)
150 ש"ח הכל מקונדם