כ ברלין בעונות שונות - סקס אדיר

ברלין בעונות שונות

1
ברלין בעונות החורף היא זולה יותר כמובן אבל קור אימים
ברלין בעונת הקיץ היא תיירותית מאוד ויקרה מאוד

הולך לבקר פעם שנייה בברלין, אני רוצה לחוות בעיקר מועדוני חילופי זוגות
וגאנג באנג אצל מוסטפא שגם באות אליו בחורות רגילות על מנת לחוות גאנג באנג ,בקיצור רוצה לזיין בחורות שבאות להנות ולא באות למען הכסף
לא רוצה להגיע למצב שאני הולך לאינסומניה ואין שם בחורות רגילות בגלל שהחודש הזה לא טוב.
אז השאלה לאנשים שהיו שם כמה פעמים, באיזה חודש הכי כדאי לטוס לברלין מבחינת נשים שבאות להנות ?
מנסיונכם
מקווה שהבנתם תשאלה

ברלין בעונות שונות

2
למצוא מישהיא רגילה במוסטפה... עדיף למלא לוטו... זה נדיר ביותר... אם כבר אינסומניה בחמישי, בחורות רגילות זה במועדוני חילופי זוגות או במסיבות פרטיות שצריך להרשם באתר גרמני... לעונות אין ממש קשר לארועים עצמם, אף פעם אי אפשר לדעת בידיוק מה הולך להיות, ובחורות רגילות שגרות פה לא מסתכלות על חורף קיץ.. .יותר על תוכן הארוע. המחירים במועדונים עצמם לא משתנים... לא מבין מה יותר זול בחורף... אולי הטיסה מישראל... וקר? משבוע הבא הולך להיות פלוס 10... יחסית למקומות אחרים בארופה לא ממש קר בברלין...

ברלין בעונות שונות

3
[QUOTE=badbrain]למצוא מישהיא רגילה במוסטפה... עדיף למלא לוטו... זה נדיר ביותר... אם כבר אינסומניה בחמישי, בחורות רגילות זה במועדוני חילופי זוגות או במסיבות פרטיות שצריך להרשם באתר גרמני... לעונות אין ממש קשר לארועים עצמם, אף פעם אי אפשר לדעת בידיוק מה הולך להיות, ובחורות רגילות שגרות פה לא מסתכלות על חורף קיץ.. .יותר על תוכן הארוע. המחירים במועדונים עצמם לא משתנים... לא מבין מה יותר זול בחורף... אולי הטיסה מישראל... וקר? משבוע הבא הולך להיות פלוס 10... יחסית למקומות אחרים בארופה לא ממש קר בברלין... [/QUOTE]

הייתה בחורה אחת בלבד שבאה לחוות גאנג באנג אצל מוסטפא, היא הייתה שמנה לא מהסוג שאם היא יוצאת אז מקבלת מבטים מגברים, יותר מהסוג שאם אתה מסתובב לראות תישבן שלה אז אתה אומר לעצמך שלא היה שווה לסובב תצוואר חחחח.
רק תענה לי כאחד עם ניסיון כמו שלך, האם חשת שבאיזשהו חגים וחודשים חוויתה ירידה בכמות הבנות או עלייה בכמות הבנות ? חשוב לי לדעת.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”