כ פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים ! - דף 5 - סקס אדיר

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים !

44
לכל "הגאונים" שהעירו לי ומבינים גדולים בנשים ובהתנהלות כספית . הייתי אצל זונות רחוב ,בנות תאגיד , "פרטיות" , מכונים , חו"ל ובכל חור אפשרי . מי שחושב שיש פערים גדולים שיבושם לו . גם פרטית היא זונה לכל דבר . העובדה שמזדיינת עם מעט גברים לא הופך אותה לפחות זונה . הבנתי שאם אני רוצה GFE לא אלך לזונה , סליחה לפרטית קריצה .אני נראה מספיק טוב למצוא חברה שתעשה איתי סקס ללא תשלום מפגש . באמת לא בעיה בשבילי . הלכתי לבנות עובדות במשך תקופה ארוכה בגלל שהייתי מכור ולא עקב חוסר יכולת למצוא בחורות רגילות לסקס .

מה עוד כתבת שם ? אכפת לבחורה פרטית מהמראה החיצוני . היא לא תפגוש כל אחד תמורת כסף ולא משנה הסכום שישקיע . אז זהו . זאת הנקודה . ממש הפכת אותה לאישה רגילה שמחפשת קשר . כל הפרטיות שהייתי אצלן אכן יודעות לשחק מצוין את המשחק של חברה . אבל בסופו של יום הן מקבלות כסף תמורת המפגש ולכן הן עדיין זונות לכל דבר . עוד לא הייתה פרטית שסיננה אותי בשל המראה החיצוני . כך שהכסף הוא החבר שלהן ולא אתה . אני מבין סנופי שכדי לקבל GFE אתה חייב לשלם לפרטית בשביל ההרגשה . אני כבר עברתי את הקטע הזה כי בשביל הרגשה של חברה יש למצוא חברה . פשוט , לא?
הפוך כל חסרון ליתרון

45
[QUOTE=Black]לכל "הגאונים" שהעירו לי ומבינים גדולים בנשים ובהתנהלות כספית . הייתי אצל זונות רחוב ,בנות תאגיד , "פרטיות" , מכונים , חו"ל ובכל חור אפשרי . מי שחושב שיש פערים גדולים שיבושם לו . גם פרטית היא זונה לכל דבר . העובדה שמזדיינת עם מעט גברים לא הופך אותה לפחות זונה . הבנתי שאם אני רוצה GFE לא אלך לזונה , סליחה לפרטית קריצה .אני נראה מספיק טוב למצוא חברה שתעשה איתי סקס ללא תשלום מפגש . באמת לא בעיה בשבילי . הלכתי לבנות עובדות במשך תקופה ארוכה בגלל שהייתי מכור ולא עקב חוסר יכולת למצוא בחורות רגילות לסקס .

מה עוד כתבת שם ? אכפת לבחורה פרטית מהמראה החיצוני . היא לא תפגוש כל אחד תמורת כסף ולא משנה הסכום שישקיע . אז זהו . זאת הנקודה . ממש הפכת אותה לאישה רגילה שמחפשת קשר . כל הפרטיות שהייתי אצלן אכן יודעות לשחק מצוין את המשחק של חברה . אבל בסופו של יום הן מקבלות כסף תמורת המפגש ולכן הן עדיין זונות לכל דבר . עוד לא הייתה פרטית שסיננה אותי בשל המראה החיצוני . כך שהכסף הוא החבר שלהן ולא אתה . אני מבין סנופי שכדי לקבל GFE אתה חייב לשלם לפרטית בשביל ההרגשה . אני כבר עברתי את הקטע הזה כי בשביל הרגשה של חברה יש למצוא חברה . פשוט , לא?
[/QUOTE]

אמת! כל מילה בסלע
כל בחורה תרמוס אותך לאחר קבלת הכסף
כמו שאומרים אנחנו כספומט נייד...

אתה בדיוק כמוני מכור לסקס לא לזונות או איך שנקרא לזה...
בחורה נורמטיבית לא יכולה לספק את זה אצלי זה עבד בדיוק שנה וחצי עד שהיא אמרה זהו מספיק כמה אפשר סקסצחוק
מה שכן אנחנו נהנים מסקס וזה לא עושה אותנו לאנשים אחרים

46
[QUOTE=Black]לכל "הגאונים" שהעירו לי ומבינים גדולים בנשים ובהתנהלות כספית . הייתי אצל זונות רחוב ,בנות תאגיד , "פרטיות" , מכונים , חו"ל ובכל חור אפשרי . מי שחושב שיש פערים גדולים שיבושם לו . גם פרטית היא זונה לכל דבר . העובדה שמזדיינת עם מעט גברים לא הופך אותה לפחות זונה . הבנתי שאם אני רוצה GFE לא אלך לזונה , סליחה לפרטית קריצה .אני נראה מספיק טוב למצוא חברה שתעשה איתי סקס ללא תשלום מפגש . באמת לא בעיה בשבילי . הלכתי לבנות עובדות במשך תקופה ארוכה בגלל שהייתי מכור ולא עקב חוסר יכולת למצוא בחורות רגילות לסקס .

[/QUOTE]

Tongue
חחחח שמע,
אתה שוב כותב שטויות ללא הרף וכנראה אתה ממש ממורמר שאין לך כסף (לא מאשים אותך חחח)

לא היית אצל פרטית. נקודה.
היית אצל זונות ותו לא.

לא היית מעולם אצל פרטית והבורות שלך בתחום מוכיחה זאת.
אני לא פוקד הרבה את העולם הזה (בעבר הייתי הולך לזונות רחוב, מכונים, תאגידים, פרטיות ומה לא....)
היום פעם בכמה חודשים אני הולך לפרטית.

צר לי שלא זכית לראות את ההבדלים. כן יש הבדל, כמה שזה יכאב לך.
כן אכפת להן ממראה חיצוני, כמה שזה יכאב לך.
כן הם יעדיפו להיפגש עם מישהו שנראה טוב ולהינות איתו בסקס ולקחת לו רק 400-600 ולא להיפגש אם מישהו שאין להן משיכה אליו וישכיב להן על השולחן 3000.

את כל הדברים האלו אני אומר רק מידע,
כמה ידידות שלי עובדות בתחום הזה והן מתנהגות בדיוק ככה.
ותנחש מה ? הן לא זונות. הן לא שחוקות מהמקצוע, והן לא צריכות "לשחק את המשחק" של נהנות מסקס כי הן באמת נהנות.

ההבדל היחיד הוא שהן פשוט מבינות שאם אפשר להנות ולהרוויח כסף על הדרך אז למה לא ?
למה סתם לשכב עם מישהו במועדון ? שאפשר לגזור עליו קופון על הדרך ?

אגב, יש מספיק בנים שניראים טוב ואפילו מעולה וקשה להם להשיג סקס.
חלקם ביישנים,
חלקם נשואים (כמוני) - ולא מוכנים לסכן מסגרות בשביל ריגוש,
וחלקם פשוט עושים כל כך הרבה כסף שמבחינתם לצאת להכיר בחורה זה בזבוז זמן כאשר בשעת עבודה שלהם הם פשוט קונים אותה תרתי משמע.

אז, משתתף בצערך, אבל לא תצליח לשכנע את מי שמבין באמת אחרת קריצה

48
ירום הודו סנופי , אתה ליצן החצר ואוכיח זאת

1. מעט פרטים על עצמי . עד לפני שנתיים הוצאתי בין 3500-5000 ( אני עני אז זהו הסכום שיכולתי להוציא ) בכל חודש על נערות עובדות בכל הרמות במשך כמעט 20 שנה . הייתי גם עם פרטיות ( משהו כמו 15 במשך השנים אבל לא השקעתי על אף אחת מעבר ל -1500 שקלים מכיוון שאני עני ) . אכן הפרטיות יודעות לשחק את המשחק ולתת את ההרגשה שאתה המלך שלהן . רק מה ? אולי אני פראייר אבל לא טיפש כי הפרטיות לא שוכבות רק איתי אלא עם עוד גברים ( לפי הדיבוב איתן בערך 2-3 בשבוע שבועיים תלוי במצב ) ומה שהן אומרות לי , הן מן הסתם אומרות גם לגברים האחרים שעימן נפגשות לסקס .

רבנו המפורסם והיקר ללבי רוני ציטט מהמקורות ( משנה אבות ה טז )
"אהבה התלויה בדבר , בטל הדבר בטלה האהבה"
כלומר אצל "פרטית" בטל העניין הכספי בטל המפגש . אני מבין שאני פרמיטיבי משום שאצלי המושג חברה היא חברה רק שלי ולא של מישהו אחר או כמה גברים אחרים . אני מיושן וזקן כי מבחינתי אישתי היא רק שלי ולא של אחרים . מי שחווה אהבות אמיתיות יודע שאישה מאוהבת תסתפק במינימום האפשרי כל עוד הגבר שהיא אוהבת לצידה . היא תגיד תודה על כל מתנה מהגבר האהוב ולא תזלזל בו או תדרוש מתנות יקרות . היא תהיה איתו באש ובמים כל עוד ישנה האהבה . והיא בטוח לא תדרוש תשלום עבור סקס או תתנה את המפגש איתו בכסף . לדעתי , כל אחת שגובה כסף תמורת סקס ( לכל מפגש ) נכללת בקטגוריית הזונות .

2. עכשיו אעבור לידידנו סנופי שטען שמבין הכל בעניין פרטיות . הפוסט הנוכחי עוסק בתשלום המופקע לנערות עובדות( לפחות לחלקן).

א. בתגובתו הראשונה של סנופי בתאריך 214 מציין גיבורינו שאנחנו עושים צחוק מעצמנו מפני שלפורום אין משמעות בהורדת מחירים . "אולי זה יפתיע אתכם אבל יש אינספור לקוחות שמשלמים 1000-2000-3000 בלי למצמץ בכלל.

חלקם עשירים מאוד וחלקם פשוט מעדיפים לשלם יותר בשביל איכות" .

ב. בתגובתו השנייה בתאריך 215 מציין גאון הדור "במחאה ניתן יהיה להוזיל את המפרסמות כאן + כל התאגידים למיניהם - אבל ממש לא את הבנות הפרטיות!!
שתי ידידות שלי בזה ואני מעורב די הרבה הסכומים הם פשוט מטורפים , ולא בודדים אלא המון.
אין מה לעשות אנשים שרוצים איכות משלמים"

ג. בתגובתו השלישית בתאריך 216 כותב שהמחירים ישארו כפי שהם ואין טעם להילחם . "נכון, פעם גם דירות היו חצי מחיר,
פעם גם מזון היה עולה עשרות אחוזים פחות,
פעם בעלי מקצוע גם היו גובים חצי על השירותים שלהם..
הכל עלה מאז, אולי פרט למשכורות של שכירים שלא בהייטק".

ד. בתגובתו הרביעית בתאריך 218 שוב הראשון לציון מרומם את הפרטיות . "אבל אני מדבר איתך לא על בנות מפרסמות (זונות)
אלא על בחורות פרטיות,אלו לוקחות הרבה כסף -
ויש להן אינספור לקוחות מאלו שלא מעניין אותם שיש "נערת ליווי פצצה בחצי מחיר עד לבית"

ה. בתגובתו החמישית של מורינו סנופי בתאריך 220 עונה לתגובתי וטוען שאינני מבין דבר מתוקף היותי טיפש ועני . "בחורה פרטית אמיתית לעומתה, לא עוברים אצלה כמו במפעל. החוויה שאתה מקבל ממנה היא GFE (איפה תקבל את זה בתאגיד?? ואם תקבל תלך להיבדק מאה פעם).

יותר מזה, רוב האנשים לא עוברים אצלה סינון ראשוני אפילו. מכאן שאמנם היא לוקחת כסף והרבה, אבל גם אם מישהו יציע לה כפול ופי 3 היא לא תיפגש איתו אם הוא לא מוצא חן בעינייה (אגב זה עוד רמז/ הסקת מסקנה, בחורה פרטית גם תרצה לראות איך אתה נראה, לזונה לא אכפת איך אתה נראה כל עוד המזומן בידך תקין ויכול להיכנס

ו. בתגובתו השישית בתאריך 221 ( היום ) שוב מציין החכם באדם סנופי כמה אני כסיל ועני מרוד ולא מבין בתחום . הוא בכלל טוען שהפרטיות הן בנות חכמות ולא זונות . "את כל הדברים האלו אני אומר רק מידע,
כמה ידידות שלי עובדות בתחום הזה והן מתנהגות בדיוק ככה.
ותנחש מה ? הן לא זונות. הן לא שחוקות מהמקצוע, והן לא צריכות "לשחק את המשחק" של נהנות מסקס כי הן באמת נהנות.

שימו לב - הפוסט עוסק במחירים היקרים לדעתי ולדעת אחרים ( שאם לא כן לא היה מתפרסם ) ומגיע מאור הגולה סנופי ושופך לנו מחוכמתו שהתאגידים לא שווים שום דבר וכלום לא טוב מלבד הפרטיות . הוא מהלל ומשבח את הפרטיות לאורך כל הדרך . מציין שרבים הם הגברים שיתנו 2000 שקל בלי למצמץ ביד נדיבה לכל פרטית כי היא שווה את המחיר . התגובה האחרונה היא שיא השיאים בעיני מכיוון שכותב שאינן זונות אלא במקום לשכב עם גברים במועדון גוזרות עליהם קופון .

לאור כל הדברים שהצגתי עולים לי מספר רעיונות לגבי דמותו של הכוכב סנופי :
1. יחצ"ן של פרטיות ומטרתו לעודד את חברי הפורום שיוציאו סכומים עליהן . מה לסנופי ולפוסט הנוכחי ? בפוסט דובר שאפילו 600 הוא סכום נכבד בשביל נערות עובדות ובא מגן הפרטיות ומשכנע אותנו להוציא 2000 שקלים כי ישנם לדבריו רבים וטובים באופן תמידי .
2. אחד שהחוכמה והבינה אינן שורות עליו מבחינת הבנת בחורות כי סבור שפרטית אינה זונה אלא רק לוקחת 2000 שקל לקניות במכולת למפגש סקס , והיא היא מייצגת את החוכמה מפני שגם נהנית וגם מרוויחה כסף על הדרך .
3. אדם מסכן שמעולם לא חווה אהבה אמיתית וחייב בתשלום כדי לחוות יחס הקרוב לחברה .
4. כל התשובות נכונות

מהי לדעתכם התשובה הנכונה ? בין הפותרים נכונה יוגרלו פרסים .

סנופי אינך שייך לפוסט והוא אינו נוגע אליך . אנחנו מדברים על צמצום ואתה בא במטרה הפוכה . מה אתה דוחף את הפרטיות שלך ? ציינת שיש להן מספיק לקוחות . עומדים בתור בשבילן . כמעט מכל העולם מגיעים כדי לשלם אלפי שקלים לפרטיות . הבנו את הקטע של הפרטיות וכמה הן טובות ואני ואולי גם אחרים בוכים עכשיו בגלל היותינו עניים ואיננו יכולים לחוות מפגש עימן .

בקיצור רד מהפוסט או בפרפרזה גזגז

הפוך כל חסרון ליתרון

49
זונה היא זונה הוא זונה.
אם היא עובדת במכון היא זונה
אם היא פרטית ומפרסמת היא זונה
אם היא פרטית ולא מפרסמת היא גם זונה בת זונה.

אין שום הבדל.
כל עוד זה סקס תמורת כסף או טובת הנאה אחרת ולא מאהבה היא זונה.

אנחנו הגברים נהנים מסקס גם בלי אהבה. אז תזיינו ותהנו גם זונות אין שום בעיה אם זה
תעשה טוב תרגיש טוב

50
היי BLACK

זהו ? כבר אין לך תשובות נגדיות להגיב - אז הפיתרון שלך הוא להגיד לי "גזגז" מכאן ?

פששש מאוד מרשים !! Tongue

אענה לך בקצרה :
1. אתה יודע שכל מה שכתבתי נכון

2. לא לא מאמין לך שיש לך כסף אפילו לזונת רחוב, אז בטח שלא הוצאת 5000 בחודש
3. אתה מצטט את כל ההודעות שלי אחת אחרי השניה, וכל זה למה ? הרי אנשים יכולים לקרוא אותן גם ככה, הרי לא העברת כאן שום פואנטה, אז מה... סתם בשביל שההודעה שלך תהיה ארוכה ?

4. אתה יכול לקרוא לי יחצן או מה שבא לך..... מזכיר לי את התקופות שהייתי מרצה על מחירי הדיור דברים שנוגדים את הדעה הרווחת, ואנשים היום קוראים לי "שליח של ביבי", למרות שמעולם לא בחרתי בו. עם השנים הבינו כמה צדקתי. מה שמוביל לסעיף 5.

5. גם אתה יודע שכל מה שכתבתי כאן נכון (חזרתי על סעיף 1)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”