כ אורחת מתוקה מרוסיה, המקבלת בבת גלים - דף 7 - סקס אדיר

אורחת מתוקה מרוסיה, המקבלת בבת גלים

62

[QUOTE=סטלן חרמן]
אדוני הקשישון , אתה מרבה להיתבכיין פה הרבה , כנראה זה מתאים לדמות . תמשיך ללכת לבנות 200 שקל להתבאס ולבכות בפורום .[/QUOTE]
מר סטלן,
אתה בטח מייחל לאיזו התכסחות נחמדה, אבל אין מצב שאני ארד לרמה שלך, אז תשכח מזה.
אני רק תוהה מנין לקחת שאני מתבכיין, שאני מתבאס, שאני מתקמצן...? (תביא דוגמאות, אבל בפרטי, לא כאן. איני מוכן להפוך את הפורום לזירת התגוששות).
האם פגעתי בך או במישהו אחר באיזה אופן, ישיר או עקיף? (פרט, הסבר ונמק - בפרטי).
האם חסכתי בדיווחים לתועלת חברי הפורום, בצירוף המלצות או אזהרות? (תספור ותיווכח!)

לסיכום, כל אחד משקיע בתחום איך וכמה שמתאים ליכולתו, לצרכיו, לנטיותיו. איננו שופטים איש את רעהו.

נ.ב. את הדמות המופיעה באייקון צילמתי בכיכר בטביליסי. ראיתי מין טיפוס כזה מתבכיין, מתבאס, מתקמצן. בול מתאים לי!

64
[QUOTE=קשישון]

[QUOTE=סטלן חרמן]
אדוני הקשישון , אתה מרבה להיתבכיין פה הרבה , כנראה זה מתאים לדמות . תמשיך ללכת לבנות 200 שקל להתבאס ולבכות בפורום .[/QUOTE]
מר סטלן,
אתה בטח מייחל לאיזו התכסחות נחמדה, אבל אין מצב שאני ארד לרמה שלך, אז תשכח מזה.
אני רק תוהה מנין לקחת שאני מתבכיין, שאני מתבאס, שאני מתקמצן...? (תביא דוגמאות, אבל בפרטי, לא כאן. איני מוכן להפוך את הפורום לזירת התגוששות).
האם פגעתי בך או במישהו אחר באיזה אופן, ישיר או עקיף? (פרט, הסבר ונמק - בפרטי).
האם חסכתי בדיווחים לתועלת חברי הפורום, בצירוף המלצות או אזהרות? (תספור ותיווכח!)

לסיכום, כל אחד משקיע בתחום איך וכמה שמתאים ליכולתו, לצרכיו, לנטיותיו. איננו שופטים איש את רעהו.

נ.ב. את הדמות המופיעה באייקון צילמתי בכיכר בטביליסי. ראיתי מין טיפוס כזה מתבכיין, מתבאס, מתקמצן. בול מתאים לי!

[/QUOTE]

[QUOTE=קשישון] [QUOTE=סטלן חרמן]
מר
מר קשישון , ממש אין לי שום צורך או רצון לשום התכחסות . אין לי זמן ורצון להוכיח או לנמק משהו . אתה לא פגעת בי בשום צורה ומסכים לגמרי שכל אחד בוחר מה טוב לו . אתה זה שבכל דיווח שלך כותב שלא משלם מעל 200 , זכותך , לבריאות , לא כולם חושבים כמוך וכל אחד יכול לרשום את דעתו חופשי , בשביל זה קיים פורום
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

70
גם עם אירה נפגשתי בשבוע שעבר
גם כאן המראה הוא החוליה החלשה אבל השירות פשוט מטורף
רזה, חזה קטן וטוסיק ממש יפה
קיבלה אותי עם נשיקה גדולה והתחילה להפשיט אותי ליד הדלת עוד לפני שקיבלה את התשלום
המשכנו עם GFE מלא במקלחת וכבר שם היא התחילה ללקק ולמצוץ. לא רע בכלל
עברנו לחדר העבודה ושם היא ממש השתוללה
מציצות, ליקוקים, רימינג מעולה וכמו שכבר כתבו סקס ואנאלי משובחים ובכל תנוחה אפשרית.

חוויה מוצלחת מאוד

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”