כ בן יהודה 89 א' - תמרורי אזהרה וסימני שאלה - סקס אדיר

בן יהודה 89 א' - תמרורי אזהרה וסימני שאלה

1
הבוקר שמתי פעמיי לקבל עיסוי בכתובת שהתבררה כבן יהודה 89 א' תל אביב. הגעתי למקום דרך יד 2 עיסוי בתל אביב מספר מסתיים ב970. זה המספר הפרטי של הבחורה. התכתבנו קצת ושלחה תמונה חמודה מאוד. עושה רושם של בחורה אינטליגנטית וחמה לא נפוץ מדי במחוזותינו. לאחר הכוונה קלה הגעתי לדירת הורדת מהסרטים עם חרוזים ומוזיקה בסלון. יושב לו איגור מבוגר מאוד בן 70 פלוס לדעתי עם מכשיר חמצן מחובר לאף , לא דובר עברית כמעט מאוד קשה לתקשר. בזמן שהמתנתי לבחורה ניסיתי להבין מאיגור האם יש אפשרות לתוספות ואולי אף זיון, הבנתי ממנו שלא, רק מסאג' בגדול( ברור שגם הרפייה עם איך שהמקום הזה נראה.) ביקשתי לראות את החדר ומיטת העיסויים , יחסית נראה סביר אבל משהו באווירה של המקום ובמיוחד המראה של האיגור המאוד מוזר הזה גרם לי להחליט לעשות אחורה פנה. ביציאה ראיתי את הבחורה שהגיעה באיחור של רבע שעה, יפה רזה מטר שישים ככה בהחלט שווה דגימה אבל שוב בגלל הייבוש של רבע שעה פלוס האנרגיה של המקום משהו אמר לי לוותר. דורשים 350 לחצי שעה או 400 לשעה, מעניין לשמוע אם מישהו דגם כי ללא ספק לבחורה יש פוטנציטל גדול מאוד לפי המראה שלה, אבל איגור הרס לי את המצב רוח . מי שלא יימצא את המספר יש לי אותו.

2
לא מכיר אותה ואת המקום אבל לפי מה שתארת אפשר לבנות סיפור של בחורה מוסרית, מסורה לאבא שלה, מטפלת בו
במסירות ובגלל שהטיפול במחלתו יקר עושה מסג'ים. שום סימן אזהרה והזדמנות גם להנות וגם לעשות מצווה.

ואתה שאלת זקן חולה בן 70 אם אפשר לזיין את מי שאולי היא הבת שלו :-).
בן אדם, פרס נובל לטקט לשנת 2018.

3
אולי לא הייתי מספיק חד בתיאור המקום אז אדגיש שהוא נראה כמו ברגל אמיצים עם חרוזים שטיחים מנומרים וכל העסק.... לא רואה מצב שהיא הבת שלו עם הצורה שהוא תיאר לי אותה. זאת ההרגשה שקיבלתי ממנו ומהמקום עם כל הצער על מצבו הרפואי. מבקש לא למהר לשפוט על אף שאולי לא הייתי הכי ברור בתיאור
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”