קטע מוזר שקרה לי, אני נשוי + 2 ילדים. הייתי בעבר הולך (ומדווח) לא מעט לנערות עובדות, בעיקר ויקה וליזה אבל לא רק.
מפה לשם היה לי משבר קטן בעבודה ולא הייתי כמה ימים ובאחד הערבים עמיתה לעבודה התקשרה לשאול לשלומי ואמרה שאני חסר לה, ואז פתאום התחלתי להימשך אליה בטירוף למרות שאני מכיר אותה כבר הרבה זמן, נשואה +3 (תמיד חשבתי שהיא מושכת אבל לאחרונה ממש ״התאהבתי״ בה, חושב עליה כל היום כולל בחלומות בלילה).
קיצר המחשבות עליה גרמו לחשק לנערות עובדות לרדת ל0, ומאז הפסקתי ללכת בכלל בלי תחושה שזה חסר. הזוי לגמרי.
אני עדיין אוהב את אשתי (למרות שהיא פחות סקסית מהבחורה מהעבודה), ולפרק את המשפחה אני לא יכול בגלל הילדים, אבל הייתי מת לרומן סודי איתה, לצערי זה לא יקרה. אומנם היא לאחרונה גם מאוד נחמדה אליי והתקרבנו מאוד אבל נראה לי שאצלה זה רק עניין חברי.
אז נוצר מצב שירד לי לגמרי החשק לנערות אבל כל היום אני חושב על ההיא מהעבודה.
מצב מבאס, כבר עדיף מין בתשלום :(
גמילה טבעית- סיפור מוזר
3לא מוזר בכלל. קרה גם לי בעבר
...

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
גמילה טבעית- סיפור מוזר
4נורמלי לחלוטין. ההתאהבות תחלוף בסוף והחשק לבחורות עובדות יחזור.
לא ממליץ לך ללכת על רומן. קודם כל כי היא נשואה. ושנית כי הסיכוי שזה לא יתפוצץ לך בפנים נראה לי קטן.
גמילה טבעית- סיפור מוזר
5[QUOTE=LevZahav] לא מוזר בכלל. קרה גם לי בעבר
...
[/QUOTE]
ואיך נגמר בסוף?

[/QUOTE]
ואיך נגמר בסוף?
גמילה טבעית- סיפור מוזר
6היא רווקה שהייתה איתי בעבודה, אבל לא באותו חדר. החלטתי לנסות לקדם, לחתוך או לפה או לפה כמה שיותר מהר. חיממתי את הקשר הצעתי לה להיפגש, הגענו בסוף לבית שלה. עשיתי צעד גישוש קטן, התעצבנה והופתעה.
בתגובה, ניתקתי כמעט לחלוטין את הקשר. רק שלום שלום. היה קצת לא נעים חודש כי הייתה בנינו חיבה הדדית... אבל עדיף על לחיות בלה לה לנד. מזל שהיא לא איתי בחדר. אם היא הייתה איתי בחדר, או בקשרי עבודה מאוד חזקים, הייתי מוותר על הניסיון ופשוט מדלל מאוד את הקשר ונהייה קר אליה. זה קשה, אבל חייבים לחתוך ומהר.
יכלנו להיות ידידים. אבל אני יודע מה אני רוצה
וזה לא מתאים לי להיות חברה של בחורה. לרוב ידידות אפלטונית זה ניצול של הגבר. מתכון לסבל. מכיר המון גברים שנתנו את הנשמה ואכלו אותה ככה, ולבחורה זה בכלל לא הזיז.
[QUOTE=יאר1] [QUOTE=LevZahav] לא מוזר בכלל. קרה גם לי בעבר
...
[/QUOTE]
ואיך נגמר בסוף?[/QUOTE]

בתגובה, ניתקתי כמעט לחלוטין את הקשר. רק שלום שלום. היה קצת לא נעים חודש כי הייתה בנינו חיבה הדדית... אבל עדיף על לחיות בלה לה לנד. מזל שהיא לא איתי בחדר. אם היא הייתה איתי בחדר, או בקשרי עבודה מאוד חזקים, הייתי מוותר על הניסיון ופשוט מדלל מאוד את הקשר ונהייה קר אליה. זה קשה, אבל חייבים לחתוך ומהר.
יכלנו להיות ידידים. אבל אני יודע מה אני רוצה

[QUOTE=יאר1] [QUOTE=LevZahav] לא מוזר בכלל. קרה גם לי בעבר

[/QUOTE]
ואיך נגמר בסוף?[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
גמילה טבעית- סיפור מוזר
7כשרווקים זה הרבה יותר קל. אני לא באמת יכול להגיד לה "שומעת בא לך רומן מהצד?", למרות שאם הייתי עושה את זה והיא היתה אומרת לא זה היה עובר לבד, אבל עכשיו שאני כאילו חי באשליה שאולי כן זה הורג אותי.
ברור לי שהכי טוב לחתוך כמה שיותר מהר כי הסיכוי שזה ייגמר בטוב אפסי כפי שנאמר, ניסיתי אבל זה בעייתי שאני רואה אותה כל יום, וברגע שהיא קוראת לי/מדברת איתי הכל נשכח :/
מקווה שהזמן יעשה את שלו, לצערי קשה לי להיות אופטימי במקרה הזה ואולי הפתרון יגיע רק כשאחד מאיתנו יעזוב את העבודה אבל זה ייקח עוד הרבה זמן.
גמילה טבעית- סיפור מוזר
8לא מצליח להוציא את הנשואה מהראש, איך עושים את זה?
(אני רואה אותה כמעט כל יום בעבודה, וזו הסיבה מן הסתם)
(אני רואה אותה כמעט כל יום בעבודה, וזו הסיבה מן הסתם)
גמילה טבעית- סיפור מוזר
9כמו שאני רואה את זה אתה צריך לעשות את ה-The Switch וזאת הדרך לעשות את זה:
1. גש לאישתך ותציע לה m?nage ? trois עם האישה הנשואה מהעבודה
1. גש לאישתך ותציע לה m?nage ? trois עם האישה הנשואה מהעבודה
2. אישתך תעלב קלות ותחושת העלבון תגרום לה ללכת ולהתעמת עם האישה הנשואה מהעבודה
3. האישה הנשואה מהעבודה לא תדע מה לעשות עם זה ותספר על זה לבעלה
4. אחרי יום-יומיים האישה הנשואה מהעבודה תבין שהיא בעצם צריכה להיות מוחמאת ותבוא אליך עם הצעה מפתה משל עצמה
5. בנתיים, הבעל של האישה הנשואה מהעבודה ירגיש מעט רגשות אשמה ויטלפן לאישתך ויגיד לה שהוא "There for you"
6. אתה שוכב עם האישה הנשואה (לשעבר) מהעבודה ובעלה יוצא עם אישתך
7. והרי לך - The Switch
ואם אישתך תסכים - אז אדרבא!
גמילה טבעית- סיפור מוזר
10עדכון קצר:
לא עברו לי המחשבות על הנשואה מהעבודה. להפך...אבל למדתי להדחיק את זה והחשק חזר (למרות שבעת כתיבת שורות אלו בהחלט אני מפנטז עליה).
בכל אופן שברתי את הבצורת והלכתי ללארה מבת ים (דיווח בפוסט) ואז שמתי לב למצב מצחיק:
נשוי לאחת, מאוהב באחרת, שוכב עם שלישית
לא עברו לי המחשבות על הנשואה מהעבודה. להפך...אבל למדתי להדחיק את זה והחשק חזר (למרות שבעת כתיבת שורות אלו בהחלט אני מפנטז עליה).
בכל אופן שברתי את הבצורת והלכתי ללארה מבת ים (דיווח בפוסט) ואז שמתי לב למצב מצחיק:
נשוי לאחת, מאוהב באחרת, שוכב עם שלישית