כ סירקין גבעתיים - לידור - סקס אדיר

סירקין גבעתיים - לידור

1
התקשרתי לאיזו מודעה עלומה ביד2 (לא מפרסמת באתרים הרגילים שלנו) והופתעתי למדי שפתחה לי הדלת הגברת לידור/ליאור המפורסמת, לשעבר המרענן הרישמי של קיץ 2016 שחילטרה תקופה ארוכה בדירה ברחוב עמל ובהרצל 59 רמת גן. למי שלא מכיר: א. שיתבייש בעצמו... היא מחביבות הז'אנר. ב. להלן פירוט:
"לידור/ליאור":
כוסית בת כ30-35 להערכתי, ממוצא מזרחי (תימנית או חצי תימנית) שחומה עם שיער בהיר.
מראה: 7. רזה עם חזה בינוני יפה. קצת התבגרה, אבל עדיין ללא ספק כוסית. קעקועים במקומות סקסיים, בטן יחסית שטוחה, נראית מעולה. הדאון סייד שלה זה הפנים, לא משהו אבל לא מכוערת טילים.
עיסוי:6.5. משקיעה אבל לא מתמידה. בגדול די מעבירה את הזמן עד לחלק האירוטי, אבל בגלל שהיא כזו חמודה וכיפית נסלח לה.
חלק אירוטי: 8. טובה! בודי מושקע עם פינוקים, ליבראלית וחרמנית. זורמת למציצה בעלות נוספת של עוד 100, מקונדמת או חשופה. ויתרתי.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי:7. עלות תועלת לא רעה, סקסית ליבראלית ומאד כיפית. קלילה מצחיקה ומשקיעה שצריך. פשוט היתה סבבה וזרמה. החסרונות- הפנים לא להיט גדול אבל נסבלים, אין גמירה שניה. סהכ 250 במחיר הבסיס ועוד 100 למציצה, הייתי כ35 דקות ונהנתי. בטח שאשוב!
ברוכה השבה!

בגלל שלא מפרסמת באתרים אלא רק במודעה עלומה ביד2, החלטתי למסור המספר רק בהודעה פרטית למבקשים, תוך סינון למי אני נותן על בסיס קריטריונים שרירותיים שלי שבעיקר נסובים סביב תרומה לפורום. אל תטרחו לבקש בפוסט את המספר שלה כי זה לא יקרה.

סירקין גבעתיים - לידור

4
לצערי לא הייתי עם הגברת במקומה הקודם- הרצל
אבל הייתי ונהנתי מאד במיקומה החדש בסירקין בגבעתיים.

כמו שסליק אמר, גוף פגז, פנים פחות מומלצות. חזה סילקוני יפה.
להערכתי היא מרוקאית בשילוב תימניה.

משתלדת מאד שתצא מרוצה, אצלי החלק של העיסוי היה פחות רלוונטי, אין סקס מלא גם לא בתוספת תשלום, מציצה טובה ונעימה,

מעשנת למי שזה מפריע.
האם אחזור? סביר להניח שכן.
עלות מול תועלת - שווה.

סירקין גבעתיים - לידור

9

הבחורה הפכה להיות אזהרה רצינית של הברזות.
פעם שניה שהיא עושה לי את אותו דבר.
פעם אחת היא קבעה איתי ואמרה לי לבוא בתוך חצי שעה. היא נמצאת באזור בעייתי מבחינת חניה אז נסעתי מצאתי דפקתי ממש ריצה לבית והייתי בול אחרי חצי שעה אצלה. מתקשר והיא עונה שנכנסה לטיפול עם מישהו אחר בדיוק. אמרתי לה שקבענו והיא אמרה לי שהיא מצטערת. מה זה עוזר שהיא מצטערת.

אח"כ זה קרה שוב. הרמתי לה טלפון והיא הייתי חייכנית כולה ואמרה שבדיוק מתפנה ושאגיע תוך 20 דקות. נסעתי שוב ענייני חניה. הייתי אפילו תוך 15 דקות שם. מתקשר ומתקשר ומתקשר במשך רבע שעה נוספת אין שום תשובה. הבנתי שהיא בעייתית ונסעתי.
מעצבן אותי שכל פעם השקעתי איזה שלושת רבעי שעה ופעמיים הבריזה לי. התקשרתי להגיד לה מה אני חושב והיא פתחה ג'ורה של ממש. אמרה שכל הזמן מבריזים לה אז היא מרגישה בנוח גם להבריז ללקוחות שלה.
הזויה.
ממליץ לכם למצוא מישהי אחרת. לא מגיע לה שנגיע אליה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”