כ אזיזה הבת של עזיזה הנכדה של חזיזה... - דף 4 - סקס אדיר

אזיזה הבת של עזיזה הנכדה של חזיזה...

31
קבעתי היום עם אזיזה לשעה 18.00 למרות שאני חדש בפורום מכיר אותה מהפעם שעברה ניכנסתי זכרה אותי היטב התנפלה עלי בנשיקות מחרמנות ונגיעות בחבריקו מקלחת ולמיטה מציצה במשך חצי שעה כל הצורות עמוק עדין ומה לא לאחר מכן פמפום ואז למה העיקרית אנאלי עצבני תוך שהיא דוחפת לעצמה וירברטור לכוס וגונחת גמירה חזקה מנוחה מסג בעיקר בראש לבקשתי שהיה מהנה ומרגיע ביותר לא ויתרה על הפעם השניה ישתה לי ביד תוך כדי נשיקות מחרמנות גמירה שניה טובה להפתעתי לוקחת 500 לשעה פלוס 150 לאנאלי משתמשת בפלאג וירברטור ועוד תמורה מצויינת אציין רק שאמרה שלפעמים הגברים מתנהגים בחזירות אז עדיף לא לקחת את הפינוק כמובן מאליו להתייחס בכבוד ותזכו לסרט פורנו מהלך

33
היי, לא התברכתי ביכולות כתיבה פמנומיליות אז אעשה את-זה ישיר ולעניין.
קבעתי עם הפקידה בתשע (הבנתי שיש עומס בבוקינג) הגעתי למקום בשעה שנקבע, מרים טלפון והפקידה מסבירה לאן להיכנס ומה לעשות. (יאמר לזכותה שלא היתה המתנה והכניסה חלקה לבניין מגורים-במקרה שלי היה דיסקרטי ולא נתקלתי באף אחד לא בכניסה ולא ביציאה.)
לטעמי נראית בסדר גמור והפנים שלה לא נוראיות.(בהמשך לשיניים..אם לא היו מציינים משהו למעלה, בחיים לא היתי יודע שהן היו בעתיות. השיניים שלה נראות בסדר גמור.)

אין מה להגיד התחת אלוהי והבחורה מתמסרת כחומר ביד היוצר.
אני דובר את השפה אז ידעתי לבקש ולקבל בדיוק את מה שאני רוצה.-אציין בקצרה שבהחלט יש עם מה לעבוד.
לקחתי את החבילה עם האנאלי, לבסוף לא הרגשתי את הצורך לחדור לשם. (זה היה המוד לאותו הרגע.)
כמו שציינו למעלה:לא השתמשת-לא שילמת.

סיפרתי בקצרה על הפורום-אמרה ששמחה שכתבו עליה דברים טובים וזה מרומם את רוחה;)

הבחורה אוהבת את מה שהיא עושה.

כמו כל דבר בחיים שנוגע ב-2 אנשים, הכל עניין של כימיה וחיבור.
מאמין שאם תתיחסו לא בחזירות כמו שרשמו מעליי, תקבלו חוויה שבהחלט שווה את הזמן והכסף.

שיהיה ערב טוב וסופ"ש נעים.

34
אוקיי דיווח ראשון שלי
תודה לרוני גולן על הטלפון
עכשיו יצאתי מעזיזה הרגשה מטורפת פעם ראשונה שיש לי כזאת כימיה וכזה רמה של סקס עם נערה עובדת וןזה עוד אחרי גמירה שבאתי מהבית,אפילו לא הייתי צריך לבקש ממנה לעשות משהו הכל קרה באופן טבעי וזורם נשארת פה עוד חודש וחוזרת לרוסייה הייתי שעה שלמה ויצאתי מסופק לגמרי פשוט להתסכל על הגוף שלה ולנשק אותה בכל מקום זה תענוג יש לה תחת מהמם שתענוג להתסכל עליו וכוס מאוד מאוד טעים ויפה ציצים טיפה נפולים אבל יפים ונעים לגעת בהם כולה חלקה ומשתפת פעולה ברצון וגם נהנית תהיו עדינים איתה ותכבדו אותה והיא תיתן לכם שירות לא מהעולם הזה.חסרון יחיד שלא יודעת אנגלית ואי אפשר לפתח שיחה.

36
שלוםו לכל חברי הפורום, אמנם אני חבר ותיק בפורום אבל לא מרבה ללכת לנערות עובדות .
היום חשקה נפשי בנערה עובדת ובחרתי ללכת על אזיזה
אז ככה, מבחינת מראה הבחורה נמוכה אבל על עקבים של 15 ס"מ. גוף מעולה לדעתי , ישבון אחד הטובים. פנים סבירות וזה בטח לא משהו שצריך להתרגל אליו או שבגללו צריך ל"היות בעניין".
הפקידה מכוונת לרחוב רוטשילד בבת ים , תיאום קליל , זמן המתנה 10 דקות בלחץ
פותחת לי את הדלת אזיזה עם תחתון, חזייה ופפיון ,ישר נצמדת מחבקת ומנשקת . מובילה אותי לחדר קטן עם מיטה זוגית. מקלחת קצרה והופ....אזיזה בפוזה מגרה חיוך גדול
500 ש"ח לשעה +150 ש"ח לאנאלי , לקחתי את המסלול המשולב
הבחורה סקסית, יודעת לזוז ולעשות את העבודה ונראה שגם נהנת ממה שהיא עושה
GFE אמיתי בכל המובנים, צרפתיות , 69 , אצבעות וכו'
זורמת בכל התנוחות וכמו שאמרו כבר.... כחומר ביד היוצר.
אחרי גמירה אחת , עשתה לי מסאג' לא מקצועי אבל מרגיע וכייפי
אחר כך נסיון לסיבוב נוסף אבל כבר לא היה כח.
בקיצור מומלצת מאוווווד למי שחבוב לו השירות , האם אחזור?
כנראה שלא כי כמו שאמרתי לא יוצא לי הרבה לקפוץ לשוק אז פעם הבאה אני ארצה לטעום פרי חדש....

37
הלכתי אתמול, כנראה שהבחורה היתה מפוצצת עבודה והפקידה עשתה עליי סיבוב והפנתה אותי למישהי אחרת ברחוב על שם יהודי טחון שכבר מזמן לא איתנו.
פתחה לי את הדלת בחורה פצצה דווקא, בלונדינית ונחמדה. אני, אחרי כל מה ששמעתי פה על אזיזה והייתי חייב ללכת אליה אמרתי יפה תודה והלכתי. אחרי כמה דקות משהו משך אותי לשם שוב. בקיצור, נכנסתי, בחורה שלא משתווה בביצועים למה שמתואר פה על עזיזה, אבל בכל זאת היא משכה אותי בטירוף והיה כיף גדול...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”