כ אורחת מתוקה מרוסיה, המקבלת בבת גלים - דף 4 - סקס אדיר

אורחת מתוקה מרוסיה, המקבלת בבת גלים

31
אני לא נוהג לדווח בלי להוסיף פרטים כשלא צריך אבל היה באמת מצויין אצלה.
נראית בסדר גמור, גוף רזה שפתיים דקות, פה רחב וחזה קטן. לא יפה במיוחד אבל תחת נחמד מאוד. דוברת רוסית בלבד.
אוהבת סקס, מרוצה מאוד מהישראלים במראה ובתורה שמרביצים בה.
מזדיינת ממש בכיף ומוצצת עמוק. אחת הפעמים היחידות שהאמנתי לנותנת שירות שהיא רוצה לסיים את המציצה כי היא רוצה אותו בפנים ולא בשביל לתקתק. נגעתי בה ושיחקתי לה גם בחור של התחת בזמן שירדה לי והיא ישבה עלי עם קצת חומר סיכה, לא הבנתי למה היא צריכה את זה עד שהבנתי ששמה אותי ישר בתוך התחת שלה.
גם במספר השני העבירה אותי לתחת אחרי כמה דקות בחור הסטנדרטי בלי שביקשתי. לא התנגדתי... מתאימה גם לקבלני שיפוצים ומקבלת בכיף.
אמרה לי תודה יותר מפעם אחת. אמרה שחששה שאני לא ארצה מספר שני כי דיברנו יותר מכמה דקות אחרי הראשון ושהיא שמחה ונהנתה.
בקיצור, למרות שביא לא נראית משהו מיוחד, היה ממש מוצלח.

33
היית אצלה עכשיו.
מזכירה נחמדה, חזרה אלי שלא היתה זמינה, כיוונה אותי והכל היה טוב.
GFE 10/10 - ישר צרפתית וליקוקים של כל חלק בגוף ומציצה בלי גומי, ישר מחמאות על הלוק, וממש הרגשתי שהיא בקטע שלי.
ממש סקס הכל כלול ליקקנו כל חור אחד של השניה, החרמנות שלה גרמה לי לשכוח מכללים חח, מקווה שלא תצוץ לי איזו זיוה או משהו כזה בשבוע הקרוב.
אומרת שהיא מוסקבה והיא פה לחודשיים.
מסכים/מאשר כל מה ש-DJANGO רשם בדיווח שלו

38
היי חברים, אני משתמש חדש וזקוק לעזרתכם האדיבה. אני ממש מחפש את הטלפון של הפקידה שהסתיים בזמנו ב- 5940
או לחילופין למי שיש במקרה את הטלפון של הבחורה הרוסיה שהגיעה לכאן כבר כמה פעמים. יחסית גבוהה, שיער בלונדיני קרה , חזה קטן. הייתה מאוד שירותית.
אני יותר מאשמח אם תוכלו לעזור ולשלוח לי את הטלפון.
תודה בכל אופןקריצה
שמוליק

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”