כ כמה שאלות - סקס אדיר

כמה שאלות

1
אני אשמח לתשובות יש כאל כאלו שסינדרלה בצומת קרית אתא חזר לעבוד. במידה וכן מי הבנות ששם ומה העלויות.

שאלה שניה אתם לא שמים לב התאגיד העלה ל300 בכול הדירות וכולכם נותנים לזה יד אני כבר חודשיים לא ביקרתי בשום דירה. כן גם בביאליק מעל החנות אופניים.

כמה שאלות

3
[QUOTE=KMT]אם כך,שיחפשו מי ינענע אותם.
300 זה לאיכות מעל הממוצע,לדעתי.
[/QUOTE]
כך טענתי אף אני והואשמתי בהתבכיינות.

האמת? כיוון שאין מועצה ארצית ואין פיקוח מחירים - שלא לדבר על כך שהפכו אותנו למיעוט (?) נרדף בטענות פסאודו-חסודות - כל שנותר הוא שוק חפשי ופרוץ ומלחמת כל בכל.

כשאני שומע בטלפון 300 לחצי שעה, אני עונה: "הגזמתם, ביי". אבל זה אני.
יש גם מי שחוסך סכומים לאירועים ולבחורות שמעניקות להם - להרגשתם - תמורה ראויה מעל הממוצע, ולהם אני מפרגן מכל הלב.
אבל הרוב (לתחושתי האישית ובכל הצניעות) שייכים קטגורית לקבוצה המיוצגת ע"י הצפוני שפתח את השרשור הזה.

כמה שאלות

4
עניין המחירים הוא דינאמי מאוד וכל אחד עושה מה שטוב לו והולך לפי הכיס שלו..
יש כאלה ש200 לחצי שעה זה מחיר נוח וסביר ויש כאלה ש-300 זה בדיוק התקציב שלהם..ואני בטוח שיש כאלה שהולכים לנערות הליווי "האיכותיות" ומשלמים 500-800 ש"ח לא כולל החדר..אז תעשו טובה כל אחד יתעסק בכיס שלו ובתקציב שלו לנערות עובדות..
יאללה תזיינו ותהנו!

כמה שאלות

5
אני עוד זוכר מחיר 100 ש"ח עבור צעירונת כוסית , מוברחת דרך סיני . 200 ש"ח החזיק מעמד המון זמן מעל עשור . 300 כבר כמה שנים מחיר רגיל . כרגע בתל אביב המחיר לפץ ל 400 , אני מעריך תוך שנה יגיע גם לחיפה
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

כמה שאלות

6
[QUOTE=סטלן חרמן]אני עוד זוכר מחיר 100 ש"ח עבור צעירונת כוסית , מוברחת דרך סיני . 200 ש"ח החזיק מעמד המון זמן מעל עשור . 300 כבר כמה שנים מחיר רגיל . כרגע בתל אביב המחיר לפץ ל 400 , אני מעריך תוך שנה יגיע גם לחיפה [/QUOTE]
אני זוכר שלפני בערך 20 שנה היה מכון בצומת קרית אתא צמוד לפאב הצ'רצ'יל שבקביעות היו שם לפחות 10 כוסיות עולם כאילו נלקחו ממסלול דוגמניות והמחיר? 100 שקל לחצי שעה של פינוק מהסרטים! ימים שלא יחזרו לעולם לצערנובכי

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”