כ קירה לה גרדיה - סקס אדיר

קירה לה גרדיה

1
טוב אז אחרי הרבה הרבה זמן שלא דיווחתי פה מכיוון שהרבה זמן גם לא דגמתי,
הלכתי לספא בלה גרדיה לקבל איזה מסאז טוב..
נכנסתי עם קירה רוסיה דוברת עברית, בלונדינית, 1.7 מטר חזה גדול ובאמת יפה
מבחינת המבנה גוף אפשר להגדיר אותה בתור אחת שיש מה לתפוס
הפנים היו פנים רוסיות קלאסיות.

לפני שנכנסתי איתה וידאתי מולה שאפשר לעשות 2 הרפיות אמרה שכן אבל ישר אחרי זה אמרה אני לא עושה שום אקסטרות ושום כלום,למרות שאפילו לא שאלתי על זה או ביקשתי ממנה את זה(סימן אזהרה ראשון!! אבל השדיים שלה היפנטו אותי כל כך שגרמו לי לא לשים לב לזה - הייתה באווירה של אנטי כזה)

קירה התפשטה וכפי שהתפעלתי מהשדיים היפות במחשוף, הם היו יותר יפים גם בלי!
אבל וזה אבל גדול היא לא הורידה תחתונים(אמרתי לעצמי אולי היא תוריד יותר מאוחר - קרה לי כבר הרבה שמעסות הורידו בהמשך הטיפול את התחתון)
הטיפול התחיל במסאז קצר שלה של שתי דק ואז ביקשה שאסתובב להרפיה הראשונה - נשכבה לידי במיטה עם התחת שלה לכיוון הפנים שלי(לא 69 אבל קרוב לזה) והתחילה בעבודת יד שכללה גם עיסוי ביצים, הגמירה לא איחרה לבוא
לאחר מכן ביקשה שאסתובב שוב והתחילה במסאז שלה - המסאז היה גרוע ואפילו מכאיב בחלק גדול מהזמן(ולא שזה מכאיב בקטע טוב ומועיל- אלא סתם מכאיב , היה לה איזה קטע מוזר עם הברך שלי שהיא לא הפסיקה ללחוץ עליה משום מה חחח)

תוך כדי המסאז, כמו בכל מסאז מהסוג הזה, התחלתי לעסות לה את השדיים ואז היא תקעה לי פרצוף כזה של מה אתה נוגע!! וביקשה שאפסיק כי זה מדגדג אותה..
פה הבנתי שנפלתי סופית..
תגידי למה נראה לך שאני נכנס איתך עם שדיים כאלה ואת לא מרשה לגעת בשדיים?
למה לא אמרת את זה לפני שאין נגיעות בשדיים?
לא שאלתי אותה לפני זה על זה כי זה מאוד בסיסי..

השיא הגיע שתוך כדי הטיפול הטלפון שלה צלצל היא קמה מהמיטה והתעסקה עם הפלאפון איזה 2 דק - אמרתי היא מעבירה לשקט סבבה
עוד דקה עברה שוב צלצול ושוב עצרה את הטיפול וקמה לטלפון, זה כבר עיצבן אותי, אבל לא אמרתי לה כלום(כי בתכלס מה יצא לי מזה חוץ מהמשך טיפול יותר רע שלה)
ואז עוד דקה שתיים עברו ושוב צילצול - ושוב קמה לפלאפון - דבר כזה בחיים לא קרה לי שבזמן טיפול 3 טלפונים מפריעים ככה

לאחר מכן המשיכה את המסאז והגענו להרפיה השניה

בקיצור ממליץ לכם לא להיכנס איתה!!!
יש לה אופי קר, מעצבן, לא מורידה תחתון ולא נותנת לגעת בשדיים שלה

המחיר הוא כמו המחיר הרגיל של המקום 250 שח

קירה לה גרדיה

3
הוא מדבר על הפינה של איילון הסניף השני של ביאליק.
לגבי קירה היא באמת קרירה
גם לי היה טיפול מוזר איתה המוח שלה לא אפוי טוב.
לא מומלצת.

שמעתי שבסניף ביאליק יש מישהי חדשה יחסית שדי דומה לקירה מבחינת הנתונים היבשים של המראה. מישהו דגם?
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

קירה לה גרדיה

5
[QUOTE=jack.black]אם זו הדירה על הפינה של איילון
איפה הדירה השניה?
[/QUOTE]
לה גווארדיה 9 זו הדירה עליה היה הדיווח בקשר לקירה (סניף של ביאליק 127) - זו הפינה של איילון.

יש עוד דירה שמפורסמת באתרי המודעות כלה גווארדיה 53, אבל זה בעצם יגור 24 תל אביב, מרחק 2 דקות משם. דיווחתי על הדירה הזאת, עד כה לא הייתה מוצלחת במיוחד אבל אולי הייתה שם תחלופת בנות.

קירה לה גרדיה

8
[QUOTE=בחור שנון במחלוקת]יגור 24 הוא גלגול של סוקולוב 84 שעברו לשם דירה..
הדירה המקורית שנפתחה ביגור לא מזמן אוחדה עם הירקון 206.

[/QUOTE]

אתה מדבר על סוקולוב 84 חולון? איפה שאמי הצרפתיה חילטרה שנים? זה אותו המקום עכשיו?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”