כ הרצל 59 רמת גן - עדן חזה ענק - דף 2 - סקס אדיר

הרצל 59 רמת גן - עדן חזה ענק

11
[QUOTE=סליק ריק]חמש תלתן ובננהונילה - לא הבנתי מה לא בסדר בדיווח שלי?
הוא בוטה מדי? אתם מרחמים על נותנת השירות ורוצים שאהיה יותר עדין, הווה אומר במקום שמנה להגיד "לא אנורקטית", במקום מכוערת להגיד "לא בר רפאלי"?
חשבתי שהפוליטיקלי קורקט הזה לא תופס פה...
אני במוד של דיווחים מדוייקים כמה שאפשר. אם זה מפריע לכם, אפסיק או אמתן.
[/QUOTE]

היי סליק,
דווקא לא הייתה לי ביקורת על הדיווח שלך, אפילו ציינתי שהוא היה מדויק מאוד. כמו יתר הדיווחים המאוד טובים שלך.

לפחות לגבי התגובה שלי, לא היה בזה מעין ביקורת אליך, סתם תחושה אישית שלי לגבי המקרה הספציפי הזה.
בגלל שיצא לי לקבל פרטים ממנה (ודחיתי את הצעתה בנימוס), והיא עשתה פרצוף של נעלבת ואמרה לי "מה אתה אומר, שאני צריכה לצאת לפנסיה?" , אז עבר לי בראש באופן כללי שמסכנה אם היא קוראת את הדיווחים כאן.

חוץ מהשימוש במילה עקומה... הדיווח שלך הוא מאוד מדויק והלוואי שחלק מהדיווחים של אחרים היו מעבירים את המסר כמו שאתה.

12
אכן חזה מחזה אבל קיבלתי ממנה את השירות הכי מסריח (כולל סירחון אמיתי מהכוס ומחור התחת הלא מנוגב מספיק טוב) שקיבלתי בחיים שלי. לא שאני חלילה לא מאמין לך סליק שקיבלת שירות טוב או נעים, אבל היא כנראה מהשרוטות הדפוקות במוח האלה שיכולה להתהפך עליך גם אם לא עשית שום דבר רע. סתם כי לא יודע מה קרה לה אותו יום.
רק החמאתי לה, ואמרתי לה שאני אבוא שוב, ואיזה יפה, וכן זה נעים - וכל מה שאפשר לעשות ולהגיד עשיתי ואמרתי!
אין.. היא הייתה בשלה. עצבים ויחס מסריח.
מה גם שהיא לא נותנת לשחק יותר מידיי בציצי.
לא לנשק, לא לטמון את הראש, אפילו לא לתפוס מהצד שלו כזה, אלא רק ללטף. מה זה החרא הזה. בשביל מה היא חושבת שאנשים באים אם לא בשביל הציצי. בשביל הסירחון?
ציון: כושיליראב-רבאק. בת של זונה.
לא תשאל שאלות לא תשמע סיפורים מעניינים

13
וואלה, מפתיע וחמור ביותר. חוסר הגיינה אצל נותנת שירות זה דגל אדום מסנוור.
אני חייב לציין עם זאת שזה לא היה המצב אצלי - אולי כי באתי לפני שדפקה חירבון...
הייתה נקייה למדי ולא הדיפה ריח רע, וכאמור האצבעות שלי היו בכל מקום. הייתה סופר שירותית ומפנקת במקרה שלי, לא תקתקה, כנראה הייתה כימיה (והיא לגמרי לגמרי לא מהסוג שאני אוהב - ככלל לעולם לא נכנס ל"לא אנורקטיות", אבל במקרה הזה החזה היה הזוי מדי מכדי לוותר עליו).
נחכה לדיווחים נוספים עליה לפני שחורצים דין.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”