[QUOTE=מנושי]
כמה חוקים להנות עם זונה:
1-לא לשאול מה את עושה ומה לא לקבוע להגיע לדירה לראות את מצב רוחה ולשאול אותה אני יהנה איתך היום ?
אם היא תחייך ותענה לך כן כנס
אם היא תגיד לך אולי או איזה תשובה בלי חשק אז תברח אתה לא במסעדה מבקש תפריט ואתה לא נרקומן בכספומט בלוד
2-להגיע מבושמים מקולחים ולבושים מכובד אחרי הכל מדובר בבן אדם ולא במתקן בסופרלנד
3-אם אתם שמנים תעשו דיאטה עם אתם נמוכים תקנו נעלי עקב בחורות וזונות לא אוהבות גברים שמנים ונמוכים ובטח שלא דתיים...
4-לא לדבר על הפורום אל תנסו להרשים אותה שאתם בחורים טובים ותנסו לעזור לא ייתכן שהיא יום בארץ והיא כבר יודעת שמישהו פירסם באיזושהו פורום שהיא הסכימה ל500 לשעה
5-לעולם אל תלכו לזונה עם שוקולד פרח יין וכו...במנטליות של הרוסים זה התנהגות של אדיוט
6-אל תחכו לזונה מתחת לבית כמו מסכנים חכו עשר דקות הם היא לא עונה תעשו פרסה ותחזרו לעיסוקיכם להזכירכם שוב אתם לא נרקומנים בקריז מחכים למנה
7-לעולם אל תוציא על זונה סכומים שיפגעו לך בכיס או במשפחה או סכומים שבאים על חשבון דברים אחרים בחיים וכו..
מתוך פוסט ישן שלי על לוסי עליה השלום.....
מוקדש לחולה חזה עומד מהיחצן הגדול מנושי ....![/QUOTE]
הייתי מוסיף : 8 - הכי חשוב. זונה ביקשה 500 כולל הכל ועד שקבלת את הטלפון שלה והגעת לפגישה עלה המחיר ל700 ??? פרסס במהירות כי אתה הולך לשלם יותר ולקבל הרבה הרבה פחות. (היא כבר למדה הילכות פריירים תאבי חורי תחת).
בקשר לשוקולד ופרחים (5) - אני נוטה להסכים. בקשר ליין אני לא כל כך מסכים. לפעמים הטיפה המרה ממתיקה מאוד את האווירה ופותחת חורים שהיו עד עכשיו סגורים למבקרים (מניסיון).
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...