כ פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים ! - דף 6 - סקס אדיר

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים !

51
סנופי אתה לא ממש גבר וחבל . אתה מסכן שלא חווה אהבה מעולם ואיזה פרטית שיחקה לך באגו , אז אתה חושב שהיא חברה שלך ולא ממש זונה . אני ישראלי ומבטיח לך שמעל 90% יתמכו בדבריי שאחת שמקבלת כסף שייכת לקטגורייה הזו . החזרה על התגובות שלך נעשתה על מנת להציג את היותך יחצ"ן ומקדם את הפרטיות- וזאת הפאונטה .

תקרא את הפוסטים והתגובות שלי לפני שנתיים ותיווכח עם כמה בחורות הייתי בחודש . הכל אצלי מוכח . האמינות שלי לא מוטלת בספק ותשאל את חברי הפורום הוותיקים .לשמחתי בתקופה האחרונה נגמלתי יחסית וגם הייתה לי זוגיות במשך שנתיים ורציתי להוכיח לעצמי בפעם הראשונה בחיי שאני מסוגל להיות עם מישהי באמת מבלי ללכת לאחרות ( הצלחתי חלקית ) . זאת הסיבה שאין לי הרבה דיווחים לאחרונה , אך הסתכל נא לפני שנתיים ותבחין בלא מעט דיווחים שלי .

לעומת זאת אתה 5 שנים וחצי בפורום וכתבת רק 154 תגובות . כמה דיווחים !!! אתה עושה צחוק מעצמך .

והכי חשוב . מה אתה שייך לפוסט הנוכחי שעוסק במחירי הנערות העובדות . כל הערותיך ( 6 תגובות וזה לא מעט ) נועדו לקדם את הפרטיות נקודה .

בתגובה האחרונה לא היה לי נעים ולא ראוי לכתוב שיש בי החשד שאתה בעצם פרטית או אישאשת שיווק של עובדות בתחום . לפני חודש בערך קראתי תגובה מעניינת של חבר בפורום בנושא שישנם המנהלים משא ומתן עם הפרטיות להורדת מחירים . אותו חבר הציג עצמו כיוצא חבר העמים ומכיר את המנטליות הרוסית וכך כתב : "אצל רוסיות אחד שאין לו כסף ישר זוכה לזלזול מצידן וכאשר מדובר ברוסיה זונה הדבר גולש לשנאה" . הבחנתי שאתה חוזרת כל הזמן על היותי עני מסכן . החלטת שאין לי כסף ומשם כבר התחלת להשמיץ אותי וללעוג לי על היותי "עני" . מוזר לא ?

אם אתה לא אישה ולא יחצ"ן לא צריכה להיות לך בעיה להיפגש ולנהל איתי וויכוח פנים מול פנים . ככה בכיף על כוס קפה ( או בירה ) . מבחינתי אין בעיה להיפגש ואם טעיתי ( לעיתים נדירות אני טועה לגבי אופי האדם ) אודה בטעותי קבל עם ועדה . תאם איתי בפרטי . אם אינך מוכן אז באמת גזגז מהפוסט וגם מהפורום הזה כי הוא נועד לגברים ולא למתחזים ושקרנים .
הפוך כל חסרון ליתרון

52

היי שוב Tongue

אתה ממשיך לעשות מעצמך צחוק ולכתוב שטויות.

כמות הודעות ? וואו פשוט נתון מדהים של אינדיקציה...

שנתיים וחצי בזוגיות וזאת הסיבה שהפחתת ?

ב- 10 שנים האחרונות אני בזוגיות עם בנות שונות, מעולם זה לא גרם לי
להפסיק ללכת כי אם אתה אוהב את זה אז אתה פשוט אוהב את זה. כנראה שכל החיים הלכת רק מחוסר ברירה.

אתה יכול להמשיך לקרוא לי בשמות: מסכן, בחורה, יחצ"ן, לא גבר.

זה לא מזיז לי. אתה הרי יודע שכל מה שאני כותב נכון.

כבר חוויתי האשמות יותר קשות בהרצאותיי השונות בתחומים הכלכליים
השונים. רובם מאנשים חלשים, שקשה היה להם לקבל את האמת. אז אני כבר רגיל לזה.

כל מה שאני אומר נכון ומוכח. אני נמצא בקשר רציף עם בנות מהתחום.

אגב, אם הפרטיות עושות את זה רק בשביל הכסף, למה הן לוקחות 1,000 ₪ נניח
ולא רק 500 ?

הרי כבר אמרו כאן בעבר חכמינו שאלו שלקוחות 500 עושות בסוף החודש יותר
כסף, אז מה – לא אכפת להן מכסף ?

מעניין שכל מי שלא מסכים איתך והולך על הפרטיות הוא טיפש שלא מבין. כל
מי שקנה נדלן בשנים האחרונות גם הוא טיפש. כל מי שהרוויח המון כסף בחייו גם הוא
טיפש. רק העניים מבינים הכל וצודקים, והעולם פשוט אכזר - נכון
?

לא, לא אגזגז מכאן כי הדעה שלי לא פחות חשובה משלך. הדעה שלי איתנה
בכל השנים האחרונות : מחאה כאן בפורום לא תוריד מחירים של פרטיות – אולי רק של
תאגידים.

בוא נדבר בעתיד ונראה מי צודק.

לא אני לא אפגש איתך לא כי אני שונא אותך או משהו חלילה, אלא כי אני
מאוד דיסקרטי.

56
חרמן 123 אתה צודק . לא יודע מדוע נגררתי לוויכוח עם סמרטוט מוצהר ויחצ"ן ית פרטיות שסבורה שפרטיות אינן זונות אלא נשים חכמות שבמקום לפגוש מישהו במועדון להיות איתו הולכות גוזרות קופון על גברים תמורת סקס . פשוט הפריע לי שאחד שמונע מתוך אינטרסים אישיים ובמקום לתמוך בחברי הפורום , מקדם את ענייניו הפרטיים וגורם לדיסאינפורמציה ועוד בפוסט שנושאו נגד עליית מחירים .

כפי שתעיין בתגובתי האחרונה הצעתי לו להיפגש על מנת שיעמיד אותי על טעותי וכמובן לא חשבתי אחרת והוא התחמק ונמנע מטעמים פלצניים . מעתה והלאה לא אמשיך בהתנצחות כי אף על פי שחמור הוא גם כן ברוא אלוהים , הרי בן אדם חכם לא מתווכח איתו .

הפוך כל חסרון ליתרון

58
מה שמפריע לך זה שאני נותן לך את האמת כמכה מתחת לחגורה.

ובמקום להגיב לגופו של עניין אתה מגיב כ : טיפש, לא גבר, סמרטוט, יחצן.
ממש גיבור מקלדת אתה חחח...

אבל זה בסדר, אתה הרי מתנהג ככה רק כי אין לך סיכוי להגיב לגופו של עניין כי גם אתה יודע שאני כל כך צודק.

וההצעה שלך פשוט רק מראה איך אתה עושה מעצמך צחוק. תירוצים פלצניים ? הרי אם אנשים כאן היו רוצים להיחשף היו כולם מחליפים טלפונים ויוצרים קבוצת וואסאטפ.

העובדה שאתה מוכן להיחשף מולי בלי למצמץ מראה עד כמה אתה אדם קטן בחיים שאין לו מה להפסיד.

אתה תמשיך לקלל ולשכנע את עצמך שאתה צודק.
אני אמשיך עם האמת.

59
כתבו רבות, אבל חוץ מלומר לא תודה על מחיר שכזה לא עשו עוד.
מה יקרה אם כל אחת שלוקחת 600 תיקבע עם לקוחות וחלקם לא יופיע וזה יהפוך למשהו קבוע ?
בתקווה שיהיה מספיק כאלו ביום חלקנו אלה שמתנגדים נקבע שעה ויום ולא ינגיע,
נשבש את הלוח זמנים ונגרום לזונה להטיל ספק לפני כל מפגש,
אני בטוח שאם זה יהיה באופן עקבי המחיר ירד או שיפסיקו להגיע לישראל כי הלקוחות לא אמינים,
ברור שרוב הלקוחות לא בפורום, אבל עדיין זה משגע את השכל ומעצבן שבאופן יומיומי מבטלים לך
שנייה אחרי שסיימת להכין את עצמך למפגש עם לקוח.
נכתוב ש600₪ זה יקר וכשתחליטי להוריד את המחירים ל500₪ אני אגיע.
האם אני הוזה ??

60
עוד פוסט של מרד חרם שלא יביא תועלת,

מה אתה רוצה לעשות? אולי לארגן 10 אנשים (מניין) ולהפגין לה מתחת לחלון? לחסום כבישים ? להצית צמיגים? להאשים את ביבי בעוד משהו?

נראה לך באמת שהפוסט הזה יביא להתייחסות רצינית כלשהי?

תמיד יהיה את הטחון עם הBMW שישלם לכלבה 1000 שקל גם אם היא בקשה 600 כדי לפנק אותה בטיפ שמן כדי לקבל אקסטרות, או סתם כדי להרגיש טוב עם עצמו כי היא מסכנה והוא עוזר לה, (מסכנה שמרוויחה 1000 שקל בשעה...)
ותמיד יהיה את החרמן הדלפון (או יותר גרוע החרמן התמני או הפרסי הטחון בכסף , שיכאב לו לשלם לה את ה500 שקל יותר ממה שהיה כואב לו אם היו מזיינים אותו בתחת עם זין של סודני מהסרטים הכחולים)

שהחרם יתחיל ממך באופן אישי, אתה לבד תפסיק ללכת לכלבות שדורשות מעל 400, זה מה שאני עשיתי, חזרתי לזיין ב 200, אח"כ בחזקיהו ב 150, והיום אני ממש לא בקטע, אז כן זיינתי לפני שבועיים וחצי מישהי שאני מכיר ממזמן ב 400, והיא כונפת על שצריכה להחזיר לי עודף מ100, אבל כוסומו , שיהיה.....

זיינתי, סטנדרטי לחלוטין, הייתי חרמן מת, חזרתי הביתה רגוע וישנתי כמו תינוק,

מאז שום דבר, אם פעם הייתי מזיין במינימום 1000 שקל בשבועיים, 400X2 לזונות של ISRA , ועוד חזקיהו.... כיום אני בקושי 150 פעמיים בחודש בלחץץץץ

אז תעשה את החשבון שלך, כי עוד פוסט התמרמרות לא יוביל לשום מקום,

ואל תתחיל לתקוף או לצאת עלי, כי באמת אני כותב לך את זה בגילוי לב מבלי לפגוע כלל.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”