כ נטשה - דף 8 - סקס אדיר

נטשה

71
[QUOTE=Tom015]דיווח ראשון והמנוי מ2014...[/QUOTE]
לא יפה גבר במקום לעודד את הבן אדם אתה מוריד את רוחו? עד כמה שאני רואה טוב לא כתוב לך ליד השם שלך "עוזר
מנהל"? תן כבוד אחי בשביל זה הפורום הזה נועד
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נטשה

72
יש כבר דיווח עליה...

אגב העלות היא 300 לחצי שעה ולא 350 (לפחות זה מה שאני משלם)

היא אחלה תמורה למחצית השעה
לקחת אותה לסיבוב שעה שלמה היא פחות מתאימה..

נטשה

76
[QUOTE=yoni love]לאור דברי קולומבו,
אשמח אם ניתן יהיה לאחד דיווחים על מנת שיהיה יותר קל למצוא את המספר של הבחורה ולדעת במי מדובר.
תודה.
[/QUOTE]

https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=59809

נטשה

78
אגב, לאחרונה זיינתי שוב את נטשה. כמו תמיד, גוף פגז ויפה בפנים לטעמי. רציתי להוסיף פה שהיא התחילה לספר לי שהיא גם מלכת סאדו . זה לא בשבילי אבל למי שמעוניין, יש אצלה כזו אופציה .

נטשה

79
מקבלת ברחוב הירקון ממש מול הילטון
מספר טלפון שמסתיים ב1125 לרוב דגה בצאט של וואלה

מכניסה לדירה נחמדה שולחת אותך ישר להתקלח ולחדר עבודה הקטן חסר החיים המכיל מיטה, מנורה קטנה וארון
ישר כשנכנסתי הדלקתי את המנורה הקטנה, אמרה לי "מה זה תכבה את האור זה לא מתאים"
עכשיו אני כבר רווי זונות גרועות ושירות חרא אז כבר יודע איך להתנהל במצבים כאלה, לא לוקח קשה מדי לא מתבאס ונכנס יותר לקטע של הומור גם ככה נפלתי אז אם כבר ננסה להנות מהחוויה.

אמרתי לה שאני חייב אור אחרת יהיה לי קשה לגמור( הפחד של כל זונה) וישר זרמה

למה בכלל הגעתי לנטשה, סיבה אחת- הכוס שלה. עושה לי את זה בחורות עם כוס מסורסל שכזה ושפתיי כוס ארוכות. בתמונות שהיא שולחת ניתן לשים לב לכך.

בכל מקרה בא להתחיל ללקק והגברת אומרת לי רק נגיעות לא ליקוק
למרות שסגרנו לפני אוראלי הדדי. עכשיו אני של פעם היה מתעצבן דורש את הכסף(שיודע שאין סיכוי שיחזור) עושה בלאגן ןעף מהדירה עם הזין ביד. אני של היום יודע כבר איך לאכול מיקרובות כמוה ואמרתי לה אין בעיה נשמה מה שתרצי. קלטה שאני תקיף אך מכבד ולא עברה דקה אחרי שמצצה עם הקונדום את אחת המציצות המיותרות שקיבלתי ואמרה לי בוא תלקק. מה אני אגיד לכם בחיים כמו בחיים עדיף מבט עיניים ממגע שפתיים. כוס חמוד דגדגן גדול שפתיי כוס ארוכים. להגיד שנטרפתי- ממש לא. הגברת זזה יותר מדי מצחקקת וכו פשוט אהבלה שלא נהנית מסקס וזו הדרך היחידה שלה להתפרנס בענק.

בכל מקרה עוברים לדוגי ואני כמו שאני מכיר את האהבלות עם השירות החרא יודע שעוד דקה היא תגיד נו מתי גומר, נהיה לי קטע חדש שעובד רוב הזמן עם אהבלות כאלה, איך שהן אומרות את זה אני אומר להן בקול של רוצח "שקט, תסתמי את הפה" הן מההלם לא יודעות אם לעשות דרמה או שהן נגנבות מזה ותשעים אחוז זה מדליק את ההאהבלות.

בכל מקרה ממשיך לסקס סתמי במסיונרי כשנשארה לי משימה אחת לסמל וזה השפתיים שלה, רק חשוב לציין שכל מהלך המשגל אני תקיף ונחמד תופס חזק ומכבד ככה שהן סבבה עם זה. אבל זה היחס שלי לאהבלות לנותנות שירות מעולה אני עדין ונחמד.

בכל מקרה מנסה לנשק אותה כבר השפתיים שלי על שלה עושה תנועה קטנה עם הפה והאהבלה מכניסה את השפתיים. כזאת סתומה שנים לא ראיתי. התחלתי להגיד לה בואנה את ממש סתומה אהה...אני כבר מנשק אותך שחררי..ושחררה נתנה שפתיים וזה הטריף לי את רבו למזלי. הצלחתי לגמור כשהזין ביד והכוס שלה בפה שוב כשהיא סופרת לי שניות לפני שהיא קמה . בין מחשבה להעיף לה סטירה ללזרום עם זה. דווקא הדליק אותי קצת סאדו קל מצדה מה שנקרא.

בכל מקרה שסיימנו האהבלה אומרת
" כל מה שקרה כאן זה אלפיים שח, היה כאן סאדו" סתומה כבר אמרנו, היה כאן סקס רגיל ולא מיוחד מציצה עם קונדום וירידה עם קצת נישוקים על השפתיים. חיה בסרט אבל זה החיים.

כמה פנינים מצדה:
" נגעת בחור שילמת עוד 200" אני בדוגי מזיין ומכניס אצבע, כמו מדחן הבת זונה. ישר העפתי את היד.

" יש לך מזל שאתה בהיר"
גזענית כבר אמרנו? שימו לב תימנים ושאר ירקות.

"קום וצא לפני שאקרא לשומר שלי"
בשנייה הראשונה של המפגש כשבאתי לשים את הכוס שלה בפה שלי הדבר שלשמו התכנסנו בלי האישור שלה. כתגובה אמרתי לה " טוב טוב תרגעי ילחוצה" בטון נעים ומזלזל. עם סטירה קטנה על התחת.

לסיכום:
נטשה מהירקון מול הילטון
מקבלת בשעות 10-15
מסלול קצר 300( לקחתי כי ידעתי מראש נפילה)
מסלול ארוך 600( לעולם אל תקחו אותו אתם תקללו את עצמכם)
נראית טוב הזונה יופי רוסי קצת אוזבקי גוף רזה תחת גדול חזה סיליקון קטן וסתמי.

בקיצור גברים שבאים לgfe לא להתקרב
גברים לבנים שבאים לסטייה קטנה כמוני -להתקרב עם ידיעה שהשירות הוא זבל רק בשביל לסמן וי

גברים שבאים להכניס ולהוציא- חבל יש אופציות אחרות.

תימנים אתיופים וכו שימו לב הבחורה גזענית. אם אני קיבלתי שירות חרא כנראה שגם אתם תקבלו וכנראה שיותר.

לא אוהבת שיער ערווה( היה לי קצת כי אני לא כוסית), אמרתי לה מה אני כוסית לכי חפשי, סתמה את הפה

אמרה לי לפני פשוט " אל תבוא יותר עם שיער שם אחרת לא אמצוץ לך, אני בלב, מי יבוא מי?!! שבורה..אבל כוסית זה המזל שלה.

חשוב לי לציין שיש כבר דיווח עליה על בחור שלקח מסלול ארוך ויצא מבולבל ומטושטש, הקשבתי לכל מילה שלו ולכן ידעתי שזו תהיה נפילה. עדיין לקחתי ראו הסבר למעלה.

טלפון שלה לא ימסר לאף אחד כי אני לא תורם לשירות חרא. אז אל תנסו לכו לצאט ושם תוכלו לדוג אותה.

יום טוב ולא לשכוח להמשיך לדווח אנחנו תלוים זה בזה כמו שהזין שלנו תלוי בביצים שלו.

נטשה

80
מכל הסיפור העצוב , נתפסתי על המחיר...
אל תגיד ששלמת למטומטמת 2000 שקל....

לשלם לסאדו 2000 שקל ,זה לשבור לה את כל העצמת , ואז לשלם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”