כ פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים ! - דף 4 - סקס אדיר

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים !

33
[QUOTE=gta3]פעם לפני כ3 שנים בערך המקסימום היה 400 שקל והייתה מקבל בנות שנראות טוב...
והיןם מה שהולך קטסטרופה...
[/QUOTE]

נכון, פעם גם דירות היו חצי מחיר,
פעם גם מזון היה עולה עשרות אחוזים פחות,
פעם בעלי מקצוע גם היו גובים חצי על השירותים שלהם..

הכל עלה מאז, אולי פרט למשכורות של שכירים שלא בהייטק

34
[QUOTE=yaronron64]לא כל כך מסכים, זה שיש מודעות של 1000 שח זה לא אומר שמישהו לוקח.

יש פה הרבה נערות שוות שמקבלות ב 300 שח לחצי שעה, למשל קירה או מרטה.

ואלייך הביתה זה גג 700 שח.

אז תן להם לפרסם לא מאמין שמישהו הולך לזה.
[/QUOTE]

מסכים איתך חלקית -
לגבי המודעות האלו, אכן מאמין שאף אחד לא הולך לזה באמת.

אבל אני מדבר איתך לא על בנות מפרסמות (זונות)
אלא על בחורות פרטיות,אלו לוקחות הרבה כסף -
ויש להן אינספור לקוחות מאלו שלא מעניין אותם שיש "נערת ליווי פצצה בחצי מחיר עד לבית"

35
לדעתי אתם מפספסים את הנקודה, הביקוש עולה היום על ההיצע. ההיצע נמוך בגלל חוקים ואכיפה קיצונית שמגבילה את ההיצע. בחורה מולדובית באתונה, רזה בת 25, תיקח 10 יורו לזיון מהיר בחדר שלה כי יש המון תחרות מאלפי בנות. בישראל לעומת זאת היא תיקח לפחות 300 ש"ח.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

36
זו עבודה פנימית של כל אחד ואחד מאיתנו,

הרי לכל אחד יש את המחשבה הזו "כוסאמק המחיר, אני עובד כמו חמור מגיע לי להתפנק פעם אחת עם מישהי ב 600 וצפונה"

כשהמחשבה הזו מגיעה, אז פשוט להתאמץ ולהדחיק אותה,
אבל זה מתחיל איתנו , אנחנו כח , ויש הרבה אוכלי חינם שאם יראו שבאמת אנשים פה עושים בשביל להוריד מחירים, אז אולי גם הם יתנהגו בהתאם, אבל אם רק יהיו דיבורים והתבכיינויות ואפס מעשה, אז המחירים לא ישארו 600, אלא יעלו יותר.

יש אלטרנטיבות, להביא ביד, לזיין יותר את הבת זוג, רק לא לשלם כאלו סכומים,

37
לידיעתכם חברים,
חלק נכבד מבנות האלו (שמגיעות מרוסיה ושהן עוסקות בזנות גם שם) מפרסמות את עצמן באתרים שונים במוסקבה. לפי התמונות (או לפי מספרי טלפון של רוסיה עבור אלה שמתקשרות כאן רק בוואטס אפ) ניתן לזהות את בחורות שאנחנו מכירים כאן בארץ באמצעות לבן, כתום, ובאתר הזה.
הן לוקחות מחיר שם 2500-3500 רובל שזה 200-250 ש"ח.
היקרות מביניהן, שמחזיקות מעצמן כעילית, מבקשות שם 5000 רובל שזה 350 ש"ח לשעה.
נכון שכדי להגיע לארץ הן צריכות לשלם טיסה, לשכור דירה (יקרה מאוד בדרך כלל) ולחיות כאן במחירים של הארץ. אע"פ כן, רצונן לקבל 600-700 ש"ח לשעה זה רצון לנצל אהבלים תמימים שהזין עומד להם.

38
לידיעת כולנו

רובכם חושבים וכותבים נכון לגבי עליית המחירים . מניסיוני , אנחנו הגברים הישראלים די חכמים ודי מוכשרים בתחומים רבים . חלק מנהלים עסק בצורה טובה ורווחית , חלק עובדים שכירים רציניים ואיכותיים , רובנו מתנהלים כלכלית בצורה נכונה . הכל נכון עד שהדבר נוגע לנשים . פה עקב אכילס של הגבר הישראלי . הוא יכול לנהל עסק המגלגל 100000 בחודש , אך בבית האישה מתמרנת אותו .

מה הפלא שכאשר מדובר בנערות עובדות אין שוני גדול . מרבית הנשים שמגיעות לפה כבר מקבלות דיווח על הפראייר הישראלי . ואלה שפה ומשחקות אותה פרטיות הרי אלה זונות כשאר הזונות רק הסמנטיקה במילה השתנתה "פרטית" . לאור ניסיוני ( כמעט 20 שנה ) אין הבדל מבחינת המראה החיצוני בין אחת שגובה 500 ( תאגיד ) לבין פרטיות שגובות 1000- 2000 וצפונה באופן תמידי אלא הדבר תלוי ומשתנה . מבחינת השרות שוב הדבר תלוי בבחורה והכימיה עימה ולא בגובה התשלום .

אסיים במה שהתחלתי ואגיד שהגברים פה לא טפשים ומבינים ברוב המקרים שתשלום של 700 או 1000 שקל וכו" הוא ניצול , אך מסכימים לכך מחוסר ברירה . אנו מרכינים ראש בפני הנשים בדרך כלל ( ושלא יהיו לכם ספקות בעניין ) כי הורגלנו למצב וחבל .

הפוך כל חסרון ליתרון

39
הרבה שנים שאני צרכן זנות והאמת שאני פחות גאה בכך ולכן לאחרונה די מאסתי בהרגל הזה אז לא פקדתי את המכונים זמן רב אך לא רב מידי ואני פשוט לא מאמין עד כמה המצב השתנה, פעם בכל תחילת או סוף רחוב בת''א היה מכון פעיל עם מוכרות במצב טוב ומראה עובר את סף הפריקה והשחרור במחיר של 250 ש''ח לזיון טוב ואם הייתה זרימה אז גם 2 מספרים ומידי פעם הייתי גם נופל ממש טוב וב250 הייתי נשאר לשעתיים שלוש בלי להגזים חברים הייתי נכנס בחשכת הליל ויוצא באור הבוקר והיום ב350 הן כאילו עושות לך טובה אפשר להבין את זה רק אם כל אחת נראית כמו נטע אלחמיסטר וגם זה לא בסדר אבל כל אחת נראית כמו הביצה השמאלית שלי אחרי אימון או משחק כדורגל יחסית לנטע וגם לא עושה ככה לא יכולה ככה בקיצור אכזבה ענקית וממילא כבר 80 אחוז מהמכונים סגורים אז עד שאתה כבר הוצאת 500 שקל הן מתחילות לעשות אוונטות ולשחק אותה פרינססות וואלקקק את זונה אז תתנהגי בהתאם לנהלים ולדרישות התפקיד כאילו כל בן זונה שנתפס אצל חיים הכט עובר אצלן את ההכשרה זה לא נורמאלי, איך אפשר לתקן את המצב אין לי מושג וכנראה שאם היה לי והייתי כותב אותו כאן אף אחד לא היה משתף פעולה גם ככה. אז פוסט של פריקת עצבים ותו לא.

40
[QUOTE=Black]לידיעת כולנו

רובכם חושבים וכותבים נכון לגבי עליית המחירים . מניסיוני , אנחנו הגברים הישראלים די חכמים ודי מוכשרים בתחומים רבים . חלק מנהלים עסק בצורה טובה ורווחית , חלק עובדים שכירים רציניים ואיכותיים , רובנו מתנהלים כלכלית בצורה נכונה . הכל נכון עד שהדבר נוגע לנשים . פה עקב אכילס של הגבר הישראלי . הוא יכול לנהל עסק המגלגל 100000 בחודש , אך בבית האישה מתמרנת אותו .

מה הפלא שכאשר מדובר בנערות עובדות אין שוני גדול . מרבית הנשים שמגיעות לפה כבר מקבלות דיווח על הפראייר הישראלי . ואלה שפה ומשחקות אותה פרטיות הרי אלה זונות כשאר הזונות רק הסמנטיקה במילה השתנתה "פרטית" . לאור ניסיוני ( כמעט 20 שנה ) אין הבדל מבחינת המראה החיצוני בין אחת שגובה 500 ( תאגיד ) לבין פרטיות שגובות 1000- 2000 וצפונה באופן תמידי אלא הדבר תלוי ומשתנה . מבחינת השרות שוב הדבר תלוי בבחורה והכימיה עימה ולא בגובה התשלום .

אסיים במה שהתחלתי ואגיד שהגברים פה לא טפשים ומבינים ברוב המקרים שתשלום של 700 או 1000 שקל וכו" הוא ניצול , אך מסכימים לכך מחוסר ברירה . אנו מרכינים ראש בפני הנשים בדרך כלל ( ושלא יהיו לכם ספקות בעניין ) כי הורגלנו למצב וחבל .

[/QUOTE]

שמע, אתה כותב שטויות בלי כיסוי.
מה הקשר בין כמה שגבר מרוויח לבין התנהלות מול נשים ?
אתה באמת שומע את עצמך ?

כנראה אתה עני ולך אין כסף (זה בסדר, גם אני לא מי יודע מה עשיר)-
אבל לבוא ולהגיד שאין הבדל בין בחורה פרטית לבין זונה מהתאגיד ??
כנראה שמעולם לא היית אצל בחורה פרטית. כשתהיה תבין.

אגב, למען הסר ספק - בחורה פרטית היא לא אחת שמגדירה את עצמה כ"פרטית", אלא היא באמת כזו.
זאת אומרת שאם אתה רואה מודעה ב- 500,600,1000,10000 שקל וכל מה שאתה מקבל מהבחורה אלו פרטים טכניים שחוזרים על עצמם, ולא קשורים אלייך ספיציפית בכלל - אז תדע שהגעת לזונה.

בחורה פרטית אמיתית לעומתה, לא עוברים אצלה כמו במפעל. החוויה שאתה מקבל ממנה היא GFE (איפה תקבל את זה בתאגיד?? ואם תקבל תלך להיבדק מאה פעם).

יותר מזה, רוב האנשים לא עוברים אצלה סינון ראשוני אפילו. מכאן שאמנם היא לוקחת כסף והרבה, אבל גם אם מישהו יציע לה כפול ופי 3 היא לא תיפגש איתו אם הוא לא מוצא חן בעינייה (אגב זה עוד רמז/ הסקת מסקנה, בחורה פרטית גם תרצה לראות איך אתה נראה, לזונה לא אכפת איך אתה נראה כל עוד המזומן בידך תקין ויכול להיכנס לבנק).

בשורה התחתונה אולי כדאי שתלמד קצת את התחום ואז תכתוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”