כ תזכיר החוק הממשלתי להפללת לקוחות זנות יוגש עד סוף - סקס אדיר

תזכיר החוק הממשלתי להפללת לקוחות זנות יוגש עד סוף

1

תזכיר החוק הממשלתי להפללת לקוחות זנות יוגש עד סוף אפריל

12 בפברואר 2018, כ"ז בשבט תשע"ח, בשעה 17:40

?

ח"כ עליזה לביא: "אמירה פלילית היא הכרחית, אנחנו מאבדים זמן יקר"

ועדת המשנה למניעת סחר בנשים ובזנות קיימה היום דיון בהשתתפות מנכ"לית משרד המשפטים אמי פלמור, אשר הציגה בפני הנוכחים את מסקנות דו"ח הוועדה הבין משרדית בראשה עמדה בנושא הפללת לקוחות זנות.

בראשית הדיון אמרה יו"ר הוועדה ח"כ עליזה לביא: "בכל הנוגע להפללת לקוחות זנות כנסת ישראל כבר אמרה את דבריה והעבירה בקריאה טרומית חוק שעליו חתומים למעלה מ-70 חברי כנסת. כבר עכשיו אנו רואים כיצד בעקבות מה שקורה כאן השיח הציבורי משתנה, דיונים בנושא מתקיימים בבמות שפעם לא היו, והדיווחים בשטח מצביעים על האטה בצריכת הזנות. זה מחלחל ומהדהד. מה שחשוב זו אמירה ברורה של המדינה כי צריכת זנות היא נורמה פסולה עם השלכות הרסניות על הנשים ועל החברה. לאחר מכן אפשר להמשיך להתווכח על הכלים המדויקים אבל אין ספק שהגיע העת שמדינת ישראל תגיד די לזנות".

בפתח דבריה, הכריזה מנכ"לית משרד המשפטים אמי פלמור בשם שרת המשפטים איילת שקד, כי תזכיר החוק שמקדם המשרד להפללת לקוחות זנות יוגש עד ראשית כנס הקיץ של הכנסת (30 באפריל). בתשובה לשאלת ח"כ לביא האם התזכיר ידבר על מסלול אכיפה פלילית או מנהלית אמרה כי "מדובר בנושא ערכי ואנחנו לא משוכנעים שיש לנו פתרון ותשובה חד משמעית. לכן ההחלטה לפעול בצורה כזו או אחרת היא של המחוקק. הדו"ח הזה הוא ארגז כלים שיסייע לו לבחור את הדרך שהוא רואה בה לנכון והגורמים המקצועיים ינסו לתת את המענים הטובים ביותר במסגרתה". בהתייחס לעמדתה אודות ענישה פלילית לצרכני הזנות אמרה כי "העמדה המקצועית שלי שלא רצה לפתרון הפלילי ורואה בו מפלט אחרון היא לא ייחודית לטיפול בהפללת לקוחות זנות, זו עמדתי גם בתחומים אחרים. רישום פלילי הולך איתך עד לקץ הדורות וניתן ללכת במקום לכיוון המנהלי. אנחנו צריכים ללמוד מהמקרה של הפללת לקוחות בזנות קטינים ולבחון האם בעקבות אותו תיקון חקיקה ראינו ירידה בכניסה של קטינים לזנות ובצריכה של זנות? אני לא בטוחה. אם רוצים להוציא נשים ממעגל הזנות לא מספיק להפליל את הלקוחות. יש צורך במענה כולל- תעסוקתי, שיקומי, מתן קצבאות ובחינה מעמיקה של איך מטפלים תודעתית בחברה שעדיין צורכת זנות".

חברת הוועדה הבין משרדית והמשנה ליועמ"ש לממשלה עמית מררי דיברה על אפשרות של אכיפה פלילית מדורגת והבהירה כי עד למועד פרסום התזכיר יוגשו לשרה כלל האפשרויות על כלל היתרונות והחסרונות שבהן, והיא תכריע האם לבחור במסלול הפלילי או המנהלי. בהתייחס לדברים אמרה ח"כ לביא כי "על רקע הקשיים באיתור ובהגדרת הזנות בחוק הישראלי, המודל המנהלי אינו ישים, וכי אמירה פלילית היא הכרחית, גם אם תיאכף בצורה מדורגת. אנחנו מאבדים זמן יקר". ח"כ שולי מועלם רפאלי, אחת מיוזמות החקיקה הפרטית להפללת לקוחות זנות אמרה כי "מהשיח שעולה פה לא ברור לי האם אנחנו הולכים להפללה או לא. אם עדיין לא הגענו לשם אז יש לנו עוד דרך ארוכה".

יעל גור, נציגת משרד הבריאות אמרה כי "התפיסה שלנו היא שהפללת הלקוח תגרום לצמצום תופעת הזנות, בבחינת רפואה מונעת ממש. אנחנו רואים כמה זה תרם לבריאות הציבור במדינות שבהן זה עבר. כבר היום אנו רואים בשטח שהלחץ גובר, המשטרה אוכפת יותר וסוגרת מקומות ויש מחסור בשירותים לאוכלוסיות שעוסקות בזנות. החוק ייתן רוח גבית לכאלה שמעורבים בזנות לצרוך את השירותים שיש לנו להציע להם".

אלי בובליל, אזרח שהגיע לדיון, ביקש להחריג אוכלוסיות מסוימות מהחוק ואמר "באתי לשמש קול לאלה שמתביישים להגיע לכאן ולדבר. גברים מקבוצות מסוימות נאלצים לצרוך שירותי זנות כמו נשים שלא מצאו בן זוג ורוצות לקנות זרע של גבר בלונדיני וגבוה או לפנות לפונדקאית שתישא ברחמה את ילדן. גם פונדקאית לא רוצה לתת את הולד אבל צריכה את הכסף. מדובר בחוק שאין לו סיכוי להיאכף במציאות ועדיף להקים גוף חוץ פרלמנטרי לטיפול ברעות החולות של הזנות ולא להתכחש לה. אם החוק יעבור הזנות לא תתבטל אלא תרד לביבים. זנות בהסכמה היא כקנאביס רפואי עבור חולה הנזקק למגע אישה". עוד אמר כי על פי סקר שערך במימונו במכון של קמיל פוקס, במסגרתו נשאלו הנסקרים האם הם סבורים שיש להחריג מהחוק להפללת לקוחות זנות נכים שלא יכולים לקיין יחסי מין בדרך אחרת, אמרו 39% שכן.

בתום הדיון בירכה ח"כ לביא את שרת המשפטים על ההחלטה לקדם את תזכיר החוק ואמרה "חייבים להמשיך להדהד את העבודה שנעשית כאן כדי שנוכל להגיע לעוד קהלים. יש בכך כדי למנוע, לשקם ולחנך ואנחנו קוראים להמשך שיתוף הפעולה המוצלח".

בראשית כנס הקיץ תקיים הוועדה דיון נוסף בנושא.

3
הדפקטים שם בשלטון לא הבינו, זנות לא תעלם, לעולם!!!!

זנות תמיד תהיה ועדיף לרכז אותה במקום מסויים, כמו שבכל בית יש את הארון מתחת לכיור עם הפח זבל, חומרי ניקיון, וג'וק שוכב על הגב ,
ככה זנות תמיד תמצא את המקום להיות בו, לא משנה איך ,

ומר LEV ZAHAV היקר, זה לא תוצאה של שום פחדנות של הגברים, אף חבר פורום פה לא ילך ויפרסם בפייסבוק שלו שהוא מזיין בתשלום, ואף אחד כזה לא יעשה קבוצה בפייסבוק בשביל זה,
האנונימיות יותר חשובה,

נניח שאתה עובד בחברה עם משכורת סבבה, הבוס שלך בערך בגילך או יותר גדול ממך, קרע את התחת קשה להגיע לאן שהגיע , נראה לך שהוא באמת יסכן את זה ויעשה מחאה גלויה כנגד זה?
כשהוא ישמע בחורות או כל מיני אנשים שמדברים כנגד הזנות הוא או ישתוק , או ישחק אותה (כי הוא חייב) מתנגד לעניין גם כן,
כי ברגע שהוא יגיד משהו בסגנון" וואלק אני מזיין בתשלום כבר 3 עשורים, לא רואה בזה שום בעיה, ולהפך אני גם מדוח על זה בפורום זיונים" תהיה בטוח שאחרי השקט של השתי דקות , הוא יקבל מכתב פיטורים, ויסתובב עם כתם לכל החיים, הוא פשוט שרף את עצמו בכל מישור אפשרי, מקצועי זוגי, וכו',
וזה נכון לגבי כל אחד , גם זונות שעובדות בזה, חלקן עושות את זה כהשלמת הכנסה פה ושם, (כמובן שיש את אלו שזה כל תחום עיסוקן), והדיסקרטויות חשובה להן מאוד, אז אף אחד לא באמת הולך לעשות מחאה כנגד,

אז לצאת בהצהרות טיפשיות של מחאת גברים, זה לא לעניין, פשוט צריך לקוות שזה יתמוסס איכשהו.

אני אסכם את זה במשפט, " כולם משתינים בבריכה, אף אחד לא משתין מהמקפצה"

4
המרחק בין תזכיר חוק שהוא שלב מאוד מקדמי (ואל תשכחו שאנחנו שומעים כבר שנתיים שהחוק כבר מחוקק והוא ממש מעבר לפינה) לבין הצעת חוק הוא רב שלא לדבר על קבלת חוק בשלוש קריאות בכנסת.

בדרך יש עוד
קריאה טרומית
דיון מקדמי בועדה
קריאה ראשונה
דיון בוועדות הכנסת
קריאה שנייה ושלישית

עד אז או שהחוק יתקבל בנוסח מעוקר או שיתמסמס ואז יהיו בחירות ושוב יתחילו מחדש.

מי שמאונן לא מזיין

5
בחיים לא הכל שחור ולבן.

אני באופן מדבר די חופשי עם כל מי שאני מכיר וסומך עליו, כולל הרבה בנות.
.ברור שאם יש לך מנהלת שתפטר אותך אז אל תגיב, אבל יש רבים מאוד שעבורם זה לא המקרה

הגיע הזמן לשינוי. מי שיכול ושירשום תגובות בפייסבוק עם פנים גלויות. תתחילו לדבר על זה, כל אחד לפי היכולת שלו. דברו עם כל החברים שלכם,
דברו עם הידידות שלכם, עם המשפחה נשים וגברים.

אם נפחד החוק הזה יהיה רק ההתחלה. גם אם אתה חושבים שזה לא יעזור, פשוט אל תעשו כלום. יש עדיין גברים אמיצים, תראו כמה הגיבו פרט לי בפייסבוק עם פנים גלויות. אם 5% מהגברים לא יפחדו יהיה שינוי.

[QUOTE=ותיקק]

הדפקטים שם בשלטון לא הבינו, זנות לא תעלם, לעולם!!!!

זנות תמיד תהיה ועדיף לרכז אותה במקום מסויים, כמו שבכל בית יש את הארון מתחת לכיור עם הפח זבל, חומרי ניקיון, וג'וק שוכב על הגב ,
ככה זנות תמיד תמצא את המקום להיות בו, לא משנה איך ,

ומר LEV ZAHAV היקר, זה לא תוצאה של שום פחדנות של הגברים, אף חבר פורום פה לא ילך ויפרסם בפייסבוק שלו שהוא מזיין בתשלום, ואף אחד כזה לא יעשה קבוצה בפייסבוק בשביל זה,
האנונימיות יותר חשובה,

נניח שאתה עובד בחברה עם משכורת סבבה, הבוס שלך בערך בגילך או יותר גדול ממך, קרע את התחת קשה להגיע לאן שהגיע , נראה לך שהוא באמת יסכן את זה ויעשה מחאה גלויה כנגד זה?
כשהוא ישמע בחורות או כל מיני אנשים שמדברים כנגד הזנות הוא או ישתוק , או ישחק אותה (כי הוא חייב) מתנגד לעניין גם כן,
כי ברגע שהוא יגיד משהו בסגנון" וואלק אני מזיין בתשלום כבר 3 עשורים, לא רואה בזה שום בעיה, ולהפך אני גם מדוח על זה בפורום זיונים" תהיה בטוח שאחרי השקט של השתי דקות , הוא יקבל מכתב פיטורים, ויסתובב עם כתם לכל החיים, הוא פשוט שרף את עצמו בכל מישור אפשרי, מקצועי זוגי, וכו',
וזה נכון לגבי כל אחד , גם זונות שעובדות בזה, חלקן עושות את זה כהשלמת הכנסה פה ושם, (כמובן שיש את אלו שזה כל תחום עיסוקן), והדיסקרטויות חשובה להן מאוד, אז אף אחד לא באמת הולך לעשות מחאה כנגד,

אז לצאת בהצהרות טיפשיות של מחאת גברים, זה לא לעניין, פשוט צריך לקוות שזה יתמוסס איכשהו.

אני אסכם את זה במשפט, " כולם משתינים בבריכה, אף אחד לא משתין מהמקפצה"

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”