גבעת אולגה מבוגרת דיווח
13[QUOTE=yooz]היי חברה,
הייתי בחורה נחמדה, אבל עגלה רצינית, אולי היא צריכה לשלם לנו ולא להפך מעל 50 יותר קרובה ל-60, קצת מבולבלת או משחקת אותה. גוף מלאה יותר קרוב לשמנה, שער וגוף ג'ינג'ית בטן גדולה נשפכת תחת משולש, בקיצור לא שווה מאה שקל, לא מבין את המדווחים, איך בדיווח אפשר לשלוח עשרות אנשים לאבדון ובזבוז, אז בבקשה לתאר את האובייקט במדוייק ולא את התחושה, נכון שהיא נחמדה, אבל זקנה גוף מכוער, הגיינה לא טובה, תעשו לעצמכם טובה ותוותרו.
יום נעים
[/QUOTE]
פרטתי כל פרט גם על עיניין נקיון הגוף הכל מדווח כולל הציונים אמרתי שהיא מוצצת אש לא ציינתי ששכבתי איתה בגלל הריח מהפות יש כאלה שאוהבים מבוגרות ובסכום הזה שווה לכל כיס להתפרקות זריזה אם יש לך מישהי ב100 דווח להם למה לא אנשים לא אוהבים לשלם כל אחד ודעתו האישית
סקס זה אנחנו
גבעת אולגה מבוגרת דיווח
15הי. איזה הצלחה יש לך, אז גם אני רוצה להשתתף בחגיגה. אשמח לקבל מספר טלפון בפרטי בבקשה
גבעת אולגה מבוגרת דיווח
16הייתי אצלה אמש. אחלה בילוי. חזה נהדר. עור חלק. מציצה טובה. זיון כייפי. האשה אוהבת ונהנית מסקס טוב. גונחת וגומרת באמת בלי לזייף ואח״כ דואגת שגם אתה תצא מרוצה. מציעה שפריץ בפה או זיון בכל תנוחה. בקיצור אחזור שוב.
גבעת אולגה מבוגרת דיווח
20תאמת לא מבין את מי שמתקרב...אסון מהלך...הייתי התרשמתי התחילה בידנית הציעה מציצה,לא רעה אגב, הכנסתי אצבעות ונדהמתי לדעת שאפשר להגיע לרמות סירחון כאלו.
מייד ביקשתי שרק תעשה לי ביד שאגמור ועפתי משם...
בקיצור לא מומלץ