כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 68 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

671
היי לכולם!אני לא יודעת כבר היתי מלאה -לא טוב! רזיתי גם לא טוב! אני לא דולר !!!!גובה שלי 160.. משקל נכון לעכשיו 57קג... לגביי דירה -זו לא וילה בקיסריה, אבל תמיד נקי!!! חיות שלי -בדרך כלל לא שומעים אותם בכלל! שרות - אני תמיד משתדלת!!! ואם למישו מהשו לא מתאים - תבטלו!אין אצלי דמי ביטול
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

672

[QUOTE=איב.]היי לכולם!אני לא יודעת כבר היתי מלאה -לא טוב! רזיתי גם לא טוב! אני לא דולר !!!!גובה שלי 160.. משקל נכון לעכשיו 57קג... לגביי דירה -זו לא וילה בקיסריה, אבל תמיד נקי!!! חיות שלי -בדרך כלל לא שומעים אותם בכלל! שרות - אני תמיד משתדלת!!! ואם למישו מהשו לא מתאים - תבטלו!אין אצלי דמי ביטול[/QUOTE]

אולי כדאי לך לשים תמונה עדכנית מעכשיו ............

677
לאיב הגיעתי דרך הפורום הנפלא הזה.
ביקרתי אותה היום וגם קיבלתי רשות לדווח. ביקשתי רשות משום שהבנתי שהיא ממש פגועה מחלק מהדווחים פה.
רוצה לחלק את הדווח לשניים משום שאני יודע שאיב קוראת את הדווחים פה.

דיווח אחד לחברי הפורום:
איב אישה בשלה בשנות ה-30 לחייה. היא לא מלכת יופי ולא דוגמנית.
היא רזתה המון לאחרונה ונכון רואים קצת קפלים. אף על פי איב ניראת טוב היא אישה יפה לטעמי יש לה גוף סקסי והיא נותנת שירות מעולה מכל הלב. אני נהנתי מכל רגע.

דווח שני לאיב:
איב מתוקה היום שבילינו ביחד ביקשתי שתדליקי את האור כי אני רוצה לראות את העיניים שלך. כל כך שמח שהדלקת את האור. עינייך לא גדולות אבל מלאות חום עם קצת דימיון הגעתי עם עינייך הירוקות והיפות אל שדות ירוקים ועמקים פוריים. שיערך הגינגי רך ונעים והיה לי כיף גדול ללטף ולגעת בו. עורך לבן ורך למגע. שפתייך חושניות שהיא אפשר שלא לנשק ששפתיי נגעו בשפתייך הרגשתי שאני מתחבר אלייך הרגשתי את החום שבך והיה לי מאוד נעים וגם טעים.
איב אין ספק שאת אלופה יודעת לפנק סוף. יודעת לנשק ויודעת ללקק יודעת להחליק וגם להעמיק. הכל במסירות הכל באהבה.
אהבתי מאוד שאת גם אוהבת להתפנק אוהבת את המגע מתמסרת להנאה היה לי כל כך כיף לפנק אותך.
נשמה שלי רוצה להודות לך על שעה של פינוק והנאה.
רוצה להודות לך על חוויה נפלאה שנתת לי.
רוצה להודות לך על המסירות רוצה להודות לך על האהבה.

חבריקו זהו שמי בפורום.
תעשה טוב תרגיש טוב

678
יום רביעי שעבר התקשרתי לאחת והיחידה בשבילי שאני צריך ניצחון של מכבי על ב״ש.
איב ענתה לי די מיד, אמרתי לה מחר 17:00 אני אצלך לא מעניין אותי כלום. היא אמרה בכיף מאמי! אבל תבוא באמת... ברור ברור..
הגעתי בקושי אליה באמת כמעט עשיתי תאונה בדרך רק רוצה להיות אצלה להרגיש את חום גופה להרגיש אל המציצה שלה על הזין שלי... אמרתי לה אני רוצה להתחיל מיד איב הסתכלה עלי כאילו שאני נחתתי מעולם אחר בחיים לא עשיתי את זה אבל היא כנראה הרגישה משהו עלי ואז היא אמרה סבבה בוא נתחיל אמרתי לה תודה מודה לך...

התחלנו מוריד את הבגדים שלי כמו מטורף והיא את שלה מתגופפים במיטה קצת נאבקים ואז היא מגיע למציצה ואני פשוט עוזב אותה, יודע שהיא פה כדי לענג אותי, כדי לעשות לי טוב, אני כמובן כדי לדרבן אותה למצוץ לי טוב יותר עושה לי ציפורניים על הגב זה תמיד עוזר, מתי שהיא רוצה היא מתחילה לשים את הקונדום היא כבר מכירה אותי כל כל הרבה שנים...

הזיון היה ארוך מהצפוי אבל הגמירה הייתה טובה אין עליך בעולם איב!

שאתה רוצה ניצחון על ב״ש! לך לאיב גם תקבל פינוק וגם 90% תנצח זה מה שאני חושב...

הפועל בבקשה עוד שנה תשאירו בלאומית...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”