אנג'לינה ואנסטסיה , התרסקות טוטאלית בתל - אביב...
12דגמתי את "אנג'לינה" (קראה לעצמה אלינה אז) שמסתיימת כאמור ב-2343. הגעתי אליה דרך הלבן דווקא (בפגישה איתה אמרה באמת שהיא גם בכתום). היא באמת נראית לא רע במבט ראשון, אבל פחות טוב מבתמונות ששולחת. הגבות מצויירות (לא נראה ככה בתמונות) שזה די מעפאן מבחינתי. שטוחה לגמרי (גם לא בדיוק נראה ככה בתמונות). מנסה לעשות בובג'וב אבל זה די מגוחך עם הנתונים שלה. פיטמות במבה כ"כ ארוכות שהן נפולות. בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר. די מוזר ולא מושך בעיניי. היא גם עשתה מציצה מקונדמת, והיא עושה קולות ממש מביכים, כאילו שהיא בסרט פורנו. סקס מעפאן. מאוננת לעצמה תוך כדי. למדתי את הלקח. באופן כללי חוויתי רק נפילות מהאתר הלבן. גם (ואולי בעיקר) כשזה היה מחיר "VIP"
13[QUOTE=aviv888]עשית בשכל.
800 שקל לא שווים את הבלאגן
הפרסום של המעשה שאתה עושה פה יעלה להן הרבה יותר מה 800 שקל
[/QUOTE]
תתפלא... אבל אני מוכן להתערב שהן ימשיכו להתפרנס בכבוד (ויותר מזה)
לפותח האשכול, תלמד להתמקח ולהיות חצוף
כל לקוח תבוסתן כמוך שמגיע אל בנות כאלו וזורק כספו בלי משים מעלה להן את הביטחון והאגו...
14[QUOTE=Manich_man]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=Manich_man]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=TAMIR]
[QUOTE=Manich_man]
יש לך 2 דקות ללכת מכאן היא צילצלה במקביל לאיזה איגור שהוא המאבטח לטענתה .
אמרה לי לך מהר מכאן , זה לטובתך אמרתי טוב התחילה לצרוח אליי .
זרקה אליי את הבגדים ואמרה לי תתלבש מהר .
אם הבוס יגיע הוא גומר אותך כאן .
לא הייתה לי שום אפשרות אחרת , איני מחפש להסתבך , כך וכך היא לא היתה מחזירה מחצית מן הכסף .
[/QUOTE]
עשית טעות שהתקפלת והלכת.
חשוב שכל החברים יבינו ויפנימו - איגור או מי שלא יהיה עושה עבירה פלילית ומסכן את עצמו מאוד מאוד
אף אחד לא ייגע בך !! אתה לא עברת שום עבירה והוא לא יסכן את עצמו בשביל כמה מאות שקלים - תהיה בטוח בזה !!!!!
אני מבטיח לך ולכל החברים - אף אחד לא יעז לגעת בכם !!!
כל הסיכון הוא עליהם ועל הבחורה
הם בונים על זה שהגבר כמו במקרה שלך יתקפל יפחד ויברח
אם היית נשאר היית מקבל את הכסף.
חברים אל תהיו פראיירים בסיטואציות כאלה.
[/QUOTE]
תמיר ,
אני לא חושב שעשיתי כאן טעות כאשר הלכתי .
אומנם איני דובר את השפה הרוסית לחלוטין , אך אני מבין קצת ממנה ולא סיפרתי זאת לבחורה .
שמעתי אותה מדברת ברוסית עם איזה אדם בטלפון , אם הבנתי נכון את השיחה (לטענתה אמרה שמישהו מאיים אלייה ) , היא עבדה כנערת ליווי לעולם אין לדעת את מי היא מכירה ומי לא ....
גם אם הייתי מתקשר למשטרה שנינו היינו "מבלים" לילה שלם בתחנה . האם זה היה מחזיר לי את הכסף ? ברור שלא .
גם אם היה מגיע הבוס לא הייתי מקבל את הכסף בחזרה .
ואם יש משהו שיותר כואב מהכסף שאבד , זהו הזלזול של הבנות שבאות לכן וחושבות שמותר להן הכל...
עזוב את הכסף , זה רק נייר.
היית נשאר- היית מרוויח את הכבוד שלך ויוצא משם שאתה גבר.
16כבוד על הדיווח המקיף.
עשית מאד טוב שהלכת ומקווה שהנזק שיהיה להם מכאן יהיה הרבה יותר מ-800 השקלים שהפסדת.
17כל כבוד על הדיווח.
בבקשה תתעלם מהמטומטמים שמנסים להיכנס לך לסיטואציה ולתת לך עצות שמי שישא בתוצאות שלהן הוא אתה.
לא אפרט משיקולי דיסקרטיות, אבל אני שונא להיות פראייר וכשנדרשתי פעם לשלם כסף כדמי ביטול וסירבתי. התחילה מסכת של נעילה ושליפת מצלמה והזמנת שוטר (פרובוקציה נטו כי סרבתי להיכנס או לשלם, לא נהגתי בבדל של אלימות) . אותה סיטואציה גרמה לבסוף לתוצאה קשה ומצערת שבדיעבד הייתי משלם גם אלפייה ויותר כדי למנוע. אם בכל זאת נגררת לעימות לדעתי חובה לפתוח צילום וידאו בנייד ולתעד הכל. (ולא לשכוח למחוק). אנשים נותנים עצות אבל איגור יכול להיות גם פסיכופט ושמענו על כאלו שדקרו או ירו במישהו בגלל חניה או רעש. לנצח במאבק אבל לבלות במעצר או אפילו עיכוב לחקירה ממש לא שווה את הניצחון.
מצד שני. לקבל בחזרה כסף מזונה, את זה עוד לא ראיתי. ואני בטח לא הייתי מתעקש על זה.
לעצם המקרה. מכיר את הבנין (מנחוס, בחיים לא יצא לי זייון טוב שם) והבחורה (קוראת לעצמה גם al בכתום) הרגישה לי תקתוק וחתכתי מייד.
אני הייתי מציע לחברי הפורום לגלות סולידריות ולהוכיח את הכוח שלנו. להתקשר להציק ולשאול או אפילו לקבוע פגישה או כל רעיון אחר במשך מספר ימים. חובה גם ליידע אותם שהם צפויים לזה.
מנסים לא מעט לארגן כאן מחאות מחירים חסרות סיכוי (אנחנו רק חלק פצפון מצרכני הסקס בתשלום וחלק לא מבוטל בכלל לא חושב שזה שווה מחאה), אבל מספיק שמאה חברים, יתקשרו ויבלבלו את המוח 10 פעמים בשבוע מסויים וזה יחרבן לה אותו לחלוטין.
היא תלמד לקח והפורום ישדר עצמה וכוח.
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית
לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
18חברים מחאה על ידי החרמה זה לא יעזור כי יש הרבה שהולכים לזונות והם לא חברים בפורום. אני מציעה מה שאמר שושו פשוט להציק להם ככה אני עושה זה אומר להתקשר להציק לקבוע ולא לבוא
19לא יודע איך הייתי נוהג. אבל הבחורות פה על ויזת תייר, וברגע שיתחיל בלאגן ותגיע משטרה. רוב הסיכויים שהבחורות יילקחו למעצר ויגורשו. איגור יכול להיות מואשם בעבירות פליליות חמורות. לפי דעתי הבחורות יודעות זאת, ולא יסתכנו, וגם אדון איגור יודע זאת. רוצה לנקום אחי? תתקשר בעילום שם למשטרה ודווח להם שבמקום יש בית זונות, ושמאיימים שם על לקוחות וסוחטים אותם. אוליי זה יעזור.