ערב טוב לכולם
הייתי אצל ורה ביום שישי האחרון אחרי שכבר תקופה ארוכה לא ביקרתי אצל מישהי ( נגמלתי במידה מסויימת וגם הייתה לי זוגיות ) .
אכן בחורה יפה בעיקר מבחינת הגוף . תווי פנים נאים , אך לא יותר מכך לטעמי . הגוף אסתטי ובנוי בצורה מעולה לזיונים , וזאת הסיבה שהגעתי אליה . כאשר החמאתי לה על הגוף היא הגיבה שבאמת הוא מתאים לזיונים וחייכה .
הגברת מתנשקת עם לשון ואפילו במסירות יחסית . החלה במלאכת המציצה בצורה עדינה בתחילה ואחר כך מהר , אבל לא יעילה . מעין מציצה של אחת חסרת ניסיון . בסך הכל היא מנסה לרצות . לאחר מכן הושם קונדום וכאן העירה שחבריקו גדול . מניסיוני עם עובדות , הערה כזאת מעידה על תירוצים עתידיים כמו ניסיון לסיום סקס מוקדם מהצפוי או לבצע את הדברים כמו זוג צבים ( ברור שלא התבדתי ) . אמרתי לה הכל בראש ואין קשר לגודל אלא אם כן הדבר לא טבעי . אמרה שזה עניין של אנטומיה כאילו מדובר בגניקולוגית עתירת ניסיון .
התחלנו בתנוחה מיסיונרית . ביקשה לאט בהתחלה , אך כמו כמעט כל "רוסייה" טובה , כאשר הגבר תופס שליטה ומכתיב את הקצב היא נענית לבקשה והכל זרם . המשכנו בתנוחות נוספות כאשר רגליה למעלה ואחר כך על הצד . לאחר 20 דקות הבחנתי שאינה משתפת פעולה כמו בהתחלה וענתה שהיא עייפה כי עבדה כל היום ( הגעתי בשעה תשע בערב ) . לא אהבתי את הגישה שלה ואמרתי לה שאם הייתה עייפה שהגעתי הייתה צריכה ליידע אותי וכמובן שהייתי מגיע ביום אחר בשעה מוקדמת , אולם הכסף מעוור עיני צדיקים ... ובעיקר עובדות בתחום . איפשרתי לה לנוח והמשכנו לאחר כמה דקות . היו כמה רגעי הנאה בעיקר בתנוחת דוגי כשרואים את הישבן היפה שלה . לקחתי אותה מהמיטה ( המיטה חורקת ומרעישה יתר על המידה ) זיינתי אותה מול הראי ( ממליץ לכולם ) ואז אפשר להבחין בכל הזיון . אחרי כן נראה שכבר נמאס לה . שוב העירה שהיו לה הרבה קליינטים היום . חזרנו למיטה לתנוחה המסיונרית עד שגמרתי . דרך אגב נגעתי בשדיים ולא שמעתי טענה ממנה על כך .
סך הכל בחורה יפה ששווה סקס , אבל לא ניתן לשבור איתה את הקירות . מנסה לרצות , אך לא מתאימה לתחום . אמרה לי במפורש שתהיה חודש והעבודה הורסת לה את הבריאות והנפש . גם התירוצים שלה שהיו לה קליינטים והיא עייפה לא מקובלים עליי. בקלות יכולה להפסיק לעבוד בכל שעה ורק צריכה להודיע לפקידה . הגעתי להינות ולא לשמוע תלונות על הקשיים בעבודתה . לדעתי מפה והלאה הבחורה בתהליך שחיקה .
מי שרוצה לזיין בחורה עם גוף יפה היא עדיין שווה את הכסף ... בנתיים
שבוע טוב ותמשיכו בעבודת הקודש